Hirdetés

Hirdetés

  • Színpadon a hardverzenekar

    ph A hangeszközöké és monitoroké a rivaldafény, de asztali gépekről, komponensekről, notebookról és egérpadról is szó esik.

  • Érkezik a Redmi Watch 5 Lite

    ma Szeptember 25-én Indiában lesz az aktivitáskövető premierje, és lehet, hogy marad is azon a piacon.

  • E61 blog 2. rész

    lo [Előző rész]Folytatnám a történetét a E61-nek. A sztereotípiákkal ellentétben még nem kerültem anyagi csődbe, és nem...

Új hozzászólás Aktív témák

  • Auratech

    őstag

    Nekem az IOS alkalmazásokkal az a legnagyobb gondom, hogy elszigeteltek a hihetetlenül jó alkalmazások lehetőségei. Hiába van príma app a szervezésre, ha az egyéb kiváló appoknak az éppen végzett tevékenységről, helyér..., kimenetéről nincs tudomásuk.
    Érik egy AI igénye rendszerszinten, ami összefogja a tennivalókat. A háttérből finoman jelen van és a szükséges pillanatban a megfelelő alkalmazást kínálja.
    Mindegyik app figyelmet követel magának és ennek az eredménye, hogy a többiről elfeledkezünk. Tulajdonképpen a rendszerbe kellene integrálni minden alkalmazást és az AI ezek lehetőségei alapján, valamint az előtörténet, tanulás alapján megoldást javasol, eszközöl, mint egy digitális arkanygyal.
    Lehetne pánik mód, amit egy adott szó, pld. "rózsabimbó+2köhögés" aktivál és személyes fekete dobozként viselkedne, vagy a gyorsulásmérő érzékelne egy mintázatot, ami baleset jelleget ad. Hirtelen gyorsulás, lassulás, erős hang, majd szinte mozdulatlanság. Erre a mintára hegyezi a fülét az eszköz, és ha azt hallja segítség, help, hilfe.. jelez és leadja a legközelebbi ismerősöknek a koordinátákat stb... Rettenetes számítási kapacitás van mobileszközeinkben. Nem csak a játékra, hanem másra is használni kéne a lassan desktop teljesítményt..

    Auratech Field Recording

Új hozzászólás Aktív témák