Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Be is futott a Honor GT Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
-
Mobilarena
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malachi
addikt
de jó, én meg most örömködök, hogy jan. 10-től megyek át UPC-re, 11-kerben. nem lesz jó, ha havonta ilyen leállásokat produkálnak...
vadászcsiga - nekem eddig kétszer egy évig volt UPC és soha olyan jó szolgáltatóm nem volt még, pedig az összeset próbáltam. T, Digi. ha jól tudom, csak az utóbbi időben fordulnak elő ilyen hibák.
-
B-L-A-C-K
titán
Gyári specifikáció már fent van a gyári honlapon, igaz a ramot pont nem közlik (de pl iphone 5S-t is néztem ott sem írják, és lehet még egyéb termekénél sem). Viszont minden más egyéb oldal 512 MB-ot ír gondolom nem véletlenül. Mondjuk lehet hülyeség mert logikátlan lenne 512MB memóriával kiadni már.
-
DanielK
addikt
-
Ragnar95
félisten
Ízlések és pofonok
Valóban jobban néz ki a fehér 3G(S), mint a full fekete, de a full fehér még jobb lett volna szerintemAmíg nem lett meg a 4S, énis úgy gondoltam, jobb a 3G(S) fogása, de ahogy kézbevettem a 4S-t, egyből megszerettem, sokkal jobban kézreáll, mint a lekerekített modellek, nekem jobban bejön formailag.
-
-
Xero
nagyúr
Ne haragudj, de én kiszálltam a testből. Felraktam az AppSyncet (már meg nem mondom melyik repo-ból) és 10 perc után nézem a consolet és a logokat xcode-ban. Tele volt féreg támadással. Az ikee próbált betámadni, de minden jelszó cserélve van, így csak generálta a crash logokat. Szóval inkább leirtottam és megszabadultam az okoktól.
-
TheMarci
addikt
Nekem annyira nem fontos az itt szóltam hozzá, elsősorban a kedvenceket nézem, persze lehet, hogy másnak igen.
Fogalmam sincs, hogy mennyire bonyolult az ios programozás, csharpnál, meg javánál megálltam, de a program használata közben ötlött belém, hogy milyen király lenne, ha a hardveraprós hirdetéseket is bele lehetne venni a programba, hogy ott is böngészhessek. Persze, ha tök más a hardverapró megvalósítása, akkor sztornó, csak úgy elképzeltem, hogy ugyan olyan alapú, mint a fórum, és egyszerűen bele lehetne integrálni.
Más: ujjal navigálós gesztusok mennyire nehezek? Pl, hogy olvasok egy témát, balra húzom az ujjam, visszalépek, jobbra húzom, és fél képernyőn beúsznának a kedvencek, valahogy úgy, mint pl fb appban, ahogy az oldalsáv beúszkál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- OH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Black & Decker töltőt keresek
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest