- Yettel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Mobil flották
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibee86
nagyúr
válasz
peugeotmate #275040 üzenetére
Egyszer vettem egy gariban cseréltet az egyik tagtól, tudták mit kell bent rövidre zárni úgy, hogy ne lehessen azt észrevenni. De nyilván sok más megoldás is van, belsős ismerős akinek fizetnek érte stb. Mondjuk a törötteket meg letiltottakat én se értem, de a mai napig csinálják még páran.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
padawan1444 #275036 üzenetére
Egyébként meglep kicsit a dolog, azért nem 1-2 éve van már amoled az iPhone-okban, de a fórumon te vagy az első akinek beégett.
markknight: A magyar sose hazudtolja meg magát.
Én már jó ideje úgy vagyok vele, hogy megérdemeljük azt ami ebben az országban van. De majd az utolsó kapcsolja le a villanyt mikor lelép. -
Tibee86
nagyúr
válasz
markknight #275032 üzenetére
Kedvencem volt, hogy sokan képesek voltak ebben itt a fórumon tanácsot kérni...
Tippem szerint ebben a kamu cserélgetésben is ott voltunk a világ élmezőnyében (nem véletlenül javít már inkább az Apple is amit csak lehet csere helyett), mint oly sok más dologban is sajnos. -
Tibee86
nagyúr
válasz
padawan1444 #275028 üzenetére
Ez azért részben köszönhető azoknak is, akik hobbit űztek sok sok éven keresztül itthon az eladás/jótállás lejárta előtti cseréltetéssel mondvacsinált indokokkal. Sőt, sokan a hardveraprón milliókat kerestek azzal, hogy némi kp-ért cserébe kicseréltették a telefonokat. Néhányuk még a mai napig igencsak jól él ebből, találsz még jó pár ilyen hirdetést.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #274921 üzenetére
Maximum- minimum. -
Tibee86
nagyúr
válasz
SharpSA #274817 üzenetére
"Na meg törik ha koccan, aztán lehet venni újat."
Igen, ez a legfőbb különbség egy minőségi drágább üvegfólia és az alis 100 ft-os (gsm és hasonó helyeken 3-4-5 ezerért árult) között. Egy Nillkin vagy Spigen üveg nehezen törik azért, míg az olcsókat elég bármihez épphogy odakoccintani és máris törik. -
Tibee86
nagyúr
válasz
Jakab66[hun] #274778 üzenetére
Dehogy, semmi különbséget nem érzek az ios 15-höz képest (11 pro).
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Fritz Teufel #274231 üzenetére
“Az azért gondolom mindenkinek megvan, hogy a javítás egy helyen történik, bármilyen hivatalos szervizben adom le…”
Persze, az iStyle, iCentre stb csak dísznek alkalmazzák a szervizeseiket… -
Tibee86
nagyúr
válasz
markknight #274118 üzenetére
Állítsd be rendesen, hogy mi mikor hogyan használja a mobilnetet. Nem tudja random szivogatni.
-
Tibee86
nagyúr
1-2 hónapos 13 pro-t simán ki lehet még fogni még annyiért 3 év garival. Ha elég az 1 év akkor bontatlant is bőven.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
7Heads Drago #273439 üzenetére
Ott linkelted be, az iStyle-nál 25.900 forint. Kívételesen a 11-esnél 900 ft-tal olcsóbb az iSamurai ( pl a 11 pro-nál már 4100 ft-tal drágább, újabb modelleknél még nagyobb különbség lenne, ha egyáltalán foglalkoznának azokkal), de újra elmondom neked, hogy nem hivatalos szerviz, nincs ipr minősítésük se, így nem tudnak az Apple-től alkatrészt rendelni (=utángyártott gagyi alkatrészekkel dolgoznak horror áron). Itthon egyelőre tudtommal csak a smartclinic rendelkezik ezzel a minősítéssel nem hivatalos szervizként.
Ha valamiről fingod sincs, akkor inkább maradnál csendben, mert sületlenségeket egyelőre te hordasz itt össze... -
Tibee86
nagyúr
válasz
7Heads Drago #273427 üzenetére
Az iSamurai nem egy hivatalos szerviz, akik ráadásul drágábban rakják bele neked az utángyártott akkumulátort, mint a hivatalos szervizekben a gyárit. Az, hogy ők még reklámozzák a honlapjukon hogy fuss szaladj gyorsan amíg nem emelünk árat több mint vicces.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
WhiteAngel89 #272741 üzenetére
480-nál húzunk rá egy sapkát és kész.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
NeoExDeath #272299 üzenetére
Itt a beárazós topik: [link] (a szakmai topikok nem erre vannak)
Vagy felmész a hardverapróra és ott meg tudod nézni mennyiért mennek. -
Tibee86
nagyúr
válasz
mcwolf79 #272030 üzenetére
"Másik ilyen dolog , hogy a különböző hangok hangerejét továbbra sem lehet külön szabályozni . Értem ezalatt , hogy sokszor vajat , hogy játék alatt csendet akarok , de jó lenne , ha a bejövő hívást hallanám .Ez továbbra is csak álom IOs-en ."
Nem álom, pusztán beállítás kérdése csak. -
Tibee86
nagyúr
válasz
esbii22 #271058 üzenetére
Csak a hivatalos szervizek kapnak gyári alkatrészt. iSamurai meg a többi ahol odaírják, hogy gyári akkumulátor az finoman szólva megtévesztés, nem finoman meg ordas nagy átb*szás. Ezek az utángyártott akkumulátorok néhány hónapik okék, utána meg rosszabbak mint egy sok éves gyári.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Scarletiel #270775 üzenetére
A telefon mindig csak az Apple által biztosított 1 év jótállást fogja mutatni. A sávos jótállás Magyarországon van, így a 2.-3. évben a számlával vagy a jótállási jeggyel (ha azt is adnak) fogod tudni igazolni.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #268347 üzenetére
Miért ragaszkodsz a Speedshop-hoz? Máshol van olcsóbban készleten is.
-
Tibee86
nagyúr
-
Tibee86
nagyúr
válasz
matehajagos #268058 üzenetére
Nem normális, de sajnos a legtöbb ilyen... Sima 13-asra próbáltunk többet is (magez/air), egyik se volt passzentos a kamera oldali részen.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Kicsirics77 #267876 üzenetére
*bárhova lehet nyomni a fekete kereten belül.
ryger: Jól olvastad, ugyanaz a kijelzőméret mindhárom modelnél. Ha jót akarsz venni: [link]
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Krisztián980 #267787 üzenetére
Hogy használtan vettél ilyen terméket, amiből ráadásul rengeteg a kamu.
Bocs, félreolvastam. Töltsd fel, nézd meg, hogy holnap is eljátsza ezt, ha igen vidd vissza. -
Tibee86
nagyúr
válasz
No.01 #267713 üzenetére
Szinte ugyanaz, ár-érték arányban viszont magasan veri a Nillkin-t. Most nézem, 2020 decemberében rendeltem utoljára 3100 forintért, most szállítással együtt 6000 fölött lenne. Talán valamivel hamarabb lesz karcos mint a Nillkin, más különbséget én nem nagyon érzek köztük.
-
-
Tibee86
nagyúr
válasz
RoryBreaker #267642 üzenetére
Mert a legtöbben még mindig nincsenek ezzel tisztában. A nepperek meg még hülyítik is a népet sokszor. Itt a topikban is néha láthatjuk ezt.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
FIREBLADE78 #266659 üzenetére
Bírja.....vagy nem. Maximum egy drága strandolás lesz a vége.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
atiska007 #266248 üzenetére
"Amúgy meg mi az hogy gyári gari? 1 év Apple? Miért? Bármely más hivatalos üzletből 100k felett 2 év gari, 250k felett meg 3 év..."
Az Apple 1 év világgaranicát ad a készülékre. A sávos jótállás egy magyar jogszabály, amit a kereskedőnek a kötelesége biztosítani, nem a gyártónak.cool13: Simán lehet telekom-os vagy yettel-es is, sokan árulják ezeket a szolgáltatótól kihozott telefonokat "gyárilag függetlenként".
-
-
Tibee86
nagyúr
válasz
HujperPatrik #264402 üzenetére
Sajnos.
Ezért vannak ilyen javaslatok egy szakmai fórumon is... -
Tibee86
nagyúr
válasz
HujperPatrik #264393 üzenetére
A hülyének is megéri egy nem hivatalos szervizben többet fizetni egy utángyártott akkumulátorért, mint egy hivatalos szervizben a gyáriért...
-
Tibee86
nagyúr
válasz
BoneDragon #264213 üzenetére
Gyönyörű...
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Hegyirabló #263490 üzenetére
Puszta feltételezés, ha a vevő feltette a kérdést és neked pedig magyarázkodni kellett.
Ellenkező esetben felettem már megfogalmazták finoman. -
Tibee86
nagyúr
válasz
Hegyirabló #263487 üzenetére
Ha beleírtad volna a hirdetésbe, vagy csak tájékoztatod róla a vevőt akkor nem jött volna a kérdés. A cserekor kapott munkalappal tudod igazolni, hogy ahhoz a telefonhoz az a doboz tartozik. Persze ha ezt nem teszed meg akkor jogosan jön a kérdés és utána a magyarázkodás.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Sys85 #263481 üzenetére
Persze, csak ennyi idő alatt biztos nincs meg a csere, minden esetben küldik ki külföldre, a régi szép időkben is ha 3-5 munkanap alatt megvolt az már szerencsésnek számított. Tekintve, hogy péntek délután adtad be, a rendszerbe be se került, így szerintem legjobb esetben is max cserélték a kamerát benne.
Mondjuk semmi értelme nincs itt tippelgetni erről. -
Tibee86
nagyúr
válasz
Hegyirabló #263478 üzenetére
Jó pár éve elmúlt már ez sajnos, köszönhetően a sokak által már hobbiként űzött "garanciáztatásnak" mindenféle légbölkapott indokkal, meg külön iparág állt arra rá, hogy pénzért elintézze a cserét.
Magyarázkodni nem kell eladásnál ha cserélt készülék, kapsz munkalapot, hogy milyen sorozatszámú telefont cseréltek milyenre.Gixxer88: 1, jóindulattal másfél munkanap alatt gondolom te is sejted mi történt. Ott megnézte a szervizes, semmi baja, jöhet érte az ügyfél.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
#86564352 #263148 üzenetére
Az szerintem teljesen egyértelmű és logikus, hogy a 3rd party appok beállításai nem fognak beépülni a rendszerbe. De egyébként most végignéztem a gyári app.-okat (igaz nincs mind fent), de egyedül a jegyzeteknél látom a karikában 3 pötty dolgot amit említesz, de ott se beállításokat hajtasz végre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen egeret válasszak?
- Yettel topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Apple MacBook
- Bluetooth hangszórók
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest