- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibee86
nagyúr
válasz
animatrix11 #288077 üzenetére
" pl honnan tudom meg, hogy ki van e fizetne teljesen és nem tiltják le?"
Nem iPhone specifikus dolog ez, ugyanonnan ahonnan egy androidos telefonnál: számla."Illetve, hogy tényleg minden működik e rajta?"
Összefoglaló, vagy google. -
-
Tibee86
nagyúr
válasz
IntelKiller7 #287700 üzenetére
Nem lehet.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
StyIe #287483 üzenetére
Nehezen lehetne megmondani, de ram-ból sose árt a több.
Mivel már a tavalyi alapmodellek is 6gb-ot kaptak ez egyre csak közeledik.
Persze javarészt teljesen egyénfüggő, hogy kinek mikor lesz kevés. Nálam pl. akkor telik be a pohár, amikor a cc-ben lévő zenevezérlő kilövi a spotify-t egy üzenetváltás vagy egy weboldal megnyítása után (a kamerát nem veszem ide, mert az szerintem a 6gb-osoknál is kb kilő mindent). 4gb-tal jelenleg ott tart, hogy egy egyszerűbb játékkal 5-10 perc után lövi csak ki. -
Tibee86
nagyúr
"Ráadásul sok helyen azt tanácsolják, hogy az oldalsó gomb 2x kattintásos Wallet előhívását célszerű levenni, mert adott esetben lassít(hat)ja a telefont, illetve feloldást."
Se a telefont, se a feloldást nem lassítja, egyedül lezárásnál van egy minimális késleltetés a kijelző lekapcsolásánál, mert akkor vár arra, hogy vajon dupla kattintás lesz-e vagy nem. -
Tibee86
nagyúr
válasz
markknight #287211 üzenetére
Öccáezeré óggyák meg!!!!
-
Tibee86
nagyúr
válasz
gyapo11 #287025 üzenetére
A média hangerőt tudod szabályozni a hangerő gombokkal függetlenül a némító kapcsoló állásától, egy youtube link előtt le tudod halkítani a telefont ha nem akarod, hogy hangja legyen a videónak. Feltételezi a rendszer, hogy egy videót vagy zenét hanggal akar az ember megnézni/hallgatni, hiába van némítva a telefon, egy játék szerintem nem ez a kategória.
De továbbmenve akkor szerinted úgy lenne a jó, ha némítva van a telefon és megnyitom a spotify-t/youtube-ot/tiktok-ot akkor azoknak ne legyen hangjuk. -
Tibee86
nagyúr
válasz
Imi1981 #287022 üzenetére
"Ha lenne külön hangerő állítási lehetőség akkor mielőtt indítod a játékot meg tudod nézni milyen hangerőre van állítva."
Teljesen felesleges plusz kör lenne, hogy még nézegesse az ember indítás előtt, hogy vajon le van e halkítva vagy nincs. Főleg úgy, hogy ott a telefon oldalán a fizikai kapcsoló erre. -
Tibee86
nagyúr
válasz
PACSA75 #287013 üzenetére
Pont az lenne a butaság, ha úgy működne ahogy te írod.
Milyen jó lenne ha mondjuk egy rendelőben várakozás közben vagy este az asszony mellett mikor ő már alszik -de ezeregy példát lehetne mondani- üvöltve indulna el a bugyuta játék, miközben a telefon le van némítva. -
Tibee86
nagyúr
válasz
Iphoneos897 #286775 üzenetére
Inkább szégyelld el magad, hogy nem vagy egy ilyen csodálatos közösség tagja.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
herdsman12 #286753 üzenetére
Persze, csak engem idegesített, hogy minden alkalommal mikor eltávolodtam az autótól jelzett (első 1-2 hétben hibátlan volt). Kulcson vagy pénztárcában tök hasznos funkció.
Tegnap este újraindítottam a telefont, akkor egyből jól mutatta, ma direkt csekkoltam többször is, szinte 5-10 percenként volt friss infó róla, most megint 14:45 az utolsó mindezt úgy, hogy 20 perce én is az autó mellett jöttem be a kapun... Érthetetlen. -
Tibee86
nagyúr
válasz
herdsman12 #286739 üzenetére
Ki van kapcsolva, autóban sok értelmét nem látom.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
herdsman12 #286720 üzenetére
Utcán áll, ráadásul elég forgalmas kereszteződésnél, több busz is jár itt. Képes úgy se frissülni napokig, hogy többször használom az autót közben.Tegnap néztem rá, 15 kapuval feljebb mutatta a helyzetét, egy telefon restart után már a jó helyet jelezte. Majd resetelem aztán figyelem azután, mert más ötletem nincs.
-
Tibee86
nagyúr
Nem itteni téma, de látva mennyi az off bőven elfér.
Az Airtag másnál is hulladék szinten látja el a feladatát? Van egy a kocsiban, van hogy napokig nem frissül a helyzete még úgy se ha használom, most épp olyan 250-300 méterrel arrébb mutatja mint ahol van. Mióta megvan nagyjából így működik, de ebben a formában túl sok haszna nincsen. -
Tibee86
nagyúr
válasz
Daryl Dixon #286553 üzenetére
Mert ha galériában nézegetem a képeket, akkor ne kelljen már nekem forgatgatnom a telefont annak függvényében, hogy az egy álló vagy fekvő kép.
Shyciii: Ahhoz képest, hogy állandóan csak a fika megy meg elvileg csak tesztelned kellett valamit a 14 pro-n eléggé rajta maradtál.
Az alap probléma évek óta fennáll, minden droidról váltó vagy használó azt várja el, hogy minden ugyanúgy legyen mint ott, csak ha lehet akkor kicsit jobban... -
Tibee86
nagyúr
válasz
Daryl Dixon #286550 üzenetére
Szerintem ez így sokkal logikusabb, mint ahogy a droidnál írod.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
gyapo11 #285646 üzenetére
Nem tudom milyen videóról van szó, de az iOS16-ig lévő verziót próbálod szerintem, mert addig kellett a log_ fájlban keresni a 'BatteryCycleCount'-ra, ios 16-tól teljesen átvariálták már.
Analytics_ (legfrissebb dátum)-ban kell rákeresni a 'last_value_CycleCount'-ra.
Egy töltés után már ott lesz ez a fájl. -
Tibee86
nagyúr
Van topikja a szép kártyának, fáradjatok már át oda…
-
Tibee86
nagyúr
válasz
BoneDragon #283715 üzenetére
Itt le is írja mire jó, meg azt is hol tudod kikapcsolni: [link]
-
Tibee86
nagyúr
válasz
markknight #283631 üzenetére
Ahogy az iphone akku magától amikor csak akar lemerülhet, úgy biztos az 1004 ciklus is a semmitől került bele.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Fritz Teufel #281118 üzenetére
“Azt írsz amit akarsz, nem úgy van.”
Oké.A lényeg, hogy amit te írsz az úgy van, mert csak.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Fritz Teufel #281112 üzenetére
Már korábban is jeleztük neked, hogy butaságokat ne terjessz.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
volvoguy #281008 üzenetére
Tudom, pont ezért kérdeztem, hogy miért értelmezik ezt sokan úgy, hogy ha 80% alá esik 1 éven belül akkor azt cserélik garanciában.
Ez kb annyit jelent, mint a villanyautóknál a gyártók által megadott hatótáv, akár ennyit is elmegy egy töltéssel.lugosi: Az általad linkelt oldalon is ennyit írnak csak, semmi olyan nem szerepel ami a kijelentésedet alátámasztaná.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
kchris78 #280994 üzenetére
Tényleg nem kötekedés, de ez nem az Apple honlapjáról van nem? Mert rákeresve ezt a quora.com-ról idézted, ami valami hasonló fórum szerű dolognak tűnik.
Ettől függetlenül a többivel egyetértek, külföldön lehet foglalkoznak vele, de itthon ha csak nincs hivatalosan ez kommunikálva amit tud lobogtatni az ember tuti elhajtják. -
Tibee86
nagyúr
válasz
markknight #278653 üzenetére
Nálam teljesen jól működik.
Ha egyszer belepiszkálsz a maximumba vagy a minimumba, akkor onnantól az lesz az alapértelmezett olyan fényviszonynál. -
Tibee86
nagyúr
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Fritz Teufel #276951 üzenetére
A topik amit keresel: [link]
-
Tibee86
nagyúr
válasz
cech19960320 #276842 üzenetére
Hardveraprón nézz körül, vagy beárazós topik is van.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
mufflika #276830 üzenetére
Van rá egy jó trükk, hogy ne merüljön ilyen brutálisan gyorsan mint neked. Használat közben töltőre kell dugni, akkor nemhogy fogyni nem fogynak a százalékok, de még növekedni is tudnak.
Basszus ha 4%-ot merül 15 perc alatt az is bőven 6+ óra kijelzőidő, 2%-nál már 12+. Mennyit kéne tudniuk? -
Tibee86
nagyúr
válasz
MasterMark #276443 üzenetére
Évek óta arra vágyik úgyhogy kimondom, vírus, kártevő, pár nap alatt felemészti az os-t, majd utána a telefont is szépen lassan.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
markknight #276036 üzenetére
Hányszor hallgattuk ezt a dumát a nepperektől itt amikor bejött a sávos jótállás...
-
Tibee86
nagyúr
válasz
burgatshow #275986 üzenetére
Persze, ez nyilvánvaló. Én csak a kolégának jeleztem, hogy még elérhető ha már korábban le volt töltve. Azt senki nem tudja megmondani, hogy ez meddig lesz így, egyik napról a másikra el is tűnhet onnan, de az is lehet, hogy sok évig még leszedhető marad, mivel maga az app csak ios-en szűnt meg.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
burgatshow #275984 üzenetére
"Nem érted. Ha az alkalmazást eltávolítják az AppStore-ból, akkor nem tudod letölteni. Nem jön fel keresésre se semmi és a saját vásárlások között megtalálod."
Akkor áruld már el, hol írtam én olyat, hogy magtalálod az Appstore-ban??
Amire reagáltál: Ha még időben letöltötte valaki, akkor ott lesz a megvásárolt app.-ok között és le tudja tölteni újra.
Ott van a megvásárolt app.-ok között, letölthető, működik. Ezt is leírtam, képet is linkeltem mellé-
Hogy szerinted nekem nincs ott, nem dobja fel a megvásárolt app.-oknál, meg hogy mi lesz az ios20-nál totál nem érdekel... -
Tibee86
nagyúr
válasz
burgatshow #275981 üzenetére
Jó jó, akkor mindenkinek pápá, csak velem olyan jófej a Microsoft, hogyha akarom akkor le tudom tölteni és használhatom is.
Mondjuk nem is kár érte: "Az elmúlt egy évben rengeteg panasz érkezett a program iOS változatára felhasználóktól, a cég pedig több mint egy éve nem frissítette az alkalmazást." [link] -
Tibee86
nagyúr
válasz
trebrona #275977 üzenetére
Nekem is pont ez a kérdés jutott eszembe, de passzolom. Gondolom a fejlesztő dönti el, mennyire akarja "szivatni" azokat akik eddig használták az app.-jukat.
Az is lehet, hogy ez még csak ilyen türelmi idő a törlés után és idővel nem lesz elérhető, vagy mivel más platformokon maradt, emiatt meghagyják a korábbi ios felhasználóknak is ezt a lehetőséget. -
Tibee86
nagyúr
válasz
devil-k #275924 üzenetére
Így mondjuk érthető, hogy minden évben megveszed a legújabbat. Fizetei a munkáltató a telefon 1/3-át, még majd keresel is minden évben a telefon cserén.
takessz: Anyagilag semelyik nem fogja megérni. Jó pár éve nem nyújtanak közel sem annyival többet az újabb modellek, mint amennyit rá kell fizetni.
Cégesnek meg navira vna egy Xr-em, teljesen jól használható telefon a mai napig.
Családban van 13 pro, jó a 120hz, jobb képet csinál mint az én 11 pro-m, nyilván az akkuja is jobb valamivel, de több mint 200 ezret kéne rádobnom, még a felénél se érezném a késztetést a váltásra. -
Tibee86
nagyúr
válasz
Eclips21 #275826 üzenetére
Szerintem már nincsen különösebb gond a 16.1-gyel. Én a töredékét nem tapasztaltam azoknak a bugoknak amit itt a fórumokon lehetett olvasni. Nem mondom, hogy nem volt, de nagyjából annyi, mint minden korábbi verzió első kiadásainál.
Pár napja újraraktam a rendszert szigorúan új telefonként, így mintha egy sokkal újabb telefonom lenne, minden annyira flottul és gyorsan megy. Nekem 1-2 évente megéri azt az egy-másfél órát amíg letöltöm az app.-okat meg beállítom a dolgokat. -
Tibee86
nagyúr
válasz
Face8814 #275150 üzenetére
“Illetve szerintem nagyon is hasznosak az ilyen droid vs ios beszélgetések.”
A fórumon bárki nyithat topikot “bármiről”.
Szerintem az iphone szakmai topikban nem sok keresnivalója van ennek, a többséget biztos nem érdekli ez a téma, nem ide való.
Elég az összes iphone cikk/teszt alatt hetekig ezt olvasgatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest