- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondani valója
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Google Pixel topik
- Íme, a mágneses töltő, ami nem tapad az S26-hoz
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
P4lom5
csendes tag
Sziasztok!
Kis segítség kellene. Vettem ajándékba egy ipadet a férjem lányának és szeretném úgy átadni, hogy felrakom rá a kedvenc zenéit és pár fotót.
Megoldható valahogy a fájlátvitel androidról az ipadre anélkül, hogy az app store-ból bármilyen alkalmazást le kellene töltenem?Vagy ha mindenképp le kell szednem valami appot az cuccra, akkor ugye regisztrálnom kell egy apple id-t hozzá, hogy használhassam az app store-t. Mivel még sosem használtam semmilyen apple terméket, nem szeretnék hülyeséget csinálni.
Ha a saját email címemmel regisztrálok apple id-t, akkor ezt gond nélkül leválaszthatom az ipadről később és összekapcsolható lesz utána másik, frissen regisztrált apple id-vel is?Tehát ugyanúgy működik, mint androidnál, hogy egyszerűen csak kilépek a társított google fiókból és belépek egy másikba? Bocsánat, ha ez nagyon hülye kérdés. 😀
-
P4lom5
csendes tag
Sziasztok!
A férjem kiskamasz lányának szeretnék ipadet venni, főleg rajzoláshoz, 4k videószerkesztéshez, zenehallgatáshoz, böngészéshez.
Jól gondolom, hogy az ipad pro 2020-as modellnél nem érdemes régebbit venni, mert 3-4GB ram előbb-utóbb kevés lehet, a 2021-es modell viszont felesleges, mert 6GB ram elég bőven ehhez, nem szükséges a 8GB?Csak wifiset vennék, ő úgysem vezet még, nem kell neki a GPS egy jó ideig, és 128 GB tárhely szerintem elég.
Na jó, igazából már eldöntöttem, hogy ipad pro wifi 128GB/6GB-t veszek (valószínűleg csak 11 colost), légyszi erősítsetek meg benne, hogy ez bőven megfelelő lesz a következő 5-6 évre. 😁
Új hozzászólás Aktív témák
- Beperelte a BYD Amerikát
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- World of Tanks - MMO
- SSD kibeszélő
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Robotporszívók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondani valója
- További aktív témák...
- LoopApple iPad 8 (2020) 10.2 128GB 91% akku + utángyártott érintőceruza
- iPad 7th. 32GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 94%/p4720
- ÚJ 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia (Microsoft + MalakCare)
- Eladó iPad 2025 (A16) Wi-fi ezüst 128GB
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB NAVy ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ezért gondoltam, hogy akkor már raknék rá ezt-azt, aminek biztosan örülne.