- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
senior69 #152924 üzenetére
Lehet ez nekem új csak, de miért használna fel díjat mikor semmi köze a szolgáltatóhoz az imessage-hez, csak annyi hogy az adatforgalmadat használja, meg a wifi kapcsolatodat.
Noxy: Ez mindig is levont egy sms árát aktiváláskor? Ha igen nekem sose tűnt fel így ~40 iPhone után...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Sukta 95 #152837 üzenetére
Olyan készülékek ami nem hivatalos forrásból származik (pl külföldről hozattad, vagy gsm-ben vetted..stb), azokra is 1 év garancia van, ha pl fél évesen adod le, és cserélik, akkor folytatódik az eredeti garancia idő, ha pedig 3 hónapnál már kevesebb van rá, akkor csere után kapsz rá 3 hónapot onnantól.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Sukta 95 #152835 üzenetére
Ha kapsz egy refurb telefont gariztatás után sok esetben nem látod a rendszerben azt sem, ők még is látják és gariztatják is ha van még rá garancia, ezért nem értem miért kell a számla nekik itt. Illetve szerintem nem is a GSM-es számlára gondoltak, mert az ebben az esetben semmit se ér, hanem ahol a GSM vette közvetlenül, az meg úgyse lesz meg neked soha.
-
B-L-A-C-K
titán
Csináltam egy kis teszt videót i7-ről ha valakit érint -> linkTechnikai gondok...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Djuree #152607 üzenetére
Sim nélkül nem tudod aktiválni, illetve az "Összes tartalom, beállítás törlése" opcióval nullázod le csontra, de előtte ha be volt kapcsolva az iCloudba a keresés ki kell kapcsolni...Mert ha meg is csinálod a teljes törlést és ez nincs kikapcsolva, akkor kérni fogja az iCloud-os emailed és a hozzá tartozó jelszót, azaz a következő tulaj nem tudja majd használni enélkül.
-
B-L-A-C-K
titán
Szerintem meg ez működik, mivel meglehet nézni ha megnyitom az AIDA64-et, lecsekkolom, majd csinálok egy memória törlést (bekapcs gomb hosszan, majd mikor megjelenik a kikapcsolás felület, utána home gomb hosszan míg ki nem lép a főképerényre), majd megnyitom újra az AIDA64-et látszik mennyi memória felszabadult.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
nederlanden #152595 üzenetére
H+P neki.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Gsx-rr #152575 üzenetére
"Egy luxuscikket az atlag nem engedhet meg maganak!"
Azért egy telefont még igen, mert nem annyira nagy összeg hogy ne vehetné meg bárki. Az meg hogy még olyan embereknek is van akinek hónap végén kajára alig marad, az csak azért van mert hitelre szépen kihozzák. Szóval itt szerintem nem arra kell titulálni hogy csak a felső rétegnek lehet iPhone-ja, mert ez abszolút nem így van, bárkinek lehet, de azért egy negyedmilliós telefonról van szó, szóval luxus cikknek nevezném mindenképpen.
-
-
B-L-A-C-K
titán
Nem tudok róla. Viszont ha már csontra nincs helyed, magától törli az iOS.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
baal-amiga #152551 üzenetére
Letörlöd majd újrarakod.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
vasi89 #152543 üzenetére
Ha van rá kereslet miért adnák olcsóbban? Ez nem egy szeretet szolgáltatás, hanem egy luxus cikk. Viszont lehet tudatosan is vásárolni...Pl egy új iPhonet megjelenése után 5-6 hónappal veszed meg használtan, majd egy év után eladod buksz rajta 30 ezret, ha egyből megveszed újonnan hivatalos helyen meg ~110 ezret.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
-Ben- #152507 üzenetére
SE-n nem ugyan gyorsaságra az Touch ID mint 5S-en, gyorsabb. 5S és i6 közé tenném.
Itt ebben a videómban teszteltem is: 3:41-től látható.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
-Ben- #152383 üzenetére
Nem értettem félre, te írtad hülyén...
(#152374) 7etape: "Sőt, a jelenlegi telefonom is demo. Demo szoftver van rajta gyárilag és az eladó szoftverezi."
Akkor azt írd volt rajta (nem van), és az eladó szoftverezte (nem szoftverezi)....
Így mennyivel volt olcsóbb amúgy a telefon?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
hdanit610 #152375 üzenetére
Én már azért láttam pár kiállított telefont, de nem láttam még ilyen "demó mód" menne rajtuk. A jelkódot meg ha megadtak egyet akkor se tudnál beállítani, szóval így letiltani se tudnák.
Amúgy lehet így van ahogy mondod, de én még nem láttam ilyet.
7etape: Ez konkrétan mit takar hogy az eladó szoftverezi? Illetve miért van neked rajta ilyen, miért jó ez? Vagy valami eladó vagy ahol árulnak ilyet?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
V.Stryker #152268 üzenetére
Ilyen jellegű hiba pedig aksi gond, nekem is most i6 van jelenleg, olyanokat csinált hogy ~20 körül kikapcsolt, majd rádugtam töltőre, bekapcsolt egyből és folytatta kb onnan a merülést, azaz ~20%ról. Ebay-en vettem 1500-ért egy aksit, beledobtam, azóta nincs ilyen.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
V.Stryker #152263 üzenetére
T-hez ha leadod ott se T szerviz csinálja hanem elküldik szakszervibe. Hivatalos apple szervizbe (Almárium, iStyle, iCenter) meg ha leadod, ugyan úgy szolgáltatós marad csere után, hiszen ha nem így lenne mindenki így függetlenítene ingyen.
Csere után meg a rendszer ritka esetben ír ki reális dolgot, de ha leadod újra ők látni fogják még meddig él, illetve pl iStyle ad ki róla papírt csere után, és azon rajta van meddig él a garancia az "új" készülékre.
Lejtmenetet nem értem mire írod, ez mindig is ilyen volt.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Toobias #152181 üzenetére
Mi tény?
Tegnap írod:
Én azért vettem 7et 6s helyett mert ha leejtem nem törik be a kijelzője illetve a beázástól sem kell félnem illetve bízom benne hogy jobb/stabilabb videó felvételeket készít
Említjük ezt honnan veszed, ma meg alátámasztod videókkal.
Szóval feleslegesen ne fárasszuk egymást, lényeg se nem ütésálló, se nem vízálló teljesen, szóval enged el, és egy szakmai topikban ne magyarázz hülyeségeket.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
dandy91 #152177 üzenetére
Én is erre szavaznék, ilyet használ mindenki a családban ~4 töltésre elég, és nem is drága.
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Toobias #152168 üzenetére
Azért ez komoly felfogásra utal ha egy 1-1 videó alapján elkönyveled hogy ütésálló, meg vízálló fullra...Van olyan videó is, hogy egy mezei 4S-t 2x olyan magasról ejtenek le és nem törik be, akkor már az is ütésálló ugye
A vizet amúgy tény hogy jobban bírja mint az elődök, de nem full vízálló, hiszen akkor nem hirdetnének beázott i7-eket.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Komendabence #152144 üzenetére
Használtan egy szolgáltatós 5S ~55 ezer, ha tegyük fel leejted, lesz valami baja, és kiakarod cseréltetni van egy önrész, ami úgy tudom ilyen 20 ezer, szóval abszolút nem éri meg, lenne egy 6S, vagy i7-ed arra már azt mondom talán.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Tibee86 #151959 üzenetére
Igen ~4 éve váltottam kb azóta volt 30-40db iPhone-om saját használatra, neked meg tudtommal ez idő alatt 5S-sed volt végig, amit most cseréltél. A lényeg i6-od sose volt, és itt jössz azzal gyenge a váza már ezért is megéri jobbat venni, miközben mindenki tudja i6 váza se fog meghajolni csak ha nagy erőbehatás éri, de ettől már te elkönyveled hogy ezért se jó...Vicces.
Az meg hogy neked nem elég az 1GB oké, attól másnak még elég lehet, együtt lehet élni azzal hogy 1 másodperc alatt újra betölt egy oldal, vagy 5 másodperc alatt egy játék, más hátrányát nem látom. Ha annyira gáz lenne hidd el én se használnék ilyet, nem azért nem veszek mert nincs rá pénzem, hanem mert feleslegesnek tartom a jobbat.
Az meg hogy van egy véleményed legyen, csak tényleg pont ne olyan okoskodjon már valamiről, akinek még az említett telefonja sosem volt.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Tibee86 #151957 üzenetére
Sose mondtam ez a legjobb mert éppen nekem az van, szóval kár kiforgatnod...:/ De tudom azért mert neked 2db iPhone-od volt az életedben nagyon nagy tapasztalataid vannak az összessel kapcsolatban...Illetve azt is imádom akinek még i6-ja se volt pont az okoskodik, én meg a hülye vagyok akinek már volt egy jó pár ebből is...
Egy i6 használtan 90 ezer már, akárki akármit mond, ennyiért abszolút jó választás, még ha nehéz is belátni 0 tapasztalattal.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
-Ben- #151947 üzenetére
Én is 6S-t / i7et vennék hosszútávra, de meg kellett említsem az i6 is még bőven használható készülék, nem hiába használok ilyet, pedig vehetnék i7-et is de feleslegesnek tartom.
Tibee86: i6-nak a háza jóval gyengébb anyagból készült mint a 6S.
És ebből mit érzel meg használat során? Semmit.
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
ittakary #151583 üzenetére
Szerintem ha elejétől elolvastad volna akkor rájönnél normálisan elírtam:
(#151569) B-L-A-C-K: ".....Szóval ez ember függő, nem mindenkinek jön be."
Az meg hogy miért írom le megint mi a véleményem? Ezt se túl bonyolult kitalálni, mivel gondolom akinek írtam nem olvassa el ki mikor mit írt, most jött fel az aktuális téma, most kell rá válaszolni újra.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ragnar95 #151577 üzenetére
Én nem értem zsebben hogy kényelmes, meg hogy nem lóg ki, főleg rövidnadrágból nem. Én abszolút nem ilyen szűk dolgokat hordok, persze se nem bő, átlagos dolgokat, de egyik nadrágomban sem volt kényelmes, rövidnadrágokból meg nekem van mikor a 6-os széria is kiesik, nemhogy az +.
Új hozzászólás Aktív témák
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ilyen lesz a Gothic Remake
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest