- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz
Gsx-rr #23419 üzenetére
Nekem is van, épp ezért ajánlottam.
Az a baj,h nem igazán van használt piaca az Apple TV-nek, újonnan meg azért kicsit szerintem drága csak tükrözéshez. Ráadásul ha mondjuk egy háztartásban nem csak Apple eszközök vannak, akkor nem is lehet teljesértékűen kihasználni az Apple TV-t. -
SonyNex7
senior tag
válasz
Gsx-rr #23293 üzenetére
Nálunk egy eset van ha heti egyszer nem tudunk megegyezni mit nézzünk a tv-ben,táblagép horizongo azt ennyi.
(Volt mert eladtam az iPad air2-öt)
Viktor0610:te írtad senki nem kérdezte....én csak reagáltam
(persze ez a topik erről szól, de jól vetted a lapot)
Komolyan mondom nem tudom mi az amit írsz,kontaktot név alapján keresek,azt meg írtam hogy működik. -
drfirsty
tag
válasz
Gsx-rr #22333 üzenetére
Koszi megneztem, de nekem ugy tunik ez inkabb dietara van kihegyezve (kaloriak, vitaminok, szenhidratok etc...).
Nekem szobabiciklihez olyasmi kellene, hogy megtett tavolsag, ido, erossegi fokozat, pulzusszam...
Sajnos a legtobb app tul van bonyolitva, kozossegi halo, GPS, beepitett treningek, videok stb... Csupa olyan dolog amire semmi szuksegem. Meg a vegen excel vagy numbers tablazat lesz a vege, csak az kevesbe motivalo... -
Kicsirics77
veterán
-
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Gsx-rr #21470 üzenetére
Nyilván nem tudsz olyat beállítani, amit a kamera nem tud, de attól még nem parasztvakítás, hogy több dolgot tudsz állítani, mint a gyáriban.
Szerkesztést én sokszor használok, mert nem igazán vagyok elégedett az 5S kamerájával, persze kijelzőn minden jól mutat, monitoron már a töredéke csak. Jó lenne, ha idén alkotnának már valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest