- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
válasz
szabogabor10 #170912 üzenetére
Fogsz egy távirányítót és a szemed elé tartva elkezded nyomogatni. Van egy hónapod a X megjelenéséig, addig meglátjuk, mire jutsz.
-
tboldi
nagyúr
iPhone 8: a győri Media Marktban (Árkád) sem tolongtak a népek, a szolgáltatóknál szintén nem volt kígyózó sor. Oké, hogy mindenki az X-re vár, de azért kissé meglepő számomra, hogy ennyire nem érdekel senkit.
Én amúgy gondolkodom a 7-es cseréjén. Mielőtt megvettem, akkor is vacilláltam a sima és a Plus között, a könnyebb egykezes használat miatt végül is maradtam a kisebbnél. De most úgy érzem, hogy megbirkóznék a Plusszal is, de akkor már nem 7-et vennék, hanem 8-at, mert azért a Qi töltés nem egy rossz dolog szerintem. Egyelőre még várok egy kicsit, hogy olcsóbb legyen.
-
tboldi
nagyúr
Ha valaki szeretne iPhone 8-at vásárolni azonnali átvétellel (nyilván ma már nem), akkor jöjjön Mosonmagyaróvárra. Elmentem mindhárom szolgáltató boltja mellett ma, qrva nagy pangás volt mindenfelé.
(#170654) -secret-: Nálam megjelenik a felhőcske, de nem mindig azonnal.
(#170656) Drp81: Nem muszáj megnyomni, nyomva is tarthatod rajta az ujjad és odahúzhatod a kívánt karakterre. Nekem is tetszene az iPades megoldás, de talán egy fokkal jobb így, mint nyomogatni.
-
tboldi
nagyúr
Előre is elnézést!
[kép] -
tboldi
nagyúr
válasz
vasi89 #170421 üzenetére
TechRax már le is darálta. EverythingApplePro meg folyékony nitrogénnel szórakozott.
-
tboldi
nagyúr
Általános -> Kisegítő lehetőségek -> Kijelző
(#170264) col: Én sem tapasztalom, bárhogyan forgatom a sima, non-Plus 7-esemet.
-
tboldi
nagyúr
válasz
szabogabor10 #170232 üzenetére
Még egy reboot is kellett a profil törlése után, de már jön lefelé.
-
tboldi
nagyúr
válasz
norberto_th #167164 üzenetére
(#167163) talamasca: Én fel akartam volna tenni, de mire megtaláltam, már törölték.
Mondjuk innen tölthető, de most éppen autót mosni készülök. -
tboldi
nagyúr
válasz
makoss #167017 üzenetére
Pontosan azt, hogy nincs miért aggódni. Az összes App Store-ban található alkalmazások kevesebb mint 10%-át érinti, főleg olyanokat, amiket már évek óta nem frissítettek. A Facebook, meg az összes többi "fontos" app már régóta 64 biten futnak, illetve az újak meg már csak 64 biten íródnak.
-
tboldi
nagyúr
válasz
makoss #167011 üzenetére
Hű, milyen drámaira vették! Botrány?
Azok az appok, amik rendszeresen frissülnek a mai napig bizonyos időközönként, azok már rég 64 bitesek. Jellemzően azok nem fognak működni, amiket már ezer éve nem frissített a fejlesztőjük. Ebben az esetben fel lehet vele venni a kapcsolatot, hogy legyen szíves átállni 64 bitre, aztán vagy megcsinálja, vagy nem.
Egyébként nálam két játék volt, ami az első pár iOS 11 bétán nem ment (Granny Smith és QWOP), de azóta már mindkettőt frissítették 64 bitre.
-
tboldi
nagyúr
-
tboldi
nagyúr
válasz
Tibee86 #165780 üzenetére
Ha a kettő közül kell választani, akkor 4S. De navira nem lenne jobb a nagyobb kijelző?
Ebből a szempontból én is jobban örültem volna egy 7 Plus-nak legutóbb. Hosszúak a lábaim/karjaim, messze ülök a műszerfaltól, az ülést is koppig hátra kell tolnom a Jazz-ben.
Még szerencse, hogy ritkán kell a navi, mert a mindennapokban sokkal kényelmesebb nekem a 4,7 inch.
-
tboldi
nagyúr
válasz
dns86 #165773 üzenetére
Most felsoroltál egy csomó terméket, amiktől a fül- és fejhallgató topikokban sírva menekülnek.
Megjegyzem, én nem kívánok ezen vitatkozni, tök jól elvagyok a Xiaomi Piston Hybridemmel.De hogy egy kicsit ON is legyek: Az Airpods nekem is tetszik és vennék is szívesen, de sajnos nem marad meg a fülemben. Ezért inkább a BeoPlay H5-ös felé hajlanék, de 80k-et nem adok érte, mert most másra gyűjtök.
Esetleg még ilyet vennék: [link] -
tboldi
nagyúr
Én március végén cseréltettem a kártyát. Először átirattattam a saját nevemre (anyumén volt, 11-12 éves lehettem, amikor megkaptam ezt a számot), aztán szó nélkül cserélték ingyen Telekomék.
Majd nem egész egy hónappal később megint cseréltettem, mert Dominóról előfizura váltottam. -
tboldi
nagyúr
Tölthető az 5. developer beta.
A 4-es nem volt rossz, nem sok buggal találkoztam, de a 3-as jobban bánt az aksival. Remélem, az 5-ös most ismét hozza azt a szintet. -
tboldi
nagyúr
válasz
danilla #164853 üzenetére
Érdekes, nálam nem megy, akárhogy nyomogatom.
szerk.: De, most sikerült előhozni. Viszont egyből beugrott az alk. váltóba, nem az ujjamat követve, így az előző appra sem tudtam átváltani az ujjam felemelése nélkül.
(#164856) danilla: Igen, bekapcsolt voiceoverrel, és developer beta 4 (15A5327g).
-
tboldi
nagyúr
Úgy tűnik, Siri szereti a Queent.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Deion Branch #163523 üzenetére
Egy hete rendeltem egy ilyet. Még nem jött meg, de már kíváncsian várom.
Nem írom privátban, hogy más tokkeresők is láthassák.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Deion Branch #163516 üzenetére
Nálam sincs kivágva, de nincs vele gond (Nillkin CP+).
-
tboldi
nagyúr
-
tboldi
nagyúr
válasz
Footballer #163427 üzenetére
Gyanítom, hogy egyes esetekben megnöveli a kontrasztot is (a jobb olvashatóság érdekében), nem csak a fényerőt.
-
tboldi
nagyúr
Ha valakit érdekel:
iOS 11 Beta 2-vel hívás közben maradt 4G-n az iPhone 7 (Telekom).
-
tboldi
nagyúr
válasz
ph2012 #162589 üzenetére
Jailbreak.
.doc-ot egyébként iTunes-szal vagy más iOS-kezelő programmal (Syncios, 3uTools, vagy az én kedvencem, az iMazing, mert működik wifin is) is rá lehet másolni az adott alkalmazás mappájába (ebben az esetben a Wordébe). MP3-at is a fenti programok valamelyikével lehet átmásolni.
DJosef: [link]
-
tboldi
nagyúr
válasz
szabogabor10 #162060 üzenetére
Nekem visszaváltott 3G-re most, bár akivel beszéltem, az kártyás, és mobilnetje sincs.
Egyébként frissült a carrier bundle is, most már 28.5.8-as.iPhone 7, iOS 11, telekom havidíjas előfizetés
-
tboldi
nagyúr
Ha már a görgetésről volt szó...
-
tboldi
nagyúr
válasz
general #161433 üzenetére
a gyári naptárnak van olyan nézete, ami a macbookon látható? négyzetrácsos, benne a programok. az nagyon kéne
Bár itt is van MacBook, nem tudom, pontosan melyik nézetre gondolsz (heti vagy havi, gondolom). Bal felül tudsz "visszalépkedni" a naptárban, illetve ha elforgatod a telefont, akkor is egy heti nézetet kapsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest