Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
szabopali
aktív tag
I Tunes Store story!
A szokásaimhoz híven havonta egy két app fizetős vásárlás a többi próbára ingyenesen mért ne, korlátlanul! Nem szoktam a telóról vásárolni (h miért azt nem tudom, ne is kérdezd) Vasárnap mégis megtörtén, valki ajánlott valamit, teszteltük az Ő telóján, tetszik stb., legyen.
Természetesen a PC-n használatos ID-vel belépek a telóval megveszem a 0.79 E cuccot. Sms érkezik mindjárt két darab is egyiken a 0.79-es a másikon 1.49 -es levonás. Itt feljebb is volt már szó róla, persze különböző vélemények és tapasztalatokkal, nem baj mondom elfogadom azt az állítás, h majd jóváírják, hiszen erről az ID-ről már reggeltem és vásárolgatok is aránylag rendszeresen. Na és a ráadás: Filmet nézek éppen már dél óta, úgy kettő felé jön az sms, kettő is újabb két cucc vásárlásáról (0,79). !!! meg se mozdultam, dölök a kanapén iCucc tőlem két méterre, még az sincs, ami ugye nem is lehet egyébként se, hogy rákönyökölte, vagy ilyesmi! hmmmm, na ez van, nem, nem esek el tőle de jobb lenne ha a random önálló ilyetén irányuló tevékenységét abba hagyná.
megosztottam, de ez védhetetlen...
Aktív témák
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest