Hirdetés
- Kompaktabb lesz a Honor 400 a vártnál
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Beats Powerbeats Pro 2 - az Apple termék, ami jobb Androiddal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Ultrásodik a Redmi K80 Pro
-
Mobilarena
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
-secret- #74094 üzenetére
Twitterre én inkább fontosabb pillanatokat írok ki, facebookon elvesznek. Általában eléggé "virágnyelven" 1-2 jelzővel, de tudom pontosan melyik mihez/kihez tartozik. Sajnos sokszor elég meglátnom valamelyik tweetet és egész emlékek sorozata zúdul rám.
ERRE van az enyém. Hú de nem kellett volna most visszaolvasnom...
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Tibee86 #74085 üzenetére
Mert a gárdára nagyon szükség van. Egy félkatonai szervezet, nagy adag nacionalizmussal átitatva, egykori SS egyenruhára hajazó öltözékkel. Már csak a karlendítés hiányzik. Céljuk a megfélemlítés, nagyon kell ez nekünk!
Amíg biciklitolvajokat szekáltak egyébként nem volt velük gondom, leszámítva azt az alpári stílust, amit az oldalukon löktek.
-
10 perce szar a fészbúk... mi a g*ci van..?!
-
whitezo88
nagyúr
méghogy az androiddal minden könnyebb. fél órája próbálok nőm nexusára drivert felrakni mert nem látja a windows. külön leszedve a drivert sem rakja fel, most android SDK-t szedek de a kicsomagolás kontrétan taccsra vágja a gépet. 500 mega és negyed óráig tart a kicsomag, hogy többször teljesen befagyasztotta a gépet percekre, igaz ez a HDD lassúsága miatt is van, de ez döbbenet. tényleg kéne egy SSD, bár a windowsal már a tököm televan elég rendesen.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Tibee86 #74077 üzenetére
Valóban sokkal árnyaltabb annál a kép, mint hogy a Tolvajkergetők egy antiszemita önbíráskodó csoport lett volna. Tény, hogy sokaknak nem voltak szimpatikusak a megnyilvánulásaik és ezzel az utolsó akciójukkal nagyon sokak szemében túlléptek egy határt (amit nagyon nehéz megítélni,h a törvényi határ volt-e valóban vagy csak egy erkölcsi, hiszen a pontos történteket kevesen ismerik, a jogszabályokat szóról szóra szintén), de előtte maguk a tetteik teljesen elfogadhatóak voltak (nem önbíráskodtak, hanem a rendőröknek segítettek lefülelni biciklitolvajokat, ők csak megtalálták őket, majd a rendőrök végezték el a letartóztatást).
Az tény, hogy a posztjaikkal sokszor uszítottak és egy bizonyos csoportot elítéltek, de ez részben érthető, hiszen az emberek nagy részében szintén kialakulna egy bizonyos előítélet, ha a munkája során azzal szembesülne, hogy az általa elkapott/üldözött bűnözők túlnyomó többsége bizonyos rétegből jön. Ezzel nem azt mondom,h elfogadható az uszításuk és gyűlölködésük, de érthető.
Amúgy meg ha a rendőrség tenné a dolgát, nem lenne rájuk szükség és pl a magyar gárdához képest összehasonlíthatatlanul hasznosabb és társadalmi szempontból jobb volt a tevékenységük. -
Tibee86
nagyúr
válasz
#51177472 #74065 üzenetére
Ezen most jót kacagtam.
Tolvajkergetőkhöz: Ők legalább próbálnak valamit tenni, nem úgy mint a rendőrség. A módszer nem biztos, hogy mindenkinek szimpatikus, Tomcat stílusa meg végképp, de ők legalább csinálnak valamit. Persze mivel a legtöbb elkövető bidámbidám, könnyű támadni őket...
-
Ragnar95
félisten
válasz
Cyberpunk #74073 üzenetére
Az ő leírásuk alapján teljesen jogosan jártak el és hivatkoznak jópár törvényre ott, de valószínűleg most tényleg átlépték azt a bizonyos határt, amin eddig táncoltak, hiszen nem véletlenek a következmények, amik eddig elmaradtak...
Én nem kaptam semmilyen levelet, miről van szó? -
törölt tag
Ha már jutyubos trükkök. Ezt érti valaki? Mármint nem az angollal van a gáz, hanem magával a trükkel.
[link] -
Cyberpunk
félisten
válasz
GALARDO #74071 üzenetére
Ja hogy arról a bandáról van szó. Azokat én sem bírtam, a módszerek igencsak megkérdőjelezhetőek. Még ha jogosnak is vélik, akkor sem lehet ön bíráskodni. Amúgy az utolsó akciójuk az csoportos garázdaság többek között.
Más ennyire nagy a gond, hogy körlevelezni kelljen a hardveraprós csalók miatt?
-
Blaise
veterán
Nem bírtam ki, rendeltem egy állítólag megbízható eladótól egy nem hamisított sziamiau 10400mah külső akksit, kiváncsi leszek mit tud.
-
törölt tag
Rokonságot most ezzel a trükkel szivatom. Olyat néznek mindig..
[link] -
GALARDO
addikt
Látszik, hogy mostanában sokat dolgozok.
Ma olvastam ezt a cikket. Eddig sem bírtam ezt a bandát, de ez kiverte a biztosítékot.
-
törölt tag
I Love MóvArt - Hiphop Zenei Fesztivál valami hatalmas lesz az éven (is).
MB, BM, Essemm, Garage - a legjobbak évről évre..
na ez aztán promo video. -
Esetleg valaki... ez milyen motor?
-
Ragnar95
félisten
Köszi
Semmi ilyesmi, de annál nincs nagyobb öröm, mint hogy az elmúlt 1 (vagy inkább 12?) éves munkám meghozta gyümölcsét és felvettek mostmár biztosan
Viszont ami a vicc,h itthon 445pontom van BME-re/Corvinusra úgy,h pont lesz@rtam a pontokat, úgyhogy matekból emelteztem és ott is csak a jegyre mentem, ha itthonra készütem volna, 476-om lett volna már tavaly év végén -
-
SÖ
addikt
-
Ragnar95
félisten
válasz
whitezo88 #74048 üzenetére
Köszi. Én aztán nem félek, csak örülök, h még nagyobb városba mehetek és főleg, h London az
Mondjuk a kedvenc európai városom Berlin, de onnan az a fránya német nyelv visszatart
Bling95: gratula neked is, te is tudsz már eredményt is v még "csak" túl vagy rajta?Én közepeken jókat húztam viszonylag, bár a törit nem akartam, de végül ígyis elég jó lett, emelteken nem húztam jót, de ami kellett, azt ígyis hoztam
-
SÖ
addikt
1. A Ptk. idézett 306. § (1) bekezdése alapján a főszabály a következő: A vásárló, a fogyasztó (tehát nem a forgalmazó!) választhat, hogy kijavítást vagy kicserélést kér.
2. A kijavítást vagy kicserélést - a dolog tulajdonságaira és a jogosult által elvárható rendeltetésére figyelemmel - megfelelő határidőn belül, a jogosultnak okozott jelentős kényelmetlenség nélkül kell elvégezni. A vonatkozó GKM rendelet nem ír elő napokban meghatározott határidőt a kijavításra, kicserélésre, csupán annyit rögzít, miszerint: „A forgalmazónak törekednie kell arra, hogy a kijavítást vagy kicserélést legfeljebb tizenöt napon belül elvégezze”.
3. Ha a kereskedő nem vállalja a kijavítást, vagy a kicserélést, vagy vállalta ugyan ezek valamelyikét, de nem tud/ott ennek eleget tenni a b) pontban meghatározott feltételekkel, akkor a vásárló jogosult választása szerint, vagy megfelelő árleszállítást kérni vagy elállni a szerződéstől, azaz a hibás termék visszaszolgáltatása fejében teljes vételár-visszatérítést követelni.
Igen, törekednie kell, vagyis nem tarthat 1,5 hónapig, mert azt nem tudja megmagyarázni. De ennek az értelmezése minden egyes esetben a bíróság hatásköre. Ez a mondat egy kiskapu, amivel tele van a mai Ptk.
...és ez még csak a jéghegy csúcsa. Amiket linkelgetsz, rég elavultak. [link]
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Ragnar95 #74046 üzenetére
grat, bár lehet neked kéne Londontól félni
én idősödő fejjel kezdek rájönni hogy nem kellett volna feladni a BME-t olyan könnyen, annak ellenére hogy aztán másból máshol diplomáztam és abban is dolgozom. De az más lett volna...
ha 40 órából állna egy napom lehet nekifutnék megint. De így 8 órás meló, különélés, stb mellett kizárt...
-
Ragnar95
félisten
Leérettségiztem, vigyázz London, ősszel jövök
-
Mr X
veterán
Mutasd már meg, hol írja a hatályos jogszabály a 15 napot és a 3 javítás után kötelező cserét:
1959. évi IV. törvény a Polgári Törvénykönyvről
151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról
49/2003. (VII. 30.) GKM rendelet a fogyasztói szerződés keretében érvényesített szavatossági és jótállási igények intézésérőlA legutolsó linken van egy ilyen: "A forgalmazónak törekednie kell arra, hogy a kijavítást vagy kicserélést legfeljebb tizenöt napon belül elvégezze."
Ha erre gondoltál, akkor felhívnám a figyelmed a "törekednie" szóra.
És nem, nem vagyk szervizes, csak utánaolvasok, mielőtt írok valamit.
-
törölt tag
semmi problémám nincs a gádzsikkal csak
az nem párkapcsolat, ha minden este másikkal csal..
napizene, Barhx, Krella, Flemm. -
Tibee86
nagyúr
Egy biztos, nálunk lesz a legdrágább.
-
máyköl
veterán
válasz
Cyberpunk #74033 üzenetére
Neem, de magyarázta, hogy ennek az imei számát miért nem találja az apple.com, meg mit kellett kódolgatni az alaplapon.
Köszi, így inkább nem kell...
Ez a para, hogy elvárják, hogy 95 -ért megvegyem az alaplapcserés, összevissza kódoltat, mikor 120 a bontatlan. Egyre jobban hajlok arra... -
SÖ
addikt
Szervizes vagy.
Most nem érek rá linkelgetni, de az NFH oldalán nézz körül. 14 nap a javítási határidő. Amit írtál az a múlt, abba belefért minden, még a fél éves javítás is - volt rá példa. Ha jól emlékszem 2014 május elsejei jogszabály módosítás.
Ja és kötelesek kicserélni - 3. javítás utas után - ha már nem forgalmazzák, visszafizetni a vételárat. De úgy látom estére mégis csak linkelgetnem kell. -
máyköl
veterán
Lebeszélem a találkozót az iPhone 5 16gb vodafone -os, full dobozos telefonért, majd kiderül, hogy most volt alaplapcserés a telefon...
-
GALARDO
addikt
-
törölt tag
válasz
manchester85 #74024 üzenetére
-
törölt tag
Azt hittem valami új fícsör ez a sok színes mappa (iOS 8 beta 2), aztán rájöttem, hogy csak bugos háttérváltás esetén. Thx Apple.
[link] -
Mr X
veterán
Nem kötelesek újat adni 3 javítás után, nincs ilyen a törvényben. A gyakorlat alapján szokták 3 javítás után cserélni, de ha g*cizni akarnak, akár 20-szor is javíthatnak csere nélkül, míg a vevő meg nem unja. Ilyen sincs, hogy a javítási idő nem haladhatja meg a 14 napot. Törekedni kell a legrövidebb idő alatti javításra.
-
Cyberpunk
félisten
Napizene, na ki találja ki?
-
SÖ
addikt
válasz
mondomén #74010 üzenetére
Három alkalom után köteles újat adni. A garancián belül, és a szerelési idővel nő a garancia idő. A javításnál törekedniük kell a legrövidebb időre ami nem haladhatja meg a 14 napot esetenként. Ha nem mennek bele, problémáznak, kérjél jegyzőkönyvet - ezt letőltheted a netről - amivel mehetsz a fogyasztó vedelemhez. Én már túl vagyok ezen, másfél hónapig cseréltek kamerát a BlackBerry-imben. Kaptam ajándékokat.
-
mondomén
őstag
válasz
Ragnar95 #74012 üzenetére
akkor bevehetik. itt is mindkét munkalapra alkatrész csere van írva, meg ugye a szerviz kódok. hát mi a szart cseréltek ki a kamerát?? mert telefonálni ugyan úgy nem lehet vele... még harmadszor is szaladgáljak vele, közben meg adnak egy zte pengét amit 5 perc után majdnem átdobtam a szemközti panelba... áh, hogy minden ilyen selejtes már. most húgom cipőjével nyomom ugyan ezeket a köröket egyébként. már harmadszorra jön szét úgy, hogy ez már a csere cipő, az eredeti kétszer ment szét 1 hónapon belül. (vans)
-
SÖ
addikt
Dell Latitude ST2. Ez elég komoly, stylt is kezel. Ja, 10"-os deszka, és ebben a kategóriában csak Windowsban gondolkodtam a teljes értékű office miatt. Még játékok is lennének rá, de fizetős. Mondjuk így is van egy 3D-s flipperem, olyan simán megy mint az iOS. Fontos volt a Win mellett a passzív hűtés, ennek ellenére még vagyok elégedve a teljesítményével. Volt Lenovom, Tink Padom, a Dell a leggyorsabb, ebben nagyban benne van a 8.1 pro is.
-
Ragnar95
félisten
válasz
mondomén #74010 üzenetére
Nokia szerviz katasztrofális, 2 haveromnak is elb@szták ott a telóját...Egyiknek nem volt jó a fülescsati Lumia 520-on, de képtelenek voltak kicserélni a hátlapot, inkább kicserélték a fél telefont, de persze továbbra is sz@r volt, mert a hátlapon van a jack csati és az volt sz@r, viszont 2 hét a javítás, inkább vett egy új hátlapot, amivel persze egyből jó volt. Másiknak meg nem töltött a 710-e, alaplapot cseréltek 1 héttel a gari lejárta előtt, majd meghalt 3 nap múlva megint az alaplap (biztos kicserélték, ha 3 napon belül meghalt...), majd meghalt az akksi is a 2. alaplapcsere után....
3 csere után kötelesek teljesen új készüléket adni vagy visszaadni a pénzt. -
mondomén
őstag
á a fasz kivan ezzel a lumiával meg a szervizzel is. valószínű kifogtunk valami selejtes telefont amit már harmadszor kéne visszavinnem t-hez mert folyton megszakad a hívás. na most ehhez nekem semmi kedvem már. még simet nem cseréltettem, az lesz a következő, ha az sem működik, akkor mi a gyászt csináljak? kérdeztem t-s szervizest, hogy mi van ha megint ugyan az a hiba lesz. azt mondta nem tud mit csinálni, mert nokia szervizeli... na ilyenkor lenne jó ha új telót adnának, akár refubot leszarom csak működjön. anyám ezen dolgozik, 1 nap nyolcszor kér bocsánatot mert megszakad a vonal... hány szervizes kör után kérhetek szerintetek újat?
úgy vennék neki egy iphonet, de most nincs keret. jó lenne megtudnám mutatni neki milyen egy normális telefon.
-
Zjunior
veterán
iOS 8 béta 2 kinnt van
-
törölt tag
Mekkora már az arab flow.
napizene, (Tkyd feat. RA). -
-
-
Ez pl. szerintem nem csúnya, de ha a nagyobb kijelző és felbontás adta plusz helyet úgy használják ki,hogy nagyobb ikonok és/vagy plusz egy sor és oszlop ikon, akkor "gratulálok" Apple...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Panasonic er-dgp90 k Hajvágó /// Bontatlan, Új // Számla + Garancia
- Satechi 200W 6 portos USB C hálózati töltő /// Bontatlan // Számla+Garancia
- Thomson Streaming Box 270 Plus 4k UHD /// Új // Számla + Garancia
- JVC Autós Fejegység /// Újszerű // Számla + Garancia
- Focusrite Scarlett 2i2 Gen 4 /// Teljesen Új // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest