- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodorjanos
aktív tag
Megvan a megoldas… a regioban kell engedni az elo szoveg funkciot…
—————————
Sziasztok!Hasznaltam korabban a live text funkciot, kepeken szoveg kijelolesre.
Most nem talalom, es az alabbi oldalon ugy fest, mintha Magyarorszagon nem lenne mar elerheto a funkcio:
https://www.apple.com/ios/feature-availability/#live-text-live-text
En szurok el valamit, vagy tenyleg megszunt ez a funkcio a regionlban?
-
Norbi887
aktív tag
válasz
szabonagyur #259430 üzenetére
Azért mondjuk arra kíváncsi lennék hogy ha már ilyen szépen lekorlátoztàk ezt a featuret, hogy még az i11 Pro SE kompatibilis vele, ezzel most hány embert fognak rávenni hogy akkor most rohanjon a 12/13-as szériáèrt.
Ugyanezt játszották el tavaly a Live Text funkciòval is, meg majd a jövőben megjelenő apró kis újítások is ugyanúgy fognak járni. Persze természetesen megértem, mert akkor 10 évig nem venne senki új telefont, de azt viszont nem hiszem el hogy az iPhone X-em nem lenne képes erre a funkcióra, (maximum annyi különbséggel, hogy valamelyest lassabban végeznè el ilyenkor a True Depth a lézeres letapogatást, de az kizárt hogy képtelen volna rá a rendszer. Max az Apple-nèl az úgy már nem fért bele, hogy "lassabban")
Én erre tudok gondolni.Viszont azon se lepődnék meg igazság szerint ha egyszer sikerül feltörni az iOS 15-t is (Jailbreak), aztán fellehet majd oldani mint opciót i12-nèl régebbi modelleken is.
Mondjuk sok értelme nincs de a hw megvolna hozzá.
Az i12-ben sincs sokkal eltérőbb szenzor szerintem az elődökhöz képest, a Neural Engine változott annyiban hogy a kezdeti 2 mag helyett itt már azt hiszem 8 vagy 16-al dolgozik az AI Learning, ami az arcodat tanulja.Persze ez is biztos közte volt az okok között, amiért így döntöttek.
-
törölt tag
válasz
mouzrr #251091 üzenetére
Innen
iphone early riser ringtone by DrknowsalotMC - 99c6 - Free on ZEDGE™
vagy innen
Bedtime (mediafire.com)
letölthető a hang, gondolom úgy saját hangként már be lehet állítani
(nekem is ez a kedvencem, szeretem az alvás funkciót)#251090
Szokj hozzá, hogy teljesen vakon vagyunk mikor kapunk magyar környezet funkciókat, ha egyáltalán valaha! Pedig nem is magyar Sáriról álmodozom, csak jó lenne magyar swipe billentyűzet, szó javaslatok, jó lenne fullos időjárás és térképek, hírek app. Az Apple annyira kaliforniai, hogy az autó dugó Los Angeles-ben van új biciklis feature, bicajos Hollandiában nincs. Most a live text dolog is olyan-amilyen, ha kisebb nyelvről van szó. Ahányszor néztem már keynote videókat az újdonságokról lelkesen aztán gyorsan legyintettem csak pár országban elérhető. -
Linkelgetem itt serényen az embereknek a live text-es vdeókat, akik azt mondják nem megy, erre frissítettem és nekem sem megy. Van egy olyan gyanúm,hogy azért, mert a telefon magyarra van álltva....
Közben megnéztem én is az új iPhone-okat, pro maxból kék volt kint, de ha veszek, nem azt fogom választani. Nekem olyan "semmilyen", túl "szoft" szín. Egyébként a helyi MM-ban nem nézegette őket senki, raktáron is volt, dehát biztos nagyon megéri itt megvenni 1249 Euróért 1 év garral.....(mármint nekem biztos nem).
A súlyt nem tudtam érezni egyikné, sem, mert a visszarántós" kábelű tartón voltak, még megfogni sem lehetett normálisan a telefont.
A kamerák rohadt nagyok, amúgy meg minden más olyan, mintha egy 12PM-ot fognék. -
Tamás34
senior tag
Live Text bekapcsolása: Beállítások-Általános-Nyelv és régió-Élő szöveg! Tegnap én is itt kaptam segítséget, hülye helyre rakták!
-
pasztid
csendes tag
Sziasztok!
Nálam egy dolog tűnt fel: a live text nem működik a fényképeknél, nem is jelenik meg az ikon. Egyedül a kameránál működik. Más találkozott ezzel? Mi lehet a megoldás?
12 pro -
-
törölt tag
válasz
#08176384 #249495 üzenetére
Ez erősen túlzás. Nem kell rögtön ágyúval verébre lőni, általában egy force restart megold gondokat, ha akad valami, vagy nem muszáj első nap telepíteni egy új rendszert.
"ios 15 inkább egy 14.9, nem pedig egy teljes értékű update"Több funkció még késik is, viszont azért nemcsak apróságok vannak szerintem: facetime share play és tudsz webes facetime linket küldeni androidos ismerősnek, fókusz mód és értesítéseken faragtak, live text, icloud+ szerintem ezeket sokan fogják használni.
-
NemMo
őstag
Nekem nem akar működni ez a live text funkció, hiába kapcsoltam be
-
Tamás34
senior tag
Sziasztok! Fent van a iOS 15! Kamerázásnál nálam sehogy sem működik a Live text mód! Ezt valahol belehet állítani? Kamera beállításnál nincs ilyen opció! 11 Pro
-
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #248140 üzenetére
Köszi a Live Text-es tippet... tök jó, hogy rossz helyen van
Nálam újkora óta nem megy sms karakter számláló -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #248131 üzenetére
Én e hónapban 3 hibát is jeleztem
- 2es mobiljelerősségnél valamikor nem megy mobilnet, valamikor meg működik
- az sms karakter számláló még mindig hibás, 0/0-t mutat folyamatosan(ez egy nagyon nagyon régi hiba,januárban jeleztem először, azóta sem csináltak vele semmit!)
- Hianyzik a Live text funkció
iOS 15 Public Beta 8-on vagyok. -
front3r
őstag
iOS 15 beta alatt az normális, hogy nem működik a live text? Azt hiszem a 2. vagy 3. bétában még működött, de a 6-7-8-as bétában már nem jön elő a funkció, nem csak a fényképezőt megnyitva, de a rögzített képeknél sem.
Sima iPhone 12-est használok, ha ez számít. -
törölt tag
válasz
#40993792 #244137 üzenetére
Kis SE1 megéri, hogy ios15 értesítések reformmal átláthatóbb lesz.
Mégse lesz AM event most. Említést se látok az Apple oldalain. A WWDC részben csak azt reklámozták facetime közös zenehallgatás, a shared with you rész is jó lesz.
iphone terén lesznek jó és régóta várt dolgok: live text, lokál siri, privacy dolgok, értesítések, meló és otthoni kijelző elrendezés, facetime nem almás eszközökkel weben keresztül, képernyő megosztás, safari kiegészítők, új tab nézet
Nem volt egy rossz WWDC szerintem, több új funkciót kifejezetten várok, tavaly ilyenkor többségére csak legyintettem.
-
törölt tag
válasz
GreenGoblin #244115 üzenetére
mondták változatlan icloud árak, az icloud+ funkció nem kerül pluszba
ios15 fókusz mód, munka és otthoni profil elrendezés (gyereksarok is lehetne ahogy régen Nokia Lumián)
live text hasznos lesz
térkép újdonságok mindegy nekünk, szokásos US-UK
időjárás dark sky beépítése, kérdés ismét mindenhol?
facetime kinyitása weben nem iphone-ossal!(szerver hogy bírja, ha az icloud.com és apple music web player nagyon gyenge)
ipad rész kicsit hervasztó volt, M1 & 16 GB memória Pro cuccon játéknak tűnik a szoftver a widget játszadozás és gyorsjegyzet nem egy pro felhasználás
privacy: email elrejtés, lokál Siri, és a hírlevél láthatatlan pixel trükk elleni kapcsoló tetszik
külön music esemény is lesz ma
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen monitort vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- caplagi: Samsung S25 Ultra 256GB
- Egér probléma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest