- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
vadászcsiga #41509 üzenetére
Eddig 3x csináltam ilyen visszarakást, eddig nem volt gond. De így belegondolva, ha jól sejtem úgy müködik hogy minden app-ot letölt megint, és a mentéseket/beállításokat hozzá rakja.Na most ha így is van ahogy gondolom, akkor ha azt az alkalmazást törölték akkor értelemszerűen nincs is honnan letöltenie, így tényleg elveszett akkor.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
vadászcsiga #41506 üzenetére
Lehet nem olvastad, de írtam jelenleg nincs iphone-om (elvileg holnap holnapután veszem át a 4S-t), viszont gépen/icould-ban a régi rendszeremet mentettem, és ott ugye rajta van. Szóval erre írtam a mentést.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Totheground #41503 üzenetére
Én is így tudtam, vadászcsigát meg nem értem ezt mire írta akkor...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
vadászcsiga #41501 üzenetére
Miért ha az ingyenest letöltöttem még régebben, akkor az már most kuka?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
vadászcsiga #41499 üzenetére
Akkor még jó hogy nekem ez is elvolt mentve...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Stylewars_kp #41494 üzenetére
Persze, arra tökéletes, de ha kicsit jobb képeket akarsz csinálni arra írtam hogy azért progikkal lehet finomhangolni, viszont olyan képe mint egy fényképezőnek tényleg sose lesz, vagyis legalább a közeljövőben.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
#93966848 #41490 üzenetére
Fényképezős progik, van egy halom...Most jelenleg nincs telóm, így nem tudok példákat mondani melyik elég jó, de van a mentésembe vagy 8 biztos.
Pl ezt is az egyikkel csináltam...Meg mikor kifogtam egy 19 kg-os süllőt, az is progis kép volt...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
zaskar #41485 üzenetére
Azért azt szögezzük le hogy egy telefon képei sose lesznek olyanok mint egy fényképezője, vagyis legalább a közeljövőben biztos nem. De ahhoz képest szerintem tényleg szép képet csinál. Viszont az engem is zavart hogy szinte semmi beállítás lehetőég sincs alapesetben a kamerájánál, viszont programokkal elég jó eredményeket lehet elérni...
irgum: szép képek lettek, a békás képet jól elkaptad...
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
vadászcsiga #41392 üzenetére
A kukikat ki kell törölni...
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
Igazából utálom a tokokat, de egy ilyen ultra vékony valamit kipróbálnék, meg kell egy normális is ha megyek valami gáz helyre ahol tudom sérülhet. Ilyen téren az iskin solo bevált i4-emhez az volt, de állandó használatra nem kellene...
Na rendeltem egy ilyet kőkemény 336 Ft-ért...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
vadászcsiga #41277 üzenetére
Guglizni én is tudok, de konkrétan az érdekelne aki már használt ilyen slim sz@rokat, és van velük tapasztalata...
-
B-L-A-C-K
titán
Tudom, volt már, meg tényleg annyiért veszem hogy ennyiért senki se hagyná ott, de hogy őszinte legyek már az i5-be bele éltem magam...
Viszont az 5S szerintem nagyon komoly lesz, viszont értelmes áron megjelenés után fél évvel sem nagyon lesz.
kenny123: Most is az van, csak töröld a kukikat az otthoni gépedről...
4S-hez ajánljatok már valami kulturált szolid slim tokot (gumi vagy műanyag lenne a jó, fém kizárva)....
kenny123: Melóból hazaérve én is csak néztem már megint mit keres a régi itt...
-
B-L-A-C-K
titán
Na végül 4S-t veszek a hétvégén, olyan áron találtam megbízható forrásból hogy nem tudom otthagyni, így az i5 projektnek lőttek, így valószínű már 5S lesz a következő befutó...
-
B-L-A-C-K
titán
Még 1 olyan kérdésem van amire nem tudom a hivatalos választ. Ha valaki úgy adja el a telefonját, hogy még nem járt le a szolgáltatónál a szerződése, az hivatalosan is eladhatja?
-
B-L-A-C-K
titán
Amúgy szerintem most érdemes jó áron eladni az i4-et meg a 4S-t, ha kijön az 5S, azoknak lefog menni az áruk, ugyan úgy mint mikor kijött a 4S, a 3G/3GS lefőtt. Vagy nem jól gondolom?
-
-
B-L-A-C-K
titán
Annyit megér, mondjuk attól függ neked mire kell. Ha kell a jobb grafikus processzor, azaz játékok alatti többlet teljesítmény, HD videofelvétel, valamint az hogy a weboldalak pár másodpercsel hamarabb jöjjenek be akkor megéri. Viszont számíts arra az aksija jobban merül.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
B-L-A-C-K #41057 üzenetére
Hosszas kutakodás után nem találtam neten semmi negatívumot erről az üzletről, pedig 2007.10.-e óta van bejegyezve a cég, azaz már elég rég megvan, így gondoltam elnézek oda. Egy srác volt bent szerintem övé, elég korrektnek, és rendesnek tűnt, és ahogy nézem szervezel is. Az árak meg kimondottan kedvezőek. Mondta tegnap vittek el egy vodás fekete használt i5-öt 115-be még 6 hó garival. Letiltás elleni garanciát is vállal a bolt (tudom nem ér sokat de ha több éve üzemel a bolt gondolom ha gáz lenne intéznék). 135-ért meg volt még új fekete viszont csak 1 hó garanciával, azt nem mertem elhozni, de mondta szoktak lenni használtak is, hátha lesz még hasonló vodás 115 ezres áron. Ha nem adta volna el azt szerintem be is vállaltam volna. Ja meg persze 1 év alma garos is volt, de az 165K.
-
B-L-A-C-K
titán
Erről az üzletről hallott már valaki...?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
#93966848 #40969 üzenetére
Na legalább nem tagadták le...
Amúgy engem annyiba idegesítene hogyha majd eladom 1x, és megkérdezi minden 2. ember hogy: miért nem egyezik a dobozzal a száma.... Viszont mivel én tudom honnan vetted, ezért ha lenne valami a telefonnal gond nélkül kicserélik, vagyis nem hinném az az üzlet szarakodna.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
sagesz93 #40935 üzenetére
Na ezt nem gondolton volna a chip-be is bele kell vágni...Még 1 kérdés, ha megvágom és utána veszek hozzá egy normál simes átalakítót, akkor fog menni egy másik mobilba (azaz ami normál sim-es), úgy hogy én megvágtam a chip részét?
-
B-L-A-C-K
titán
Egy hülye kérdésem lenne bár gondolom a válasz mi, de azért megkérdezem.
Normál simem volt, mikor megvettem az első i4-em, megvágattam, úgy lett belőle ugye micro sim, na most i5 mint köztudott nano sim-es, és elvileg ugye a mostani kártyámat is lehetne nano sim-esre vágni... Viszont nem értem hogyha már szinte az egész a chip rész jelenleg, csak minimálisan a teteje nem, akkor hogy a túróba lehetne ezt még nano sim-re vágni?
-
B-L-A-C-K
titán
Imádom az ilyen cseppet sem átverésnek tűnő hirdetéseket...
-
B-L-A-C-K
titán
Amúgy azon gondolkozok csak veszek egy i5-öt (azaz nem is gondolkodok 4s-ben), most fél vagy 1 év alatt nem fogok olyan sokat bukni rajta ha 120 körül most veszek egyet. Szerintem ha kijön az 5S rá fél évre 100 körül akkor is eltudom adni...
-
B-L-A-C-K
titán
kali, csacsi67: Nekem sem volt ez tiszta így, köszi a választ...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
csacsi67 #40711 üzenetére
Ezek tudom, viszont ez így ebben a formában igaz?
Privát üzenet, de mivel nem hozhatom nyilvánosságra ugyan azt ezért átírom, de lényeg ugyan ez lesz:
"Dolgozoi programos élőfizetéssel lett vásárolva XY időben. (több mint 10 éve van ebben a programban az illető) de mivel gariztatta, ezért új telefont kaptott, új imei számmal (ez áll a garancia levélben is, és ez mar nincs csatolva semmilyen elofizeteshez) - Így ezt mar akkor sem lehetne letiltani,ha valamiért nem fizetné az előfizetési díjat."
-
B-L-A-C-K
titán
Értem, köszi a választ, mondjuk akkor ilyen gáz csak nem lehet ha pl veszek egy fél év - 1 év garasit, kétlem hogy egy i5 cseréjét ne tudnák megoldani mert nem lenne azonos már...
Még annyi hogy pl az is ide tartozik ilyen esetben ha fekete a teló, de csak fehérre tudnák cserélni, azaz akkor is a szerződést megkötő illető kell hozzá?
-
B-L-A-C-K
titán
Már lehet kérdeztem, de nincs kedvem most keresgélni. Ha vennék egy pl vodás garis i5-öt, akkor ha valami baja lesz, beviszem egy vodához garancialevéllel, viszont ugye nem az én nevemen van attól még szó nélkül kicserélik/megcsinálják?
-
B-L-A-C-K
titán
Ez is jó áron volt ma, csak kár hogy ismerem a tagnak vagy 4 regjét...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
bigdady #40662 üzenetére
Dehogy, nem szeptemberbe, ~3 hónapja, viszont fullos volt.
Az O2-est meg nem is akartam...
-
B-L-A-C-K
titán
Én nem azért vettem és adtam el hogy ebből csináljak karriert, de mint már mondtam nem nagyon szeretek bukni a dolgaimon...De nem azért írtam vagánykodjak vele, nem szokásom, csak ha már másnál ez feljött mondom megemlítem én is...
Viszont nem értem a 4S miért tartja így az árát, még 140-ért is hirdetnek újat. Azért egy 2 éves szériánál szerintem ez már kicsit túlzás. Viszont míg van rá kereslet ennyiért is nincs sok beleszólásom...
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
Talán ez hasonló viszont 4/4S-re is jó elvileg úgy hirdeti, de ugye tudjuk ez a valóságban lehetetlen lenne...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
#93966848 #40569 üzenetére
Szerintem ne izguld túl ezt a témát, vegyél egy vékony gumi bumpert és kész. i5-öt sokan azért vesznek mert jól néz ki, nekem is nagyon tetszik, de egy ilyen b..i nagy tokkal nagyon el lehet rontani az egész összhangot, na meg zsebedbe belese fér normálisan. Ha egy átlag felhasználó vagy, azaz pl nem vagy hegymászó, vagy nem bányába dolgozol éssattöbbi, akkor az első mondatomban lévőt választanám.
Na már az is jobban néz ki mint az előző...
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
matyi19 #40554 üzenetére
Igen, nem is kicsit, viszont hátlapra nagyon jó, nem hagy ujjlenyomatot (vagyis ez nem), nekem már volt onnan rendelt, nagyon jó, viszont előre nem ajánlom.
-
B-L-A-C-K
titán
Ez cumi...(mondjuk ha ennyi esze volt, meg is érdemli)
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
vadászcsiga #40504 üzenetére
Pont azt akartam írni és 4S-be...
Amúgy szerintem röhej hogy egy ~150-200 ezres telefonnál ilyen mértékben kopik a felület...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
#93966848 #40399 üzenetére
Nekem eddig az összes telefonomon volt, úgy vagyok vele inkább a fólia karcolódjon mint a kijelző...
Én múltkor innen rendeltem, ez matt fólia, előre nem ajánlom, sokat ront a kép minőségen, viszont a hátlapra nagyon jó, és tényleg nem hagy ujjlenyomatot. Előre ebayről rendeltem, volt már rengeteg fajta, mivel én havonta cserélgetem előröl, így nem túl drágákat rendelek, és mivel mint mondtam havonta újat rakok fel, így a célnak megfelel a legolcsóbb is.
-
B-L-A-C-K
titán
Na jó rábeszéltetek, várok akkor, jövő héten elvileg lehet lesz egy 4S extra jó kihagyhatatlan áron, ha az összejön mindenképpen megveszem, ha nem viszont akkor megvárom mit hoz az új kínálat.
-
B-L-A-C-K
titán
Na ha ezzel kezdted volna mindjárt máshogy állok a dologhoz, viszont ennek tudatában i5-öt is felesleges venni most akkor...
TheMarci: Pénz az van, viszont nem szeretem szórni felesleges dolgokra, de még1x mondom kizárólag csak annyira akarom a cserét hogy az kib@szott IOS7 normálisan fusson, másra nem kell...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
TheMarci #40305 üzenetére
Ez így van, viszont nekem mint említettem csak annyira kell hogy normálisan fusson rajta majd az IOS7, ha i4-en is jól menne akadás nélkül (amit nem is tudok hogy megy rajta, de állítólag kevés) nem is váltanék. De szerintem a 4S bőven elég lenne. De ezek szerint úgy látom egyesek szerint nagyon elbasznám ezt közeljövőben történő cserét...
DanielK: 5S jön, vagy i6?
-
B-L-A-C-K
titán
Itt nem is arról volt szó hogy nem lenne e jobb választás, mert a józan paraszti ész egyértelmű hogy látja, viszont itt a +50-60 ezer a lényeg, hogy annyival többet megér e. De ahogy kenny123 kolléga felvázolta a pluszokat a több memória többleten kívül számomra nem nyújtana többet amire jelenleg kell. Lehet most lefikáztok emiatt mi idióta vagyok de valahogy 60 ezerrel többet nem látok értelmét kiadni ezért. Illetve ez a "készenléti idő jobb" kicsit sántít, mindenki panaszkodik rá mi hamar merül, viszont i5 terén semmi tapasztalatom sincs, ha a gyári adatokat nem nézzük, azaz a tapasztalatra hivatkozunk akkor valóbban jobban bírja az i5 aksija?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
zaskar #40295 üzenetére
Pont tegnap mondta egy jó barátom is hogy tegnap vitte vissza, az aksi 3 óránál tovább nem bírta már. Na de tegyük fel ha veszek egyet, és nálam sem lesz semmi baja míg le nem cserélem, győz meg arról mivel tud többet a 4S-el szemben hogy megérje + ~50-60 ezerrel többet kiadnom érte?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Tibee86 #40292 üzenetére
Volt már 4S-em, tudásban nem használtam ki a többlet, így maradtam sima i4-nél, viszont IOS7 gondolom sima i4-nek már kevés, ezért gondolkodom egy 4S-en. Amúgy még a használt i4 és 4S között mindig ugyan akkora a különbség mint 2-3 hónappal ezelőtt volt, azaz ~25-30 ezer, persze vannak kivételesen jó áron is, csak ugye ritkán.
Blyan: Feljebb ugye jelenleg meg az i5 van, minden ismerősöm panaszkodik rá, illetve máshol sem túl jók a vélemények róla, 4S-hez képest meg a használt piaci ára is +50 ezer, annyit nekem meg már nem ér. Nem hinném az IOS7 annyival jobban fog rajta menni hogy olyat vegyek.
-
B-L-A-C-K
titán
Szerintetek megéri i4-ről, 4S-re váltani az IOS7 miatt? Mert ahogy olvasgatom teljesen korrektül megy vele, viszont egyáltalán nem ismerem az új rendszert.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
vadászcsiga #40254 üzenetére
Itt most nem is arról volt szó, hanem hogy szerinted 60-ért már van zsír...
Amúgy nemvolt feltétlenül rossz üzlet ha korrekt vevőtől vette volna, mivel ő Svédországban van az ottani használt árakat nem tudom...De ha itthon vette volna és csak a kijelző lett volna törött valóban akkor nem lett volna rossz üzlet, mivel ha magának kitudja cserélni a kijelzőt, ebay-en 7-8 ezerért már van, azaz 67-ért lett volna egy hibátlan független 4S készüléke, ami nem rossz a jelenlegi árakat nézve.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
vadászcsiga #40249 üzenetére
Jó ezt remélem nem gondolod komolyan hogy így is van?
Ez egy átverés az egész, anno még sima i4-et akartam így venne, de hamar kiderült kamu. Külföldi csalok csinálják, utalj előre és majd küldjük szöveggel, ha több db kell viszont van akció...
Na szóval ilyeneknek nem kell bedőlni. Használt áruk sajnos még mindig ~85 ezer körül van, persze ami normális.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
vadászcsiga #40242 üzenetére
Hol?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
theiron320 #40227 üzenetére
Hol vetted? Garancia van rá?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
theiron320 #40225 üzenetére
Akkor az necces...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
theiron320 #40221 üzenetére
Ha már frissítettél szoftver, és utána is elfogadta a kártyát akkor már nem lehet gond.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
peugeotmate #40196 üzenetére
"Miért ne lehetne? Külföldre elmegyek, akkor is van 3G a magyar kártyámmal."
Igen, csak ahhoz előtte el kellene fogadja a kártyát az adott készülék, mert ha nem fogadja el 3G se lesz akárhol vagy...Vagy ha te egy XY telefonba ami nem független belerakod a kártyád ami nem olyan hálózatos akkor van 3G-d?
Na de mind1, túl meleg van nekem ezen agyalni miért nem megy a telefonja, de nagyon nem egyértelmű így.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
peugeotmate #40196 üzenetére
Ha így lenne akkor 3G-je nem lenne nem?
-
B-L-A-C-K
titán
Nálam már volt letiltott vodás i4, talál hálózatot, viszont nem csatlakozik rá, és térerő sincs. Illetve ha nem megfelelő kártyával aktiválja, értelemszerűen nem is tud tovább menni, de mivel térerő azt állítja van így szerintem letiltva nincs.
Xmodule: Ha nem vagyok túl indiszkrét megkérdezhetem mennyiért vetted?
-
B-L-A-C-K
titán
Még egy probléma eszembe jutott. Miért van az, hogyha pl képet küldök e-mailben (gmail) i4ről, és az illető megkapja, akkor kis kezdőgép normál alapállásban van ahogy elküldtem, de ahogy rákkantint és az eredeti kép megjelenik már elforgatja 90 fokban...
Valami magyarázat?
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Yettel topik
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest