- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 - alap
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- Bemutatása előtt megismerhetjük a Huawei új maratonfutóját
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ducati916
csendes tag
Sziasztok.
Egy kis segítséget szeretnék kérni itteni fórumozoktól.
Adott egy ipad air.És Air display nevű applikációval szeretném használ második monitorként.
És jelenleg windowsos a host gép.És legújabb air display verziónál azt írja ki nem kompatibilis a windowsal.
Driverokat leszedtem hozzá.Windowsra letöltöttem a host programot.És ipad-re megvettem a client app-ot.Se ,hogy se működik.
Átnéztem fórumokat,youtube videókat.Ahogy láttam elvileg kéne működni a programnak így is,hogy
windows-os a host gépem.Elméletileg ez is lenne a lényege az egésznek.Így is reklámozzák meg ilyen szoftvert kerestem.Írtam az applikáció gyártó cégnek a support részére háta segítenek .De két nap alatt nem írtak semmit se.
És ezért szeretném segítségeteket kérni.Az is elég lenne ha valamit fórum leírást tudtok

Előre is köszönöm a segítséget.
-
Ducati916
csendes tag
Sziasztok !
Azt szeretném kérdezni mi a teendő mikor kék halál van am és csak újra indul bizonyos időközönként?Egy pár hónapos ipad air-ről lenne szó.Nem ejtettem le sose,nincsen túlterhe appokal se,frissités se csináltam 8.3 mert nincs rá szükségem.Próbáltam keresni rá magyarázatot külföldi forumokon de nem találtam.Ez valami os hiba vagy mi lenne ?Vagy vigyem apple szervízbe?Válaszokat előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Háztartási gépek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung kuponkunyeráló
- horzoli: Auchan házhozszállítás
- Marathon (2025)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest