- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt vannak az első hivatalos képek a Nubia Z70 Ultráról
- De mennyi az annyi?
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Jézuskát is megelőzi a Dimensity 8400
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Magisk
- Asszociációs játék. :)
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noxy
veterán
-
Ragnar95
félisten
válasz Pityke78 #114684 üzenetére
Csak JB-el van ilyen app.
Fotókat, videókat tudsz jelszóval védve tárolni, de azokat is 3rd party appon belül kell tárolni és magát az appot tudod lezárni.
r3dsnake: akkor a Dropbox pl miért áll le mégis 10 perc után, pedig GPS-t használ? Elég sok GPS alapú tracking app nem működik háttérfrissítés nélkül...[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
-
Gsx-rr
veterán
válasz Pityke78 #113064 üzenetére
Ha egy hotel akkor lehet ,hogy nagyon lassú a hálózat és túlterhelt! Az ,hogy full a térerő az nem jelenti ,hogy sávszélesség is van. Nekem is ha nincs itthon net ,pl vihar után ez megszokott a T-nél régebben néztem miért nem megy a letöltés ,pedig csatlakozok a wifihez full térérővel ,de nincs is net. Nézz egy speed testet.
Más: Ilyennel találkozott már valaki? 2 programom is belehalt a frissítésbe. Vagy a várakozás ,vagy a töltés látszik az ikonon. Törölni nem lehet így a programot. Próbáltam már kijelentkezni az App store-ból, összes beállítás törlése stb....
[ Szerkesztve ]
-
R a y
senior tag
válasz Pityke78 #107968 üzenetére
Ezt be le lehet állítani! Beállítások/értesítési központ/itt rámész az e-mail accountodra és legörgetsz alulra ahol ott van az hogy előnézet mutatása, és azt kell kikapcsolni!!!!
Ha olyan releváns találatokat akarsz látni, mint amilyeneket a 2000-es években kaptál, akkor használd a Yandex-et. ~ Pro Bono Publico ~ | Ephesians 6:10-18 |
-
Ragnar95
félisten
-
catroot
veterán
válasz Pityke78 #107821 üzenetére
Igen. De az ingyenes IGO app-ra nem tudsz venni más térképet. Külön meg kell venni azokat az appokat.
Egyébként van még pár alternatíva:
Sygic. Ez 7 napig ingyenes, utána hang nélkül navigál.
Nokia Here. Teljesen ingyenes.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
Ragnar95
félisten
válasz Pityke78 #107778 üzenetére
Külön fiókba teszi alapból őket, de nem kell kézzel váltogatnod köztük, az adott levelet nyitja meg a teló, ha elhúzod az ujjad az értesítésen.
Nem lehet az állapotsorra kirakni jelzést, az nem arra való iOS-en.
Nem lehet több FB fiókba bejelentkezni egyszerre, max ha a gyári FB app mellé felraksz egy 3rd party appot is, abban be tudsz jelentkezni más fiókba.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
TigerCat
nagyúr
válasz Pityke78 #107728 üzenetére
Üzenetekhez van valami app, ezt nem tudom sajnos. Sosem kellett...
Névjegyzéket szinkronizáld fel Gmail-be, majd állítsd be a telefonon a Mail, Kontaktok, Naptárak résznél. A szinkronizálás gyakoriságát is itt tudod "finomítani". Egyszerű. Később pedig minden eszközről eléred, szerkesztheted. Nekem is így megy.
Csengőhanghoz iTunes kell. Azon belül el is tudod készíteni, de sok program van ami erre szakosodott. Én Mac-en a Ringert használom. Egyszerű és jó. Ha nem boldogulsz, segítek, vagy megcsinálom és elküldöm.♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Spórolós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Konteó topic
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Elülső tápos GameMax miditorony született a szellősség jegyében
- DIGI kábel TV
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G - Samsung Store vásárlás, nagyon szép állapot
- Eladó/cserélhető új iPhone 16 Pro, fehér titán, 1 év gari, EU vásárlás, 128 GB, független + Tactical
- Xiaomi Redmi 12 Mobiltelefon, Kártyafüggetlen, 4GB RAM, 128GB, 4G, Fekete, 3 hónap garanciával.
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Apple iPhone 16 Pro Max
- IPhone se 2020 kártyafüggetlen 81% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest