- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
matyi19
őstag
Nem játszottam sokat, de írok pár szót.
Mivel nekem csak iPhone-om van így magától értetődő, hogy azon próbáltam ki, 4"-on.
Egy az egyben olyan mint számítógépen, csak kicsiben.
Irányítás, így elsőre nem mindig az történt amit szerettem volna, de szerintem megszokható.
Elég közel vannak egymáshoz, pl autóban ülve, a kiszállás, duda, kamera, illetve fék "gombok".
Az autó irányítására, három féle mód van, nyilas, "joystick" és egy másik.
Én csak kíváncsiságból vettem meg, természetesen nem az igazi, egér is billentyűzet nélkül... -
erdoke
titán
Mivel a telefon feltöltődik kb. 2 óra alatt, egy egész éjszakás töltés nem feltétlenül a legmagasabb engedélyezett töltöttségi szintet eredményezi abban a pillanatban, amikor leveszed. A 3 perc nyomkodás után fent kellett volna hagyod még egy fél órára. Én amikor csak tehetem, nappal töltöm, és akkor veszem le a töltőről, amikor már ~fél órája 100 %-ot mutat.
-
Syl
nagyúr
Szóval akkor remekül fut az 7 az 4s-en?
Én még ilyen 4s-t nem láttam.
A lányomé naponta újraindul (csak úgy magától, az asztalon hagyva is simán rebootol) és igazán látványos fagyásokra képes: [link] (a zene a telefonból jön)
A cimborámé meg merül mint a titanic. Reggel leveszi a töltőről, délután 3-4 körül már kikapcsol. Ugyanilyen használat mellett iOS6-tal két napot ment. -
cibere11
tag
Szia
Sajnos nem.
Ezzel akarják az embereket a frissítésre rábeszélni.Most már minden új appnak 7.0 kell.
Ha megvan a JB a készülékeden akkor privátban.
Ne gondoljátok hogy nem fizetném ki a játékot de egy i4 már nem az igazi 7.0- val.Ha legálisan menne 6.0.1 akkor azonnal megvenném. -
legiaap
félisten
-
r3dsnake
nagyúr
Rengeteg alapmű filmet nem láttam még, és mindig elfelejtem ajánlások alapján. Ráadásul sokszor előfordult már, hogy azt hittem nem láttam egy adott filmet, és 20 perc után jöttem rá, hogy mégis. Nekem kényelmes lenne, és ha sorozatokhoz van ilyen, tuti hogy filmekhez is létezik. Pl. az elolvasott könyveket is naplózom a moly.hu-n, szeretek ilyesmiket rendezetten tartani. Persze, vannak weboldalak, amik jók erre, de bíztam benne, hogy van kényelmesebb megoldás is.
-
lupus_l
aktív tag
Én azt javaslom, hogy vásárolj egy O2 topup SIM-kártyát, majd aktiválj egy netcsomagot. Kb 15 fontból megúszod és a Google Maps-t használhatod.
Ha tényleg offline térképet szeretnél, de városokkal, akkor a CityMaps2Go nevű appot javaslom. A városra rákereshetsz és letöltheted.
-
nord_
veterán
Attól tartok, Skóciát illetően kevesen fognak tudni segíteni.
Kell venni egy jó offline navit autózáshoz (Nyugat-EU-ban a Navigont és a TomTomot szeretik). Túra: a már említett GPS Kitben offline állapotban is használhatod az Open Street, Mapquest Opean Aerial, Open Cycling/Topo és a Google Terrain térképek adatbázisát. Ezek, nem tudom, hogy egy skót túrázáshoz mennyire elegendők. Szerintem próbálj körülnézni skót oldalakon, hogy milyen térképet, alkalmazást ajánlanak ilyen célra. -
nord_
veterán
Ha túrázni akarsz, akkor GPS Kit, offline, a turistautak térképeivel.
-
Blyan
félisten
Én felvaltva hasznalom a ket rendszert, szóval eleg jol átlátom mindkettő hibáját.
Az iOS-es kliens funkcioiban ugyan jol működik de lassú es akadozik.
A JDB pedig bár nem bír annyi funkcióval de ami van benne a működik rendesen.
Pl az ertesitsek is jönnek megfelelően.Persze összességében az iOS sokkal használhatóbb, ez tény.
-
Vasinger!
nagyúr
Oké, akkor szinte mindenhol rossz, bár egy 4 magos droidon elég smooth-nak nézett ki, de kérem. Kb. ez az egyik legfontosabb app a mai világban a telefonon, főleg a fiataloknak. Miért nem lehet, legalább ezt az egyet viszonylag jóra megírni? Nem hiszem, hogy FB szintű cégnek ne lenne rá pénze, vagy érdekeltsége ebben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bundle topik
- Androidos tablet topic
- Hálózati kábelek és szerelésük
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- iPhone 15 128gb független, makulátlan
- ThinkPad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest