Hirdetés
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ducati916
csendes tag
Sziasztok.
Egy kis segítséget szeretnék kérni itteni fórumozoktól.
Adott egy ipad air.És Air display nevű applikációval szeretném használ második monitorként.
És jelenleg windowsos a host gép.És legújabb air display verziónál azt írja ki nem kompatibilis a windowsal.
Driverokat leszedtem hozzá.Windowsra letöltöttem a host programot.És ipad-re megvettem a client app-ot.Se ,hogy se működik.
Átnéztem fórumokat,youtube videókat.Ahogy láttam elvileg kéne működni a programnak így is,hogy
windows-os a host gépem.Elméletileg ez is lenne a lényege az egésznek.Így is reklámozzák meg ilyen szoftvert kerestem.Írtam az applikáció gyártó cégnek a support részére háta segítenek .De két nap alatt nem írtak semmit se.
És ezért szeretném segítségeteket kérni.Az is elég lenne ha valamit fórum leírást tudtok

Előre is köszönöm a segítséget.
-
Ducati916
csendes tag
Sziasztok !
Azt szeretném kérdezni mi a teendő mikor kék halál van am és csak újra indul bizonyos időközönként?Egy pár hónapos ipad air-ről lenne szó.Nem ejtettem le sose,nincsen túlterhe appokal se,frissités se csináltam 8.3 mert nincs rá szükségem.Próbáltam keresni rá magyarázatot külföldi forumokon de nem találtam.Ez valami os hiba vagy mi lenne ?Vagy vigyem apple szervízbe?Válaszokat előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Arc Raiders
- OLED monitor topic
- 3D nyomtatás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 2 év Apple garancia ajándék tok
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Eladó Samsung A12 4/64GB / 12 hó jótállás / ÚJ KIJELZŐ
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest