- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
4264adam #137927 üzenetére
Ezekhez a kérdésekhez se ártana egy jós, de véleményem szerint:
iPhone 7 nem lesz 4-4.3-as méretben, marad a jelenlegi 6S méret illetve 6+, ha lesz is kisebb annak nem i7 lesz a neve. Viszont mivel így fogy az SE, gondolom tovább viszik ezt a vonalat, de ha jön is új kicsi készülék, szerintem nem i7 megjelenéskor.
-
B-L-A-C-K
titán
- hívásnaplót lehet törölni egyesével? És persze az összes hívást?
Amelyik nevet törölni akarod balra húzod és megjelenik a törlés. Ha az összest kiakarod felül jobb oldalt ott van "szerkesztés" rányomsz, majd bal oldalt megjelenik "törlés" szintén rányomsz, és megkérdezi az összeset szeretnéd e törölni.
- ha egy számot többször hívok, akkor azokat, hogy csoportosítsa, ne hívásonként legyen egy bejegyzés? Külön-külön ez nagyon idegesítő
Ez ilyen.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
buci30 #137901 üzenetére
Én tegnap láttam először élőben Pro-t (Wifi hibás volt szegény), kibaszott nagy, pl ágyból nem is tudom hogy lehet kényelmesen nyomogatni, tudásban szerintem Air2 is mindenre elég. Szóval itt inkább a méretet vedd figyelembe, azt meg neked kell eldöntened hogy melyik a jobb ilyen szempontból.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
ger15xxhcker #137890 üzenetére
iCloudba elsőnek a keresést kapcsold ki ha be van:
Beállítások -> iCloud -> iPhone keresés -> ki
(ez azért kell mert ha nem kapcsolod ki visszaállítás után csak úgy tudod újra használni ha megadod az előtte használt Apple ID-t, és jelszót)Majd teljes visszaállítás:
Beállítások -> Általános -> Visszaállítás (legalul) -> Összes tartalom, beállítás törlése
-
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Scrake^;DD #137819 üzenetére
Azért abszolút nem mind1 milyen, van sima keretes, teljes keretes, vékonyabb, vastagabb, azaz nem csak védelem szempontból nem mind1, hanem kényelmi szempontból sem, mivel teljesen más lesz a fogása a telefonnak.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
allein #137695 üzenetére
De te nem iOS verziót mentettél, hanem csináltál a telefonodról egy mentést, ami nem azt jelenti hogy a mentéseddel együtt visszatöltésnél a régebbi iOS lesz a telefonon.
De mint előttem írták még aláírja az előző verziót, így vissza tudod tölteni innen.
Az amiről meg beszéltél hogy úgy gyorsabb volt a telefon, az egy "bug/trükk" volt, nem iOS gyári opció, szóval ha az új verzióval az már nem megy nem meglepő.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
ger15xxhcker #137653 üzenetére
Töröld le, majd rakd fel újra.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
buci30 #137624 üzenetére
iWatch-ban nem vagyok otthon (sose volt nekem), de ha ott is frissül azt iOS, akkor lehet amiatt van.
6S-ben ez jelen lévő probléma, vagyis nekem 3db 6S-sem volt már, mindegyik csinálta, de volt hogy ritkán jött elő. Viszont ha ki is cserélik az is fogja csinálni valószínű.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
buci30 #137621 üzenetére
Én elhiszem amit írsz, viszont szerintem én cserélgetem a legtöbbet itt a telefonjaimat, de pl az hogy lefagy egyik iPhone készüléken sem tapasztaltam. Kamera bug 6S-ben eddig is jelen volt (szóval ez nem meglepő), merülés meg talán iOS hiba, de nálam pl most i6 van, a legújabb iOS-t használom ahogy kijött (9.3.2), és semmi hibát, illetve hirtelen indokolatlan merülést nem tapasztaltam.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Sinisi #137574 üzenetére
Ideiglenesen meg lehet szüntetni: Beállítások -> Általános -> Tárhely és iCloud-használat -> Tárolóhelynél tárhely kezelése -> és itt a szoftverfrissítés állományát amit letöltött töröld le. Utána nem fogja kérdezni, viszont idővel megint leszedi magától, és utána megint kérdezi.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
ATM_automata #137476 üzenetére
Akkor passz, most nem tudom megnézni, pár hónapja nekem így ment lehet akkor hogy frissült az iTunes már máshogy kell.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Kvelstadt #137470 üzenetére
Menni fog minden, csak figyelj arra hogy nehogy tiltottat vegyél.
ATM_automata: Neten rengeteg leírás van, nem hiszem el nem találtál róla, de itt az első pl.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
szabieable #137408 üzenetére
Csak az eredeti tulajdonos ha rendezi a számlát akkor fogják feloldani, amire ugye nagyon kicsi az esély hogy így lenne. Menj vissza szépen a GSM-be és reklamálj hogy ez van, vagy rendesek lesznek és valami megoldást találtok, vagy nem, ha rendőrségi ügyet csinálsz belőle meg tök felesleges, semmi nem lesz belőle.
lacy86: 3 napja járnak azt más asszonyozza...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Roland93 #137369 üzenetére
Igen, ebben az esetben az kell hozzá, mert azon van a közelségérzékelő is. Ha nem jó ennek lehet az oka hogy amit rendelt hibás, vagy rosszul rakta össze, illetve az is lehet az oka hogy nem csak az volt a baja, hanem pl alaplaphibás.
toturi: Ha már oda kerülne a sor hogy alaplapcsere, akkor érdemesebb eladni így, és használtan venni egy másikat.
-
B-L-A-C-K
titán
Akinek nem jelentek meg zárolt képernyőn a Facebook Messenger értesítések, az nézze meg hogy az értesítéseknél a szalaghírdetések be van e kapcsolva, mert több telefonnál találkoztam hogy valami miatt ez lekerült (vagy iOS frissítés miatt, vagy messenger frissítéssel).
-
-
B-L-A-C-K
titán
Egy kis apró bug: WiFi jel nincs, közbe meg van WiFi (mobilnet ki volt kapcsolva) újraindítás megoldotta.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Kvelstadt #137318 üzenetére
Persze ha magadnak akarod kicserélni cseréld, eBayen fillérek hozzá az alkatrészek, illetve youtube videó alapján lehet puskázni, szóval ha van hozzá kis érzéked te is megtudod csinálni (és mivel ezzel foglalkoztál csak van
), csak míg megjön az alkatrész idő, de persze itthon is lehet keresgélni mint írtad...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
T_Stark #137276 üzenetére
De ha magától kikapcsol akkor is marad benne még, mivel direkt úgy van kitalálva ne tudjon lemerülni csontra soha. Amúgy meg nem kell foglalkozni ezzel az egész töltéses témával, azért van hogy használd, nem egy kisbaba hogy babusgatni kell. Én pl teljesen spontán teszem rá a töltőre, van hogy teljesen lemerül utána, van hogy 20%-nál, van hogy 80%-nál, mikor éppen hogy jön ki.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Scrake^;DD #137259 üzenetére
Szerintem a saját topikjában hamarabb kapsz rá választ.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Bilux #137184 üzenetére
Az mit jelent? ~165 ezerért kapsz egy normálisabb 16-os függetlent, ennyi már pár hónapja. Inkább a i6 árak estek meg meg az 5S. Független iphone 5S már normális van ~60 ezerért is, i6 meg ~105-ért is. Én is most nemrég azért vettem használt i6-ot, mert ezt éri meg most legjobban ha nem akarsz rajta sokat bukni.
ny.erno: Valószínű több helyre is mentesz, és az elsődleges amit látsz az nem az ahová ment.
Beállítások -> Mail, Kontaktok, Naptárak -> Kontaktoknál, nézd meg melyik az alapértelmezett fiók.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
LordAxwell #137179 üzenetére
Ott is 1 évet kellene adniuk, csak sokszor kibújnak alóla, és vergődni kell érte hogy megadják...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
LordAxwell #137160 üzenetére
Most én is natúr használom a telefonom, de már van rajta hajszálkarc, pedig vigyázok rá, amúgy tényleg kényelmesebb a fogása, de cserébe benne van hogyha leejtem betörhet, üvegfóliával azért ennek kisebb az esélye.
Víz Elek: Hivatalos helyen vásárolt független, vagy magyar szolgáltatós volt a telefonod? Ha igen akkor +1 évet kellett volna kapnod rá, ezt a rendszer nem látja minden esetben, de ha kaptál róla papírt a cserekor azon rajta kell lennie, vagyis iStyle mindig ráírja. Ha meg nem hivatalos helyen vásárolt volt, hanem pl gsm-es, akkor annyi garancia van rá, amennyi volt csere előtt a régire, ha 3 hónapnál kevesebb volt, akkor 3 hónappal kitolták, de ugye ha így lett volna már az is lejárt így.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Lord Sidious #137137 üzenetére
Egyértelműen kiderül, mivel a kérdés az volt most vegyen 6S-t, vagy várja meg az i7-et, azaz nem akar i7 megjelenésekkor olcsóbban venni 6S-t, mivel abszolút nem ezt írta.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Franky2Ster #137134 üzenetére
Használt piacnak nem kell beindulnia, most is van egy halom, az áruk viszont csökkenni fog értelemszerűen.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Lord Sidious #137132 üzenetére
Ő nem azt várja olcsóbb legyen az előző széria...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Adam_Shepard #137117 üzenetére
Az hogy mitől lehet a szerviz tudja megmondani 100%-ra. Javítás ha egyből hivatalos Apple szervizbe adod le 3-5 nap, szolgáltatónál ez lehet akár 2 hét is. Cserekészüléket meg nem tudom kaphatsz e, Vodánál szoktak adni.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
szekfizsolt #137107 üzenetére
De, de nem tudtam neked válaszolni, mert nekem eddig is megjöttek az értesítések.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
powerup2 #137095 üzenetére
A Sony A6000 az 24 megapixeles, a Galaxy S5 meg 16 megapixeles, szóval ezeknek a mérete evidens hogy nagyobb lesz. Minőségben meg egy telefont nem kellene egy ~160 ezres fényképezőhöz hasonlítani, persze hogy jobb lesz, S5-nél viszont nem rosszabb, de kinek mi, nálam pl a komolyabb Nokia telefonok fényképezője az összes telefon képét veri.
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
AndrewBlase #137072 üzenetére
Korrekt.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
zooole #137061 üzenetére
Már nincs SE-m így nem tudom megnézni ott pontosan nekem mennyi volt, de ha megnézed a videóm 3:39-nél láthatod a záró eredményeket. Nekem amúgy 122-126 ezret tudott, szóval szerintem nem lesz gond a tiéddel. Inkább azt nézd meg minden játéknál van e ilyen, ha csak annál az egynél, töröld le és másold újra.
Horovic: Elküldheted.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Yettel topik
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest