- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Külföldi SIM-ek itthon
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
GreenGoblin
őstag
válasz
GreenGoblin #246240 üzenetére
A lényeg amúgy hogy olyan Apple töltő fejet keresek amivel tudom tölteni az iPhone-om, az órám és a Mac-em. Ezért gondoltam, hogy akkor itt a Mac töltője de ahogy te is írtad az nem kompatibilis az órával az Apple szerint de a support szerint meg nyugodtan használhatom…na bumm. Én nem értem miért nem tudnak kitalálni egy brick-et ami mindent képes tölteni, ha már ennyire zöldek akarnak lenni ez sokat segítene.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
GreenGoblin #246240 üzenetére
Persze ,hogy okés ,ha majd veszel egy új iPhone t és egy órát hamarosan
Abban van az üzletMibe tart venni egy gyári adaptert ,jól fog jönni a későbbiekben is...?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest