Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban megvehető a Honor Magic8 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
- Felturbózott energiaszelettel érkezik a OnePlus 16
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
válasz
istvan170
üzenetére
Nem szentiras, amit mondok: keressetek a nevemre, alirol jo minosegu smart case-t rendeltem. Es azok alapjan, amit irtok, azert a 3000 forintert jo vetel. Nem eros az elolapi magnes, de szerepet ellatja.
En is feltettem a 9.3-at Air 2-re, nincs gond, a Night shift viszont baromira tetszik. Azota probalok ilyesmit felbarkacsolni az Androidos telefonra is
De nem talalok pont ilyet...Viszont erik bennem az Iphone SE vasarlas, vagy ha jo arra csokkene, akkor egy sima 6.
Amugy a 9.7-es Pronak lesz vmi kulon elnevezese?
Nezegettem, baromi jonak tunik a hw, nem lesz gond meg par iOS verzio neki.
Igazabol ha most vennek tabletet, akkor is varnom kellene cirka 1 evet, mire normalizalodik az ara, igy, en Air 2-t vennek. Ami 4 honapos, uh okafogyott a tabletbeszerzes, ez nekem annyira eleg, es jo, h szavak nincsenek.
Nem gondoltam volna az eletben, h ennyire megszeretem a 9.7-et. Amikor a 7.9-es Mipadot vettem, akkor is csak azert, mert feltem a nagyobb merettol - nem kellett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Tablet iPad Air 11 2024 128GB WiFi M2
- ÚJ iPad Pro 13" M4 Space Black 256GB Wifi
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- új bontatlan iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 1 év Apple garancia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
De nem talalok pont ilyet...