Hirdetés
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beethoven
tag
Mindegy Xero. Nem szeretnék vitatkozni... véleményem szerint sehogysem tudnám Veled elfogadtatni hogy nem én voltam a béna csupán valami szoftverprobléma lehetett, vagy ilyesmi. Próbáltam a magyar storba is regelni valós magyar címemmel, próbáltam angol(amerikai) store-ba is magyar címmel ahogy próbáltam angol és magyarba amerikai címmel de egyikkel sem ment. Ugyanezt megpróbáltam új ID-vel, azzal sem ment. Próbáltam belépni helyből a beállítások/iTunes és App Store/bejelentkezés de nem fogadta el az ID-met.
Lényeg hogy most már oké pedig semmit sem csináltam másképp mint a tegnap, csak most elfogadta az Apple ID-met. Ez volt a baj hogy nem fogadta el és ezért nem volt kártya nélküli mód. A jelszómódosítással valami gond lett, vagy egyszerűen az volt a baj hogy évek óta nem használtam az ID-met.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacSzerez.com - iPhone 14 Pro Max / 512GB / Ezüst / Új akkumulátor / Garancia!
- BONTATLAN iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titán Független
- GARANCIÁLIS, iPhone SE (2022) 128 GB, Mindnight, független
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Samsung A54 5G 256/8GB / Szép állapotban / 12 hónap állapotban
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest