Hirdetés
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Külföldi SIM-ek itthon
- Lehetnek még fordulatok Honor 400 ügyben
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
zaskar
senior tag
válasz
NomAd_82 #330019 üzenetére
Kijelzőn a legtöbb fotó jónak tűnik, de ahogy előttem írták, monitoron nézve jönnek ki a különbségek. De a kérdésedre válaszolva: egy 15 Pro fotóban már szerintem jelentős előrelépés. Hogy alá is támasszam valamivel: van egy jó barátom (60 éves) aki gyerekkora óta fotózik, fotóriporterként is évtizedekig dolgozott, emellett hobbija is volt a fotózás. A filmes gépek után váltott a digitális technikára, rengeteg tükörreflexes és MILC gépet kipróbálva. Egy évvel ezelőtt vett egy 14 Pro-t, és eladta minden fotós felszerelését. Nincs már kedve cipelni a nehéz cuccot, és állítása szerint a 14 Pro képei nagyon bejönnek neki, járja a város utcáit, és azzal keresi a témákat. Egy hasonló korú fotós barátja is így tett, ő meg 15 Pro-t vett.
-
gretzky77
veterán
válasz
NomAd_82 #330019 üzenetére
Szia, valószínű a 15 Pro már előrelépés volna a 11-ről, viszont mint koca fotós sztem már elég sok telefon abszolút vállalható képet készít. Viszont az, hogy lemászott a kijelzőről sztem csalóka, elég nagy eltérés lehet ha egy tévén monitoron nézed vissza. S23 ultra meg úgy általában a Samsung beltéri fotós képességei mozgó dolog esetén problémás. De úgy gondolom átlag usernek a mai készülékek jelentős része bőven elég
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Automata kávégépek
- Óvodások homokozója
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos fejegységek
- Bestbuy játékok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest