- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
válasz anderledani #240649 üzenetére
Szia. Nekem 91%-os az akksi, de ilyet nem tapasztaltam. Nem rég nekem a viber akadozott picit, de a viber frissült és azóta jó. Még azt megnézhetnéd pl valamilyen "monitorozo" progival, hogy ilyenkor mennyi ramot meg cpu-t eszik.
Pl: actmonitor: itt jól látszik a ram használat, a másik pedig a system status: hw monitor. Itt a cpu használatot jelzi.
Ezek szépen mutatják pl az aktuális erőforrás használatot. Biztos van más ilyen is, én ezeket találtam most hirtelen. Kivi vagyok mit mutat -
ERipley
tag
Szerintem is más lehet a baj. Semmilyen akadást, lassulást nem tapasztalok XS-en.
(14.4.1 és mindig aznap frissítek, amikor kijön/elérhető)"Vagyok, aki vagyok, mert kell egy ilyen is."
-
MODERÁTOR
Egy újraindítás, vagy ha az nem segít egy restore az amit megpróbálnék, mert a kevesebb rammal szerelt Xr-emen semmi ilyesmi nincs, holott ugyanilyen korú telefon, a legfrissebb ios szintén.
-
TechN7ne
nagyúr
Leírtam már többszőr is ,hiába megköveznek az értetlenek...
Az Xs két éves széria ,pont a lassítás útján halad ,jobb már nem lesz ha folyamatosan frissítve van az ios ,itt már inkább azt kell eldönteni melyik ios rendszeren maradsz és hagyod ,hogy tovább tudd használni kényelmesen.
Apple nek nem előnye ,hogy sokáig új maradjon a telefon sebessége ,üzletpolitika az egész.Már jeleztem a 14.2 nél hogy nagyot lassultak az A12 es chip ek ,mivel van egy sima Xs is a háztartásban és egy iPad 8 —- mind kettő A12 cpu/gpu ,érzem a különbséget ,nem a hasamra csaptam és ez az egész amúgy sem újdonság az Alma világban.
Az iPad 8 am 14.1 en maradt - ezen is fog nálam kipusztulni ,a jelenlegi iPhone 11 Pro max om ami sokkal erősebb gépezet vele is maradtam a sima 14.4 nél - őt sem fogom már tovább frissíteni.Senki ne vegye követendő példának ,de ha erőszakkal frissíti az ember a rendszert egy “régebbi” készüléken ,ne csodálkozzon hogy lassul ,akadozik ,lagol...
Mindenki azt tesz a saját tulajdonával amit csak akar ,jó szándékkal írom a tanácsaim ,vagy elfogadod ,vagy nem...Szerk.
iPhone 6s/6s plus egyedi eset ,különösen jól sikerült széria ,ők bírták a legtovább tűrhető sebességgel ,többi széria már nem ilyen!Elsődlegesen az új frissítések a 12 es szériára vannak optimalizálva ,többi telefon meg bírja ahogy tudja...
Az akkumulátor csúcsteljesítmény leadása meg egy jó kifogás volt ,nálam a 96% os Xs is sokkal lassabb lett mint volt ,kamu szöveggel álcázták az igazságot.
Ios 12 előtt is írtam anno ,hogy az apple lassít tudatosan ,kaptam is a savat rendesen ,aztán mikor Apple bácsiék elismerték rá fogva az akkumulátor kapacitásra ,mindenki fejre esett.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- Az Intel felvázolta mi kell az Arrow Lake-S optimális működéséhez
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Filmvilág
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kompakt és jól szellőző alumíniumházzal indítja a jövő évet az Antec
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest