- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
válasz
Divinity #245129 üzenetére
Szöveg kijelölés könnyítése, legalább olyan belenagyítós módszerrel mint droidon
Itt is lesz (pontosabban visszatér) a nagyító kijelöléskor. Vagy nem erre gondolsz?
-
tboldi
nagyúr
válasz
MasterMark #245111 üzenetére
A Nillkinnek vannak ilyen fóliái, nem csak simán ki van lyukasztva, hanem raktak rá egy plusz rácsot.
-
tboldi
nagyúr
-
tboldi
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #245017 üzenetére
Igazából az iPhone és a MacBook saját hangszóróin is megy (ezek vannak mellettem), nem is kell hozzá füles, úgyhogy ebből a szempontból tök mindegy, mit veszel.
-
tboldi
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #245012 üzenetére
Papírforma szerint H1 és W1 chipes fülesekkel megy (AirPods és Beats), de állandóra állítva bármivel, az autóban lévő Tunai Firefly adapterrel teszteltem is.
-
tboldi
nagyúr
válasz
cellpeti #244910 üzenetére
Regisztrálsz az appleid.apple.com-on egy másik fiókot a kívánt régióval, majd a telefonon kijelentkezés a régiből, bejelentkezés az újjal.
-
tboldi
nagyúr
válasz
szabonagyur #244841 üzenetére
A XS nem régebbi, egyidős a XR-rel.
-
tboldi
nagyúr
válasz
peugeotmate #244837 üzenetére
Beégni semennyire, nem OLED.
80%-nál még ha nem is akut, de már lehet számolni egy aksicserével.
Igen, a telekomos független. -
tboldi
nagyúr
válasz
BigBlackDog #244637 üzenetére
XS-ben és XS Maxban nincs ultraszéles, normál és telefotó lencsék vannak.
Amúgy másfél évig nyúztam egy XS Maxot.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Luck Dragon #244573 üzenetére
Szerintem is.
-
tboldi
nagyúr
válasz
anderledani #244523 üzenetére
Persze, de tapasztalataim szerint mégis számít.
De a használt töltőadapterben a zajszűrés vagy zavarszűrés megléte is fontos. Nem tudom, melyik a helyes terminus technicus, de azt hiszem, érthető, mire gondolok.
-
tboldi
nagyúr
válasz
herdsman12 #244521 üzenetére
Akkor fordulhatnak elő efféle anomáliák. Volt régen egy androidos tabletem, ugyanezt csinálta az olcsóbb konnektorokba dugva, viszont drágább Legrandban nem.
A MacBookok aluháza meg “ráz”, ha nem a földelt extension cable van rádugva a töltőre, hanem a lapos, hatszögű villásdugó. -
tboldi
nagyúr
válasz
GreenGoblin #244504 üzenetére
Mármint több felhasználóval, mint PC-n? Ilyen nem lesz továbbra sem.
-
tboldi
nagyúr
válasz
feddel #244386 üzenetére
A Spigennek vannak, azt hiszem, jó átlátszó tokjai.
Vagy RhinoShield.Nekem a gyárival van tapasztalatom (XR), két év után sem sárgult be egyáltalán, csak ha már egyszer felkerült, ne akarjátok leszedni, mert annyira passzentos, hogy 2-3 alkalom után megreped alul. Anyumat nem zavarja, én már vettem volna másikat emiatt.
-
tboldi
nagyúr
válasz
anderledani #244282 üzenetére
Nálam csak akkor nem jelenik meg néha, amikor valamiért éppen nem abban streamel, hanem a megszokott 256 kbps-os AAC-ben (holott elérhető lenne az ALAC is). Olyankor ha bemegyek a beállításokba és átállítom arra a hangminőséget, nem változik semmi, ebből is látszik, hogy épp nem lossless akkor. De ha átlépek a következő számra, majd vissza, vagy elindítom újra a könyvtárból, akkor minden oké.
-
tboldi
nagyúr
válasz
BigBlackDog #244265 üzenetére
Hétfőn jelentették be az iOS 15-öt, még megkapja a 6S és a 1st gen SE is, ezek már 6 éves hardverek.
-
tboldi
nagyúr
válasz
BigBlackDog #244256 üzenetére
Azt nem gondolnám negatívumnak, a Touch ID-nek is vannak előnyei. Bár én már vissza nem váltanék Face ID-ről.
Az SE legnagyobb hátránya az aksi mérete, elég sovány. -
tboldi
nagyúr
Amúgy bármennyire is vicces, van néhány dal, aminél hallom még AirPodson keresztül is a különbséget az AAC és az ALAC között. Marginális ugyan, de mintha kicsit teltebb lenne a hangzás ezeknél.
-
tboldi
nagyúr
válasz
anderledani #244168 üzenetére
Gyorsabbak az animációk valóban, de nem tegnap óta/mától.
-
tboldi
nagyúr
Megjött a spatial audio és a lossless lejátszás.
[képek]Az már más kérdés, hogy sima, 2nd gen AirPods-on minek kapcsoltam be a lossless-t.
A spatial audio érdekes, a Papa Roach Last Resort című száma elég zavaró így, olyasmi hatást kelt, mintha 64 kbps lenne, viszont az I’m Like A Bird című Nelly Furtado dal meg tök jó. -
tboldi
nagyúr
Ha valaki szeretné élőben követni az Apple előadását, itt megteheti.
Illetve közvetlenül utána lesz egy másik, Apple Music-kal és a spatial audióval kapcsolatos bemutató is. -
tboldi
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #244060 üzenetére
Mikori volt az a cikk pontosan? Csak mert eleinte valóban 5 W-tal ment csupán, egy iOS-frissítéssel, konkrétan a 11.2-vel lett 7,5 W 2017-ben.
A linkelt Apple oldalon csak megemlítik a MagSafe-et, hogy többet megtudhatsz, ha odakattintasz, de alapvetően az általános Qi töltőkről szól. Angol szövegértés 1-es.
És ugye a MagSafe-fel csak a 12-esek kompatibilisek, a többi modell, amit pontokba szedtek nem MagSafe-es. Meg amúgy is a 12-eseknek is nagyobb teljesítménnyel kell tölteniük MS-sel (a mini 12 W-tal, a többi 15), nem 7,5-tel. -
tboldi
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #244045 üzenetére
Nem tudom, hol olvastál ilyet, én ezt látom az általad linkelt oldalon. 🤷♂️
There are many Qi-certified chargers available in the market that charge an iPhone with the latest version of iOS at rates up to 7.5 watts.
-
tboldi
nagyúr
válasz
MasterMark #244024 üzenetére
Az volt valamikor, az iPodokhoz is ilyenforma járt.
-
tboldi
nagyúr
-
tboldi
nagyúr
válasz
szabonagyur #243890 üzenetére
Aha, megvan.
-
tboldi
nagyúr
válasz
szabonagyur #243888 üzenetére
Edigital? Nekem ez új.
Amúgy nálam a WagonR osztrák pályamatricája is benne van a listában.
-
tboldi
nagyúr
válasz
generaltoti2 #243781 üzenetére
Másik kérdés, párom iphone 6s-t használ. Szeretne ő is karórát az Apple pay miatt, kérdés hogy 14.4 alatt is gondolom adott ez a lehetőség. A kinézett óra egy apple watch 6 szintén
Én csak kijelentő mondatokat látok.
De amúgy igen, menni fog.
-
tboldi
nagyúr
válasz
FIREBLADE78 #243621 üzenetére
Vagy ha nem iCloud, akkor iMazing HEIC Converter.
-
tboldi
nagyúr
válasz
burgatshow #243510 üzenetére
Titkon reménykedtem, hogy te majd írsz valami ilyesmit.
-
tboldi
nagyúr
válasz
anderledani #243502 üzenetére
Legfeljebb csak annyi, hogy plusz energia és idő. Nulla előnyért cserébe.
-
tboldi
nagyúr
válasz
szabonagyur #243432 üzenetére
A többiek már megválaszolták.
-
tboldi
nagyúr
válasz
generaltoti2 #243429 üzenetére
Bármilyen, a GPS-only is megteszi, nem kell aktív internetkapcsolat a fizetéshez.
Látom, 12-esed lesz, amin ugye iOS 14 van, úgyhogy olyan szériát válassz, ami még támogatott a watchOS 7-tel, azaz Series 3 és fölfelé. Persze lehet régebbi órát is párosítani hozzá már nem támogatott szoftververzióval (csak fordítva nem megy, vagyis régebbi iOS-hez újabb watchOS), de ha rendesen ki akarod használni, akkor én ezt nem ajánlanám.
-
tboldi
nagyúr
válasz
generaltoti2 #243427 üzenetére
Működik az AP teló nélkül is.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Pistike1985 #243420 üzenetére
A gyári biztosan működik.
-
tboldi
nagyúr
válasz
anderledani #243349 üzenetére
Mert iPad, csak le van vágva a kép.
-
tboldi
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #243156 üzenetére
Most, hogy mindent elvámolnak?
-
tboldi
nagyúr
válasz
GreenGoblin #243027 üzenetére
Ehhez az újhoz nem kell a saját app, működik a gyári lokátorral, de a többi Chipolo termékhez kell az app is.
-
-
tboldi
nagyúr
válasz
szabonagyur #242959 üzenetére
Kár, hogy nincs náluk DDR3-as SO-DIMM RAM, akkor igényt tartanék rá.
#242962: Ezesetben érdekes, nekem eddig mindig png maradt, ha nem szerkesztettem bele.
-
tboldi
nagyúr
válasz
szabonagyur #242960 üzenetére
Ha beleszerkesztesz, akkor JPG lesz.
-
tboldi
nagyúr
válasz
szabonagyur #242857 üzenetére
Ugyanezt tapasztalom, csak én MacBook Aireket nézegetek.
A kicsi footprint és a jófajta trackpad miatt jó lenne, de valszeg maradok a ThinkPadeknél. -
tboldi
nagyúr
válasz
nikos21 #242846 üzenetére
Az Apple ID-ja német régiós, vagy átállítja az appleid.apple.com oldalon, vagy regisztrál egy újat.
-
tboldi
nagyúr
válasz
tothjozsi96 #242823 üzenetére
Romló aksi?
Az enyém kb. annyit bír, mint újkorában, de csak 7-8 hónapos.
-
tboldi
nagyúr
válasz
szabonagyur #242549 üzenetére
Régebben volt Windows-ra is.
A kedvencekre nem tudom a megoldást, de a jelszavakhoz hozzá tudsz férni, ha az almás eszközökre is telepíted a Chrome-ot, majd a beállításokban a jelszavaknál kiválasztod. Ezután a Safari is fel fogja ajánlani az ott elmentett jelszavakat.
-
tboldi
nagyúr
válasz
anderledani #242433 üzenetére
Én találkoztam már vele.
-
tboldi
nagyúr
válasz
herdsman12 #242382 üzenetére
Akkor nem marad más, mint a telefonálás. 🤷♂️
Nem tudom, esetleg a Simple appon belül hozzá lehet-e adni...
-
tboldi
nagyúr
válasz
herdsman12 #242378 üzenetére
-
tboldi
nagyúr
válasz
herdsman12 #242328 üzenetére
De ha az appon belül, a bankkártyák menüponton belül adod hozzá, akkor nem kér hívást.
-
tboldi
nagyúr
válasz
herdsman12 #242321 üzenetére
Ebbe én is belefutottam, de ha az appon belül adod hozzá, akkor nem kell hívni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest