Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Az Amazfit bemutatta a Bip 6-ot
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz
Pityke78 #114684 üzenetére
Csak JB-el van ilyen app.
Fotókat, videókat tudsz jelszóval védve tárolni, de azokat is 3rd party appon belül kell tárolni és magát az appot tudod lezárni.
r3dsnake: akkor a Dropbox pl miért áll le mégis 10 perc után, pedig GPS-t használ?Elég sok GPS alapú tracking app nem működik háttérfrissítés nélkül...
-
Gsx-rr
veterán
válasz
Pityke78 #113064 üzenetére
Ha egy hotel akkor lehet ,hogy nagyon lassú a hálózat és túlterhelt! Az ,hogy full a térerő az nem jelenti ,hogy sávszélesség is van. Nekem is ha nincs itthon net ,pl vihar után ez megszokott a T-nél régebben néztem miért nem megy a letöltés ,pedig csatlakozok a wifihez full térérővel ,de nincs is net. Nézz egy speed testet.
Más: Ilyennel találkozott már valaki? 2 programom is belehalt a frissítésbe. Vagy a várakozás ,vagy a töltés látszik az ikonon. Törölni nem lehet így a programot. Próbáltam már kijelentkezni az App store-ból, összes beállítás törlése stb....
-
Ragnar95
félisten
válasz
Pityke78 #107778 üzenetére
Külön fiókba teszi alapból őket, de nem kell kézzel váltogatnod köztük, az adott levelet nyitja meg a teló, ha elhúzod az ujjad az értesítésen.
Nem lehet az állapotsorra kirakni jelzést, az nem arra való iOS-en.
Nem lehet több FB fiókba bejelentkezni egyszerre, max ha a gyári FB app mellé felraksz egy 3rd party appot is, abban be tudsz jelentkezni más fiókba. -
válasz
Pityke78 #107728 üzenetére
Üzenetekhez van valami app, ezt nem tudom sajnos. Sosem kellett...
Névjegyzéket szinkronizáld fel Gmail-be, majd állítsd be a telefonon a Mail, Kontaktok, Naptárak résznél. A szinkronizálás gyakoriságát is itt tudod "finomítani". Egyszerű. Később pedig minden eszközről eléred, szerkesztheted. Nekem is így megy.
Csengőhanghoz iTunes kell. Azon belül el is tudod készíteni, de sok program van ami erre szakosodott. Én Mac-en a Ringert használom. Egyszerű és jó. Ha nem boldogulsz, segítek, vagy megcsinálom és elküldöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 12400F / RTX 3070 ROG 8GB / 32GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest