-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
válasz Sys85 #278197 üzenetére
Én AliExpressről rendeltem (ha jól emlékszem 600 Ft volt ) ingyenesen szállítással és addig vigyáztam rá mert bizony szeret leesni . Akkor még egy hónap alatt érkezett meg de mostanában nem tudom hogy megy ez . De elég jó minőségű amúgy .
Amúgy vigyázni kell a távirányítóra nehogy nedvesség érje gombjait mert hamar elkezd az irányító gombok ragadni (szerintem kislányom teájából kapott kicsit de nem tudom biztosan ). Most azon gondolkodom mi legyen vegyek e új távirányítót ami nagyon drága vagy idővel megjavul (bejáratódik ). Sajnálom mert amúgy tök minőségi darab de megtörtént úgyhogy nem tudok mit tenni .
Ami biztos ,hogy sokkal elégedettebb leszel mint a régi olcsóbb androidos boxal ! Nekem van NVIDIA SHIELD (cső verzió )is ami azért az egyik legjobb androidos tv box de nekem annál is jobban tetszik ! Nem azt mondom ,hogy mindenben jobb de összességében jobb .
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
- Apple iPhone 15 Pro , Blue Titanium , Usa ( eSim ) modell, kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest