- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Kezünkben a frissen bemutatott Motorola Edge 70 Fusion
- Az Apple bemutatta az iPhone 17e-t
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- MWC 2026: Megérkezett a NXTPaper AMOLED
- Ipari strapatelefon 4G-vel és PTT-támogatással a HMD-től
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SharpSA
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Én például azért használok Mini 6-ot, mert meguntam a CarPlay butaságát, erősen korlátozott funkcióit és mert van egy Mini 6, amit be lehetett fogni erre a célra. Ugyanarra a MagSafe-es tartóra raktam, amin a telefon volt úgy, hogy a kapható öntapadós fémgyűrűt ráragasztottam a tok hátuljára. Stabil, nem mozog. Persze az alapot egy Brodit tartó adja (ezt már sokszor ajánlottam).
-
Black83
tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Mini 7 mert időtálló...de a havi részlet, kicsit sok
Az ipad 10 viszont baráti részlet és 2,3 évig támogatott lesz nem? Előtte egy Samsung s9fe tab volt taktikai kitàmasztos tokban, de anyós megörokölte😊 többnyire kis furgonban használnám ahol sikerült úgy megoldani hogy, stabilan álljon/rögzüljön de a magyar utak okoznak meglepetéseket😮 Aztán meg ha úgy adódik h otthoni tartalom fogyasztás is néha szerepet kap, talán jobb a nagyobb kijelző...ahh..meg van néhány nap h eldontsem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek
- World of Tanks - MMO
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Napelem
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Renault, Dacia topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Asztro / Wifi + Cellular / 256GB / Garancia
- Apple iPad mini 3 (Wi-Fi) 16GB, Ezüst
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- iPad Pro 11" 2018 256GB Wifi 92% akku Csere is
- SK Hynix 16GB és 32GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- Apple MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro 16GB/500GB használt, szép állapot 87% akku (323 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest