Hirdetés
- Google Pixel topik
- Netfone
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
Polllen
nagyúr
válasz
manchester85 #31045 üzenetére
Anno mikor kijött a 3gs senki sem várta, hogy a 3g csökkenni fog, max az volt a természetes, hogy tartja az árát és 3gs lesz drágább, mert többet tud. Ennek ellenére t ráemelt, megülve a hype-hullámot. Ennek tényleg semmi köze más telefonokhoz és más díjcsomagokhoz.
Mint korábban tanácsoltam keress vissza a posztjaimra, amiben kifejtem, hogy az ikon díjcsomag jó. És tök jó, hogy ilyen az árazása, ha nem ilyen lenne, én sem vettem volna.
DE ez még mindig nem változtat azon, hogy a T itthon ezt megmerte tenni, míg a németeknél pl lejjebb vitte a 3G árát 3Gs megjelenésekor. Senki sem akar egy farmer áráért telefont venni, de ez persze azért attól is függ, hogy hol és milyen farmert veszel
(és azért sem számít, hogy jó csomagokat kínál, mert ez nem túl user friendly lépés a részükről.)
Én kérek elnézést mindenkitől, hogy tudatos fogyasztóként nem tetszésemet fejezem ki ilyen esetekben...
Amúgy az én szempontomból teljesen mindegy volt, hogy ezt megtette, mert én 28k-ért vettem ikon400-zal a telóm, károm nem származott belőle, szimplán fintorgok rajta, mert attól, hogy van 1-2 jó konstrukciója még nem elfogadható a régi modell "akciós" áremelése a szememben. Viszont ki is fejtetem a véleményem azzal, hogy nem vettem még egy 3g-t 40-50k-ért...
Sztem zárjuk le ezt a parttalan vitát, mert még mindig nem érted.
[ Szerkesztve ]