- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Aktív témák
-
csokimikulas
tag
válasz
bentsze88888 #43925 üzenetére
Nem lehet, hogy az maga az iOS?
-
Kommy
veterán
válasz
bentsze88888 #27754 üzenetére
Töröld ki azokat az appokat amiket az amcsi reggel töltöttél le, mivel ne az számít, hogy ingyenes volt hanem az hogy milyen reggel töltötted le.
-
Misi1979
őstag
válasz
bentsze88888 #26523 üzenetére
Ahhoz JB kell,utana iBlacklist program, eltunteti a megadott emberektol kapott smseket es csak koddal tudod megnezni.. beallithato hogy egyaltalan kijelezze-e hogy kaptal toluk smst.. Valamint a beallitott telszamok nem csorognek ki, hangpostara futnak stb.
-
Misi1979
őstag
válasz
bentsze88888 #26521 üzenetére
Settings-Messages-Show preview - OFF
a másik kérdéshez: app store-ban Fake Location -re keress rá.
-
RenegadeC2
aktív tag
válasz
bentsze88888 #4980 üzenetére
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
bentsze88888 #4938 üzenetére
az igaz
mert én is ilyet vettem és megy.
az SE hpm 70 el nagyon jól is szól csak talán lehetne még egy picit hosszabb a kábel mert a zsebemig elér de ha tapicskolom a telót akkor azért feszüli kezd. mert póló alatt megy a zsebemigmég egy 10centi elfért volna de amúgy jó dolog. de lehet azért mert nincs nagyon jobb. gondolom ezért is van a tisztelt árusítóknak arca ennyit elkérni érte (6000)..
énis sok mixet hallgatok és szerintem úgyis felesleges lenne rá a tekerő funkció, mert ha a 2 órás mix felétől akarod hallgatni a zenét akkor úgysem fogsz szerintem te sem addig tekerni hanem előveszed szépen a telót, böksz egyet a csúszka közepére és már megy is onnan a zene..
a gyárit énse használom úgyhogy majd lehet átbuherálom énis
amúgy a sennheiser cx300 ról ill 400 ról én azt olvastam, hogy jó és szépen szól de alig van benne basszus, ettől persze tiszta hangzása van de túl csattogós... ez igaz? van valakinek ilyen? -
válasz
bentsze88888 #4938 üzenetére
Én az addelben nem igazán bízok, de az tuti, hogy azok a kábelek tudnak tölteni, amelyeknek USB csatlakozója is van.
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
bentsze88888 #4928 üzenetére
a 4916 os hsz ben linkelt hosszabbító- mikrofonnal nem lehet csévélni.
csak azt mint a gyárival is: egy katt pause/ play két nyomás pediglen a következő számra ugraszt.. sajna csévélni nem de az mp3 center oldalán van olyan cucc is aminek még kijelzője is van, fm rádiós, azon vannak alap média gombok.. -
válasz
bentsze88888 #4918 üzenetére
A 2. generációsokkal mennie kéne.
-
Zoty4
őstag
válasz
bentsze88888 #4581 üzenetére
Tanulj, előtted az éjszaka
-
Kenyvicelol
csendes tag
válasz
bentsze88888 #3763 üzenetére
.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest