- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Kh@oSz #77673 üzenetére
Mint írtam egy ismerősömtől vettem, miből gondolod hogy ebayos? Elég eredetinek néz ki, a nem gombos oldalán bele van vésve a spigent, akkor a belsejébe is van szöveg dombornyomottan, illetve ha leszedem a szürke részt az alatt is valami szöveg ha jól rémlik (most nincs nálam). Persze ettől függetlenül lehet hamisítvány, de akkor nagyon jól megcsinálták...
-
B-L-A-C-K
titán
Vettem egy Spigen Slim Armor tokot 5S-re, eddig ez a legnormálisabb tok amit láttam...Csak ajánlani tudom...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ragnar95 #77542 üzenetére
Én is ebayról rendeltem anno egy ugyan ilyen 2 méterest még i5-höz, elején semmi baja nem volt, utána kiírta lehet gondok lesznek vele, de használható volt, majd később egy új iOS frissítéssel teljesen használhatatlan lett...
legiaap: Tuti nem ilyen lesz, a kijelzőnél a keret vastagabb mint az i5/5S-nél, és ez inkább még vékonyabb lesz mint vastagabb...
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Scoobyka #77439 üzenetére
Ezt dicsérték off topikban, de ebayon ebből sok a hamisítvány elvileg, így csak a linken lévő helyről érdemes megvenni...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
skidrowkill #77402 üzenetére
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
Az ~1,5 hónapos 5S-em ma csinált először hülyeséget, eldobta a hálózatot, úgy hogy esze ágában sem volt vissza állni. Észre se vettem csak másik telefonról hívtak nem tudnak elérni...Egy újraindítás megoldotta, de elég idegesítő az ilyen. Ha jól rémlik i5-nél is egyszer előfordult ugyan ez...
-
B-L-A-C-K
titán
Fagyalllo kollégánál már lehet kapni 3 hónap garival 5S kijelzőt jó áron...
"5S kijelző, digitizer, keret 23.000,-"
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Mr. Erikszon #76523 üzenetére
Nekem annak idején jó volt...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Tikakukac #76505 üzenetére
Szia!
"Honnan tudom a függetlenséget kiszedni belőle, hogy az? Mármint nem 2 karival megnézve".
Pl az imei számát ide beírod: link
"Továbbá ha csinálok rajta egy totál gyári formázást és be tudok jelentkezni a saját almaID-m segítségével akkor ugye ekkor már fix, hogy a másik accról le lett választva és nincs buzera, lock és egyéb csúnyaság?"
Ha van iCloud a telefonon beállítva neki, akkor belemész az iCloud beállításaihoz, és keresést kikapcsoltatod vele majd csinálsz egy teljes visszaállítást:
Beállítások -> Általános -> Visszaállítás (legalul) -> Összes tartalom, beállítás törlése.
Ha ez kész újra aktiválod (wifi szükséges hozzá), és ott majd megadhatod a saját fiókod ha akarod, vagy újként is beállíthatod.
"Aztán egyéb letiltás veszély ilyenkor még miként jöhet?"
Írjatok adásvételit, nem sokra mész vele, de ha esetleg lopott, tudod igazolni nem te loptad.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
slayerenkala #76399 üzenetére
2 év múlva még bőven használható lesz (bár ez csak tipp hiszen nem vagyok jós), ha i4-et megnézed már majdnem 4 éves készülék...
-
B-L-A-C-K
titán
Sose lesz olyan rendszer ami miatt nem nyávognak. A legjobb az volt mikor itt majdnem elsírta magát valaki mert sms billentyűzetnél az elforgatás nem olyan egyenletes mint pl facebooknál...
Amúgy én is megvagyok elégedve, szintén van itthon iPad2 is, és azon is jól megy.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
tomrRRR #76374 üzenetére
"Próbáld már meg felhívni."
Köszi de nem akarok venni 4S-t, így feleslegesnek tartanám próbálgatnom...
(#76376) joey20: Ilyen alapon lehetne sírni hogy az XP-nek megszűnt a támogatása, illetve az előző verzióknak is már régen, és még sorolhatnék rengeteg hasonló példát...
-
B-L-A-C-K
titán
Ezt én is nagy baromságnak tartom hogyha ezért pereskedne valaki, viszont ha azt nézem hogy Amerikába pert nyert az a nő aki megölte a mikróba a macskáját mert nem volt feltüntetve rajta hogy nem lehet állatokat betenni, akkor ilyen alapon ezt is perre lehetne vinni...
Na meg az is jó volt mikor egy csávó vett egy lakóbuszt, és megkérdezte mi az a tempómat, a kereskedő azt mondta hogy magától megy vele a jármű. Pali megvette bekapcsolta, hátrament lomolni, összetörte természetesen. Majd pert nyert mert átverte a kereskedő szerinte, mert ugye azt mondta magától megy a kocsi...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
--Rawlings-- #76354 üzenetére
Ez a "kék" halál érdekes, tényleg nem találkoztam vele, pedig nekem is meg asszonynak is 5S van 7.1.1-gyel, + másnál se nagyon hallottam...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
--Rawlings-- #76343 üzenetére
Én még nem találkoztam ilyennel, milyen készülékről van szó amúgy?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
matyi19 #76260 üzenetére
75%-os netezéssel, automata fényerőn, majdnem 2 nap üzemidő egyáltalán nem mondható rossznak...
"Peldul most, 1 ora 50 perce vettem le toltorol, ebbol 44 percet hasznaltam. (5 perc hivas, 2-3 uzenet, a tobbi net wifi-n), es 93%-on van az akkum"
Körülbelül nekem is ilyen, feleslegesen cserélnéd le az aksit szerintem...
Vasinger!: Ilyen használat mellett, ilyen üzemidő nálam mindig hihetetlen számban megy, főleg hogy még 20% volt az aksiban...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
gabormgp #76195 üzenetére
Most írtad nem lehet LTE hálózaton az iPhone telenornál, akkor honnan tudják hogy jobban merül?
Amúgy itt mindenki azt állítja hogy LTE kevésbé eszi az aksit, mondjuk erre nem tudok semmit se mondani hogy valóban így van e. Asszonynak 5S van LTE (T-s), nekem meg Vodával ugye 3G, merülésben olyan kimagasló eltéréseket nem tapasztaltunk...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
--Rawlings-- #76193 üzenetére
Legalább nem merül gyorsabban a teló!
LTE hálózaton elvileg kevésbé merül...
Bár gyakorlatban ezt nem tapasztaltuk eddig az itthoni készülékekkel...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
--Rawlings-- #76186 üzenetére
Ja hogy úgy, nem vagyok egy nagy telenoros guru, de ha kártyád tudja elvileg mennie kellene....
gabormgp: Hipernet 4G van a telenornál nem?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
--Rawlings-- #76184 üzenetére
Tudtommal nem is forgalmaznak 5S-t....
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
zaiczd #76152 üzenetére
Szia!
Beviszed garanciapírral a szolgáltatóhoz, elküldik bevizsgálni, és a ha a sérülést elnézik akkor megcsinálják, vagy kapsz egy másik készüléket. Színcsere lehetőség nincs, csak abban az estében ha nem tudnának adni ugyan olyan színűt, erre meg jelenleg az esély egyenlő a nullával.
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Tibee86 #76122 üzenetére
De most komolyan mert volt pár darab készüléked ebből leszűröd hogy az egész világon melyik szériának több a meghibásodása?
Meg mindenki tudja az i5/5S-nek már ritka a sárguló kijelző hibája, de te arra is megmondod hogy ugyan annyi mint i4/4S-nél, ilyenkor nagyon tudok kacagni rajtad...
Fenyegetőzés? Kit fenyegettem meg? Egyre jobb a napom miattad, folytasd...
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Tibee86 #76107 üzenetére
Igen sokat cserélem, cseréltem, de míg i5/5S-nél eddig nem találkoztam hibákkal (azt a koszt leszámítva), i4/4S-nél mint mondtam felének sárgult a kijelzője. Persze nem azt akarom ezzel mondani hogy i5/5S hibátlan, hiszen akkor nem hallanánk róla szervizelték, hanem ez a mondatod hogy fele se annyi hibás i4/4S volt/van (+ hozzátetted lehet keveset is mondtál) ez kicsit durva azért.
bigdady: Az nem hiba, ugyanolyan panel között is vannak némi eltérések, ezzel nem kell foglalkozni.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Tibee86 #76101 üzenetére
Azért közel sem olyan gyakori az i5/5S-nél a sárguló kijelző, elég ha itt utána nézel, tényleg közel sem annyi. Az meg hogy neked pont hibások voltak a készülékeid arra elég erős kijelentés az hogy i4/4S fele olyan meghibásodással voltak/vannak...
Nekem 2db i5-öm volt 1db 5S, semmi bajuk sem volt, jó egy i5-öt kivéve hogy belement a kameravédő üveg közé a kosz...Ellenben i4/4S-em közül volt vagy 8db, felének sárgult a kijelzője...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Tibee86 #76098 üzenetére
Erről van valami adat vagy csak te gondolod így? Mert szerintem az hogy fele annyi se ez elég durva, i4/4S nél halom wifi gond, sárguló kijelző van/volt, i5/5S nél ezek már abszolút nem gyakori esetek, más oké hogy van de szerintem semmivel sem több mint az előző szériáknál.
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
buvartacsko #76034 üzenetére
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
theiron320 #75984 üzenetére
Ideje lenne felrakni 7.1.1-et...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
nederlanden #75916 üzenetére
Én nem háborgok, te hisztizel mert szúrja a szemedet amit kitettem. Ha éppen az aksi időt akarom kirakni akkor azt teszem ki, az égadta egy világon semmi közöd hozzá. Ha meg nem tetszik valami lehet menni máshova írogatni, senki se kötelezett rá hogy itt hisztizz most is.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
nederlanden #75910 üzenetére
Nem értem mit lovagolsz ezen, ha neked nem tetszik oké, felfogtuk, de van akinek 200 Ft-ért még bejöhet, mint írták előtted is ilyet használnak.
Az meg hogy Te hogy adod el már megint más téma, igazából itt arról van szó ha leejted valószínű nem lesz semmi baja, és nem kell nézni utána 1 éven keresztül a leütött keretet, vagy nem kell bele venni kijelzőt. Van akinek megéri ezért megvenni nem gondolod?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
nederlanden #75905 üzenetére
Fólia van alatta a kereten, szóval nekem nem tudja szétb@szni, mondjuk ha alatta nem tisztítod időközönként egy idő után elkezdi karcolni minden, mivel ugye bemegy alá a kosz...Amúgy én se vagyok egy nagy tok/bumper párti, de ez nekem tetszik, főleg az hogy korrektül passzol a telefonhoz.
Amúgy most nézem üzletek ugyan ezt árulják ~2500Ft-ért, ha ők is onnan veszik csak 1200%-os haszonkulccsal dolgoznak...
-
B-L-A-C-K
titán
Egy újabb tokot tudok ajánlani ami attól függetlenül hogy kőkemény 1$ volt postával teljesen jó. A telefonon keretfólia is van, és ezzel együtt sem áll el a tok tőle....Mert ugye sok tok keretfóliával nem passzol nomrálisan a keretre. Rugalmas gumis anyagból van, így ha leejted a készüléket valószínű nem sok baja lesz.. Szóval tényleg csak ajánlani tudom főleg ~200 Ft-ért...
Kép:
Innen rendeltem: link (nem írják de értelemszerűen 5S-re is jó)
-
B-L-A-C-K
titán
Amúgy ha valami különbséget észrevesztek 5S alatt (aksi témán kívül) szóljatok. Csak azért mert ugye asszonypajtásnak is 5S-se van, és neki még nem frissítettem a szoftvert, azaz összetudom hasonlítani az enyémmel (amit már frissítettem) XY szituációban valóban jobb/rosszabb lett e a frissítés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ilyen lesz a Gothic Remake
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Xbox Ultimate előfizetések
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest