- Kezünkben a Honor Magic V5
- Mobil flották
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
Nálatok keres a spotlight weben vagy appstore-ban automatikusan gépelés közben?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
homa93 #128826 üzenetére
Az edigital rendes garit ad, az emagék meg belekókányolnak romániában. Vagyis azt is tudod gariztatni itthon serial alapján 1 évig, de kérdéses újraindul-e a garancia. Mindenképp edigital-t válaszd, ha árban ugyanaz, ráadásul itthon érvényes lesz rád az 1 év gar + 1 év szavatosság.
Nekem emag-os 5s van, de itthon gariztattam. Így elestem a 2. évtől, de legalább hivatalos apple szerviz cserélte.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
anderledani #128786 üzenetére
De letilthatják.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
anderledani #128783 üzenetére
Mindegy, hogy imei vagy serial.
-
r3dsnake
nagyúr
Amúgy az App Slicing aktív már? Mert én semmi különbséget nem vettem észre az appok mostani és pár hónappal ezelőtti mérete között.
-
r3dsnake
nagyúr
Az iTunes backup hogyan működik jelenleg? A vásárlások átvitele opcióra nem csinál semmit. Ha backupot visszatöltök később egy frissen restore-olt telefonra, az appokat nem is tölti vissza így? Vagy leszedi netről?
Szerk.:
With iOS 9 or later, apps will not sync or transfer to iTunes via Transfer Purchases. If you would like to download your apps to your iTunes library, make sure to turn on Automatic Downloads for your iTunes purchases. You can also download past purchases.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Jonathan92 #128222 üzenetére
Nem fogja felajánlani a 9.3-at, mivel fejlesztői béta, nem public.
-
r3dsnake
nagyúr
Simán van News app bárkinek, aki US-re vagy UK-re állítja a régiót a telefonon.
-
r3dsnake
nagyúr
Feltűnt, hogy nem csinálja mostanában azt a Facebook/Messenger, hogy több órás background használatot mutatna az akksinál. Frissítettek valamit? Nálam most nagyon jól bírja, 80%-on vagyok 20 óra standby és másfél óra használat után. Ilyenkor már a töltőn lett volna alapesetben.
-
r3dsnake
nagyúr
9.2-re vagy 9.2.1-re van már működő jailbreak?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
bull84ghia #125006 üzenetére
Egy hete. Vegul dropbox public forderbe dobtam az anyagot es bongeszobol nyitottam az index.html-t direktlinkrol. (ez csak regi db usereknek ertheto el es aktiv netkapcsolat kell ugyanugy.)
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
bull84ghia #125002 üzenetére
Ez világos, én csak B-L-A-C-K hozzászólására reagáltam, hogy erre a dropbox app alkalmatlan. Amúgy én is kerestem hasonló megoldást, de nem találtam.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
CharlieDrop #124956 üzenetére
Kintről jött és USA modell.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
CharlieDrop #124950 üzenetére
Nekem ujraindult a tavalyi emagos 5s-nel.
-
r3dsnake
nagyúr
Fura. Non-stop be van kapcsolva a telomon a do not disturb, de reggel egy messenger uzenetre ebredtem. Mar ezt is sikerul kijatszania a fejlesztoknek? (mint a folyamatos audio-api meghivas, hogy a hatterben is fusson).
-
r3dsnake
nagyúr
Ennek amúgy mi keresnivalója a szakmai topicban?
-
r3dsnake
nagyúr
A CameraConnectionKit mióta működik iPhone-nal? Van egy gagyi kínai utángyártottam (lassú, mint a fene), viccből beledugtam, és húzza át szépen a RAW fáljokat telóra. Nincs jailbreakelve.
-
r3dsnake
nagyúr
Köszi a válaszokat. A kijelző hibátlan. (Csak mozog az üveg a keretben, de ez már első naptól. Emiatt gariztatnám.)
-
r3dsnake
nagyúr
Oldalkeret-serules miatt (leutodes 1-2 ponton) nem vonjak meg a garanciat ugye? Eddig mindig makulatlan kulseju telefont gariztattam.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
univerzita #123785 üzenetére
Nem egy kategoria a ketto es a flickr tomorit is.
-
r3dsnake
nagyúr
Csak nalam nem dobja fel OTA a beta 2-t?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
univerzita #123698 üzenetére
Van mar.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
univerzita #123688 üzenetére
Van mar Plex.
-
r3dsnake
nagyúr
Kinn a 9.2 beta.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
gyulaitomika #123324 üzenetére
Sose értem miért nem használja valaki a legjobb backup megoldást, amit valaha mobil platformra kitaláltak.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
rayoliviero #122523 üzenetére
Nem tudom, nekem a POP3 fiókokat a Gmail húzza be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest