- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
szentkuti11 #61951 üzenetére
Hogy nézel ki?
Nekem 4S-en iOS 6 alatt anno, illetve most i5-ön is tökéletesen megy. Szerintem töröld le és rakd fel újra, majd ismét aktiváld, más ötletem nem nagyon van.
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
spawn21 #61800 üzenetére
Az elmélete amúgy nem hülyeség, mivel ha 100% eléri ugye lekapcsol, közbe a telefon merülget szépen lassan és mindig rá-rá tölt. Viszont gyakorlatban már hülyeség, mert ha valóban kínozná az aksit sorozatosan hallanánk már akár fél év után aksiproblémákat, és nagyon elvétve akad ilyen.
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Onderon #61689 üzenetére
Nem tudom Te hogy vagy vele, de pl tegyük fel nem megy normálisan a home gomb te hagyod inkább, és jól van így? Vagy kedveskedni akarsz a cégnek és saját pénzedből megcsináltatod?
Ha már van egy 150-200 ezres telefonod és jár hozzá ilyen cseregarancia miért ne használná ki az ember....Más országokat meg nem sorolnék ide, mert ott lehet tényleg leszarják és vesznek egy újat egyből, mivel ott nem is ~70 ezer a minimálbér...(#61689) Parasite: Ja és az ilyen ember csaló, mert akár minimális hibával is kicserélteti...
Igazad van egy 200 ezres telefont inkább nem viszek be ha van rá ilyen lehetőségem, mert ez csalás...:/
Ez az egész akkor állná meg a helyét ha valaki valami kamu szöveggel a teljesen jó telefonját kicseréltetné mert van benne 2 karc...Ezt én is gusztustalannak tartom de itt hibákról beszélünk.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
szentkuti11 #61678 üzenetére
Én is megfogom játszani ha lesz valami minimális baja, még ~9 hónap garanciám van. Mondjuk lehet mire oda kerül a sor behozzák ezt az emlegetett szervizes dolgot...
-
B-L-A-C-K
titán
Kicseréltem a router (TL-WDR3600) kábelét nálam az volt a fő gond, amúgy majdnem minden alap beállításon van, és ez 5Ghz-n ment, most nem vagyok már ott nem tudom pontosan mit állítottam rajta. Amúgy függ az is merre vagyok a lakásban 50-80 között ingadozik helytől függően. De ha kicsit több időm lesz a routerbe még finomhangolok....
-
B-L-A-C-K
titán
Az i5 wifi-nek a maximális letöltési sebessége mennyi Mbps lehet speedtest szerint?
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
nederlanden #60402 üzenetére
Ha csengőhangot töltöttél le megfelelő formátumban akkor értelemszerűen a csengőhangoknál keresd:
Beállítások -> Hangok -> Csengőhang
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
legiaap #60316 üzenetére
Nem szoktam eddig meríteni, sőt nem is az üzemidő lemérése volt a cél, egyszerűen elfelejtettem csak. Amúgy szerintem nem befolyásol semmit ha 1%-on dugod rá vagy 20%-on, mivel ugye csontra nem tud lemerülni, és csak az ártana neki elvileg.
irgum: Ez is kizárva mert fix ~75%-on van (automata kilőve).
-
B-L-A-C-K
titán
Nagyon beállít az i5-öm üzemideje, tegnap este már töltőre se kellett dugnom mert még sok szufla volt benne, most meg nézem egyéni rekordot döntött az üzemidőm...
-
B-L-A-C-K
titán
Volt egy jó pár iPhone-m már, de aksihibája egyiknek sem volt még. Viszont ha r3dsnake kolléga azt állította már gyárit úgysem tudsz venni, akkor úgyis utángyártottat kell venned, szóval más választásod nincs, de nem hinném gond lenne vele, mivel akkor nem árulnák. Mindenesetre azt javaslom itt cseréltesd, mert bármi baja lenne 3 hónap garanciát vállal rá!
Scoobyka: Lehet tényleg nyertél valamit, de már a reset miatt elb@sztad...
-
B-L-A-C-K
titán
Mostanában olyat csinál az i5 hogy valakit hívok és vagy kurv@ sokára kapcsol, vagy egyáltalán nem, térerő pedig fullon, ilyenkor egy újra indítást kell csinálnom és megjavul. Kb 5x tapasztaltam már 2 hét alatt....
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
nederlanden #59655 üzenetére
Alaplapcsere ami kb 40 ezer forint, és mivel tiltott telefon, ez nem egy legális módszernek számít.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
nederlanden #59653 üzenetére
Azt hiszem 1 vagy 2 éves előfizetések vannak, szóval májustól számítva vagy 1 vagy 2 év. Ha nem fizeti 3 hónap után elmegy a térerőd.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
LordAxwell #59418 üzenetére
Természetesen igen elvesznek, de csinálsz egy mentést gmail-ba a jelenlegi kártyádról (persze ha még megvan a 4S), majd i5-ön meg szinkronizálod az új kártyára és kész is...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
vadászcsiga #59415 üzenetére
Én az enyémet meg úgy megvágtam i5-be hogy lötyög benne, és gond nélkül bevette elsőre...
LordAxwell: Abba a részbe is bele kell, elsőnek nekem is furcsának tűnt, de úgy kell...De ha 99% hogy adnak egy új gyárilag megvágott nano simet miért vagdosnád otthon feleslegesen? Majd ha azt mondják nem adnak utána megvágod, de kétlem hogy ne adnának neked...
TheMarci: Szedd ki és töröld át a simet, meg fújd ki a telefon azt a részét. Nekem anno 4S-el játszotta ezt. i5-be meg mióta megvan egyszer sem szedtem ki, és nem is volt vele gond eddig.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
LordAxwell #59410 üzenetére
Sok olyan esetet olvastam már hogy valaki pl rosszul vágta meg a a vodás sim kártyáját, bevitte a vodához, megmondta nem jó, és ingyen kicserélték...A te esetedben ha a telefont is ott vetted nem hinném hogy ezen problémáznának...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
DieHard #59373 üzenetére
Én is őt ajánlom, viszont nem tudom azok a lyukak milyen mélyek (nekem is i5-van de így nem tudom megmondani), ezzel arra akarok célozni hogyha nem tud a szösz/kosz tovább hatolni belül, vagyis ha csak pár mm-en megtapad a hangszórókon akkor egy egyszerű sűrített levegővel is kijön.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
#51177472 #59239 üzenetére
Értem persze, én is mondtam már hogy i4-et hülye aki megveszi 60-ért, viszont kis pótlással már ott a 4S ami még mindig jó, én S3-at nem vennék helyette. Na de mind1, ezen lehetne lovagolna, a lényeg az i4 kiesett a körből, ezen kívül olyan drasztikus változások történtek hogy én elgondolkozzak az android visszatérésére, sőt mint mondtam nekem jobban bejön az új rendszer...
Részemről a témát le is zártam...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
#51177472 #59237 üzenetére
i4 már több mint 3 éves, elavult hardvere van, játékok már ios6 alatt se mentek normálisan rajta. Az meg ha jól akarja használni minek vegyen 5S-t? 4S-en is jó használtató, i5-ön meg ugyan úgy mint 5S-en. 4S 70 körül már van, i5 meg 120-ért, szóval tényleg nem kell ehhez megvenni 220 ezerért az 5S-t amiről te beszélsz.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
#51177472 #59235 üzenetére
Azért akkora eget rengető változás nem lett, alapjában ugyan az az egész, csak kicsit feldobták. Mondjuk ez ember függő, nekem bejön, jobban mint az iOS6, és az androidos rendszerek. Viszont i4 már tényleg gáz, akik ott váltani akarnak azoknak megértem, igazából ez a rendszer 5/5C/5S-re való már...
-
B-L-A-C-K
titán
Nekem a facebook-kal konkrétan semmi bajom, viszont ma tapasztaltam hogy az üzenetkezelést már csak a facebook messenger letöltésével tudom csak használni. Ugye régen ha kérte hogy telepítsem elindítottam majd kiléptem belőle, újra megnyitottam a facebook alkalmazást és lehetett benne az üzenetkezelést használni, de már sehogy sem engedi csak a messenger segítségével. Nektek is?
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Kicsirics77 #58965 üzenetére
Ezt hogy érted? Eddig se volt vele baj...
trialboy: Még ha iOS6-ot akarnál visszarakni azt mondanám oké, de miért akarod te visszarakni a 7.0.2-t
A 7.0.3 érezhetően jobb már.
-
B-L-A-C-K
titán
Ha érzed hogy valami nem stimmel vele vidd vissza. Egy finom kattanásnak kell hallatszania semmi többnek. Egy kicserélt alkatrésznek meg ugyan olyannak kellene lennie mint mikor megvetted újkorában a készüléket, szóval az említett 3G-den nem jól csinálták meg, vissza kellett volna vinned egyből...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
peugeotmate #58953 üzenetére
Ha valakinek jó az i4 kimondta hogy adja el? Én azt mondtam 50-60 ezerért már nem éri meg megvenni, de ilyen alapon vegyél egy trabantot és járj azzal mert végül is az is elvisz mindenhová. Szerintem nem az én szemléletemmel van a baj hanem a tiéddel, mivel az állításomat elég sokan alátámasztották, még az is aki jelenleg i4-et árul, szóval nem nagyon értem miéről beszélsz. De ha neked jó hogy szaggat i4 alatt az iOS, és nem gördülékeny az egész akkor használd, sőt reklámozd mi király telefon ~60 ezerért....
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
-secret- #58932 üzenetére
Hát nem tudom hogy lesz ha így lesz, de azt is eltudom képzelni hogy a szolgáltatós készülékeket elküldik a majd meglévő szervizekbe és ott megcsináltatják. Ha így lesz nagyon nem örülök neki, mivel azért csak kényelmesebb hogy hiba esetén egyből adnak egy zsír új készüléket.
Amúgy a helyedben ha tervezed majd a váltást egy másik készülékre akkor vinném el, mivel egy kicserélt új készüléket könnyebb eladni mint egy használt darabot, persze ha addig nem vezetik be ezt a javításos mi újságit. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
madgie #58909 üzenetére
De legalább őszinte vagy, és nem magyarázod meg azt ami nem úgy van...
Na de mind1 én a témát le is zártam, mert felesleges erről félnapokat vitázni, aki már használt i5/5S-t utána kezébe vett egy i4-et tudja miről beszélek, egyszerűen kiesett az ajánlott kategóriából részemről.
-
B-L-A-C-K
titán
Mondom havernak én hétvégén csináltam meg új telefonként, minimálisan gyorsult, de így is idegesített a használata i5 után, sok helyen akad. Ha valaki ilyenben gondolkozik szerintem megéri gyűjteni inkább egy 4S-re...
Mondjuk felőlem ajánlhatja mindenki a sima i4-et másnak, nem én fogom használni...
(#58911) m0ski: Azzal viszont még tényleg nem volt gond, ha valaki nem játékra veszi 6.1.3-as iOS6-al teljesen jól használható...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
r3dsnake #58906 üzenetére
Attól hogy neked még ilyened van, nem kellene védeni, egy több mint 3 éves telefonról beszélünk ami már kevés az IOS7-nek, szaggat, nem gördülékenyen használható, és pont azért vesz valaki iPhone-t hogy normálisan tudja használni azaz gördülékenyen az androiddal szemben. Na ez a készülék már nem tartozik ide. 50-60 ezerért meg hülye aki ilyet vesz, inkább pótolja ki kicsit és vegyen 4S-t. Andridot 1 éve nem követem, de kétlem hogy ne lehetne találni ilyen összegért már jobbat. De fel lehet háborodni ezen nagyon nem érdekel, a tapasztalatom többet jelent minthogy valaki védi a saját telefonját mert neki ilyen van, bár nem csak én látom így ezt a helyzetet ahogy olvasom.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
peugeotmate #58894 üzenetére
Én hétvégén csináltam havernak, teljesen új telefonként állítottam be az i4-et, nem mondom azt hogy használhatatlan de i5-höz képest ég és föld. Nagyon érződik a különbség, még akkor is ha kicsapolod az animációt. 4S-en viszont teljesen normálisnak mondható, így a tapasztalataim alapján már én sem ajánlanám senkinek a sima i4 vásárlását.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
rayoliviero #58845 üzenetére
Miért ne lehetne?
Ugyan az mint az USB 2.0 csak gyorsabb adatátvitelre képes a megfelelő eszköz csatlakoztatása esetén.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Yettel topik
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest