Hirdetés
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Egy óra, két rendszer
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
P4lom5
csendes tag
Sziasztok!
Kis segítség kellene. Vettem ajándékba egy ipadet a férjem lányának és szeretném úgy átadni, hogy felrakom rá a kedvenc zenéit és pár fotót.
Megoldható valahogy a fájlátvitel androidról az ipadre anélkül, hogy az app store-ból bármilyen alkalmazást le kellene töltenem?Vagy ha mindenképp le kell szednem valami appot az cuccra, akkor ugye regisztrálnom kell egy apple id-t hozzá, hogy használhassam az app store-t. Mivel még sosem használtam semmilyen apple terméket, nem szeretnék hülyeséget csinálni.
Ha a saját email címemmel regisztrálok apple id-t, akkor ezt gond nélkül leválaszthatom az ipadről később és összekapcsolható lesz utána másik, frissen regisztrált apple id-vel is?Tehát ugyanúgy működik, mint androidnál, hogy egyszerűen csak kilépek a társított google fiókból és belépek egy másikba? Bocsánat, ha ez nagyon hülye kérdés. 😀
-
P4lom5
csendes tag
Sziasztok!
A férjem kiskamasz lányának szeretnék ipadet venni, főleg rajzoláshoz, 4k videószerkesztéshez, zenehallgatáshoz, böngészéshez.
Jól gondolom, hogy az ipad pro 2020-as modellnél nem érdemes régebbit venni, mert 3-4GB ram előbb-utóbb kevés lehet, a 2021-es modell viszont felesleges, mert 6GB ram elég bőven ehhez, nem szükséges a 8GB?Csak wifiset vennék, ő úgysem vezet még, nem kell neki a GPS egy jó ideig, és 128 GB tárhely szerintem elég.
Na jó, igazából már eldöntöttem, hogy ipad pro wifi 128GB/6GB-t veszek (valószínűleg csak 11 colost), légyszi erősítsetek meg benne, hogy ez bőven megfelelő lesz a következő 5-6 évre. 😁
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Ipad mini 4 - 64 GB + Tok + Fólia
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9 8.7" WIFI 64GB 4GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Honor Pad X8a 64Gb, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, BestByet garancia + Biztosítás
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ezért gondoltam, hogy akkor már raknék rá ezt-azt, aminek biztosan örülne.