- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Mobil flották
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
Lenne egy kérésem azok felé, akik iOS9-et használnak, és folyton hangosak a fórumban, mennyire meg vannak elégedve az üzemidővel.
Direkt 24 óráig nem raktam töltőre a telefont, ki is bírta ezt az időszakot. Viszont az iOS9 lehetőséget ad arra, hogy az utolsó 24 óra használatánál kiírja, hogy ebből mennyi volt a kijelzőhasználat.
Na nálam 7 óra használatra esett 2 óra kijelző. Amit nagyon kevesellek, az apple által állított 8-10 óra böngészéshez képest. Érdekelne, hogy másoknál milyen az arány?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
bigdady #119430 üzenetére
Ha be van kapcsolva a frequent locations, akkor megtanulja a napi/heti rutinodat es kiirja mennyi ido eljutni oda. Pl. ha minden hetkoznap 8-ra mesz dolgozni, akkor azt. Ami viszont baromira bosszanto, hogy folyton kocsival irja ki az idoket, a gyaloglast nem ismeri.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
szekfizsolt #119049 üzenetére
Fuggo.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
galaxys80 #119006 üzenetére
Voltak, de feltehetoen az apple music miatt. Es tuti ez okozta a gondot, mert ilyenkor mar 40-50% korul szoktam jarni. Valoszinuleg legrosszabb esetben is 60%-kal erek haza ma. (2 napos a rendszer, tegnap 5 app volt fenn + lowpowermode es merult durvan)
Asszem Kommy is emlitette, hogy neki is jobban birja a telo anelkul.
-
r3dsnake
nagyúr
Megvan a merules oka, ami baromi ironikus modon a LowPowerMode volt. Ma kikapcsoltam, system locations, background app refresh is bekapcsolva, es 79%-on vagyok reggel 6 ota.
Az okara is rajottem. A LPM visszaveszi a cellular radiok erejet, igy viszont a gyengebb jelszint miatt folyamatosan valtogat a halozatok kozott, es igy melegszik is a telo. Szoval lenyegeben a lowpowermode megeszi az akksit.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Totheground #118935 üzenetére
System location-nél is megy minden?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Totheground #118935 üzenetére
Lehet, hogy hülye feltételezés, de lehet, hogy LowPowerMode nélkül jobban bírná a telóm?
Holnap kipróbálom.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
kovacsroli #118864 üzenetére
Sajnos?
Telefonszamokra hasznalj google contacts-t.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Totheground #118846 üzenetére
GM-hez viszonyítva jobbnak tűnt, de a végleges 9.0-val nincs különösebb bajom. Leszámítva a továbbra is siralmas üzemidőt. Ma is alig használtam és a nap végére 40%-on vagyok. Tényleg csak podcast ment egy órát, meg kb 10 percre messenger.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
szilvaspet #118827 üzenetére
Tökéletes Outlook-kal és OneNote-tal is.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Real Ghoost #118577 üzenetére
Magyarnál nem.
-
r3dsnake
nagyúr
A helyzetalapú esemény értesítő képes lesz valaha megtanulni, hogy mindenhova gyalog járok és életemben nem vezettem még kocsit? Vicces, hogy ott az M7 szenzor, és folyton vezetési időkkel jön.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
h1ght3chzor #118471 üzenetére
Nem.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
szekfizsolt #118339 üzenetére
Az új spotlight a legjobb dolog az iOS9-ben. Eddig sosem használtam, de ennél zseniális, hogy outlookos mailekben és onenote-os jegyzetekben is ugyanúgy keres.
-
r3dsnake
nagyúr
Használ valaki iPadet bluetooth billentyűvel?
-
r3dsnake
nagyúr
A GM nem egyezik meg a véglegessel, jött update.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Totheground #118067 üzenetére
Az appokba másolt tartalmat nem feltétlenül (pl. letöltöltt térképek, streamelt zenék), de amúgy marad minden ugyanúgy. Pár login session nem marad meg, de az apphoz tartozó beállítások igen.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
SpongyaBob #118026 üzenetére
Ez csak langyos, de zavar.
bigdady: Az a baj kell az ertsitesek miatt. De iPad-en se bugol pl.
-
r3dsnake
nagyúr
Nektek nem csinal olyat az 5S, hogy mar langyos, amikor kiveszitek a zsebbol? Mostmar komolyan kivagom ezt a szart.
A letezo osszes dolgot kikapcsolom, es akkor is bugol valami.
-
r3dsnake
nagyúr
Továbbra sem tud megoldást arra senki, hogyha iPaden messengerezek, ne jöjjön már minden válaszról egyből értesítés iPhone-ra is?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
univerzita #117961 üzenetére
Bocs, a ket g betus nick osszezavart.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
univerzita #117958 üzenetére
Nem.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Totheground #117934 üzenetére
Az tele, kb. minden percre jut egy bejegyzes, ha megnyitod. Feleslegesen eszi a procit, es nem tudok rajonni mi okozza.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Totheground #117928 üzenetére
Crash logoknál nálad tele van-e szórva CoreTime bejegyzésekkel?
-
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
agabe #117774 üzenetére
Engem az zavar, hogy app switcherben most már nincs az app ikonja fölött badge. Pl., ha eddig safariban voltam és nyomtam 2x home gombot, láttam, hogy messenger-ben van-e olvasatlan üzim. Most már nem, át kell lépni.
Amúgy aki meg gördülékenynek tartja, annak nem érzékeny a szeme ilyesmire. Párszáz ms késést az eddig megszokotthoz képest már észre lehet venni. Pl. az is érthetetlen, hogyha kilépek főképernyőre, miért nem lehet slideolni az ikonok közt fél másodpercig? Mindig 2x vagy 3x el kell húznom, hogy lapozzon. Ez pl. iOS7 óta ilyen. Reduced motion-nel is.
-
r3dsnake
nagyúr
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
szekfizsolt #117596 üzenetére
Ez a végleges.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
szekfizsolt #117587 üzenetére
Picit lassabb és elég bugos.
-
r3dsnake
nagyúr
iOS9-en azért van force close és akadás bőven.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest