- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sawyer_
tag
válasz
zsolt19900 #218073 üzenetére
Szia!
Én pont így váltottam. Honor 8-ról Iphone X-re. Ahogy fentebb is írtam, vedd figyelembe, hogy térerőben jóval gyengébb az Iphone X, ilyen szempontból a Honor etalon. Sajnos nekem ez a dolog nagyban megkeserítette az X használatát. A kijelzője nyilván sokkal jobb és szebb, minőségi hatást kelt a telefon. Szerintem teljesítményben abszolút időtálló lesz még mindig, attól nem kell félned. (További IOS furcsaság, ami engem bosszantott: pl. híváslistában csak az utolsó 100 hívást tárolja a készülék. Nem igazán lehet visszakeresni a hívásokat emiatt, ha sok hívást bonyolítasz, akkor ez előnytelen. Másik érdekes dolog, hogy Honor, mint 2. ligás brand kijelzője 3 év alatt nem karcolódott meg annyira mint az Iphone X - pedig a Honoron nincs hivatalosan Goilla Glass - ez is minimum érdekes).
Viszont az alkalmazások nagyon szépen futnak a X-en, azt el kell ismerni. -
-Ben-
veterán
válasz
Inkább XS.... A(z) X-ben eléggé kevés a ram...
-
törölt tag
válasz
zsolt19900 #218075 üzenetére
Ezesetben tényleg csak X jöhet szóba, ha találsz jó állapotút. Kérdezd meg a topikjában is, hogy 2-3 évre terveznél még vele, olvass ott vissza véleményekről. (használt XR-t 130 körül is láttam hirtelen aprón, nem ástam bele magam a használtpiacba, akkor ez kilőve ha OLED kell)
X kamera: 2x optikai zoom, telefotó
-
törölt tag
válasz
XR nem tetszik? Igaz picit nagyobb formára, OLED helyett LCD, viszont eggyel újabb CPU van benne és jobb üzemidő.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Kés topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Linux felhasználók OFF topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest