- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Realme GT Neo2 - ők már nem zöldfülűek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia, gratula, jól döntöttél!
Gyorsgörgetésnél az utánhúzást én is néztem
Szintén SuperAmoled van az A54-esemény is Dynamic AMOLED 2X az S24 FE-mben, de amúgy engem sem zavar még a 60 Hz sem. A YouTube , MAX, Amazon Prime, Apple TV streaming szolgáltatók applikációi mind visszaváltanak Streaming alatt 60Hz-re, 50 Hz-re, illetve 48 Hz-re. -
Sajnos még nincs, de egy Macbook Air képben van 1-2 éven belül, ha olyan munka lesz.
Beágyazott videókat néztem eddig kb 40% fényerőn, ott óránként csökkent kb 4% -t az akku. Ami nagyon pozitív, hogy nem melegszik fel annyira, mint a 15 Pro, az tud szépen izzadni egy hosszabb videóhívás közben.
-
Jól választottál, remélem, hogy sok ideig fog szolgálni. videózásra (youtube vagy valami streaming app) 50% fényerőn mennyi ideig képes? Van Mac-es eszköz is használatban ?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Régebben sokszor nem értettem egy - egy termékkategóriát, ilyenek voltak a tabletek is abban a kategóriában amit én még...
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fujifilm X
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Bittorrent topik
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Villanyszerelés
- Megállíthatatlan a Clair Obscur: Expedition 33 - Túl a 2 millión!
- EAFC 25
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 4GB I 500GB I Radeon I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest