- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megerősítést kapott a kompakt csúcsmobil OnePlus 15T érkezése
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- MWC 2026: Xiaomi termékdömping lesz szombaton, ezek a cuccok érkeznek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
CrAzY88
aktív tag
válasz
jófejsrác
üzenetére
Bár MacBook-ot nem igazán használtam (nincs viszonyítási alapom), de nekem a minősége teljesen megfelel, jó a nyomáspontja, nem nyöszörög, nem zörög, nem kattog. Erőteljesen világít, de persze ez állítható.
A tartósságról... én vigyázok minden cuccomra, de hallottam olyat hogy valakinek feslik a sarka. Szerintem nem igazán figyel oda, és dobálja össze-vissza. Viszont szerintem kell azért rá vigyázni, el tudom képzelni hogy meglátszik rajta használat nyoma az idő során. Érdekes az anyag amivel be van borítva, kényesnek tűnik, de azért nem ijesztően. Mondjuk nálam napi 8-10 órában használatban van, picit mint ha látszódna a Space billentyűn, na de megjelenése pillanatában már megrendeltem.
Remélem segítettem
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Revolut
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- One mobilszolgáltatások
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple iPad 9 (2021) Wifi 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad 2 (Wi-Fi + 3G) 9.7" - 64GB - RITKASÁG - GYŰJTŐI ÁLLAPOTBAN :)
- 10 db Apple Ipad 6 - 32Gb - A1893 (Nagyobb tétel rendelhető - 22.000Ft / db ártól )
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung T210 Galaxy Tab 3 - 7.0 - 8GB
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Kolink Rocket Heavy 450W
- Honor Magic 8 Lite 8/256GB Midnight Black használt, újszerű garancia 2029.02.11-ig
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest