Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Apple Watch
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
november
üzenetére
1. Eddig nem vettem észre, már egy hónapja megvan.. de nem is fogom nézegetni, abszolút nem tűnt fel semmi eddig.
2. Mivel ilyen vékony, szerintem egy közepes leejtés is végzetes lenne számára (bendgate), nem dobálom.. fólia-tok van rajt, biztosra megyek. Nem nagyon hajlamos a karcra otthoni használatnál, ha viszed-teszed-pakolod, egy fóliát szerintem dobj rá.
3. Tökéletes, nem csillog villog.
4. Itunes -> zene -> játéklista szerkesztése -> behúzod vagy tallózod -> szinkron
Nem kell jogtiszta zene, azt teszel rá meg olyan minőségűt amilyent akarsz.5. Nem hallgatok rajt zenét, de nagyon zavaró ahogy rezonál a tablet hátulja, sosem fogok zenét hallgatni rajt, telefonon sem.. ha igen akkor alap a füles. Vagy ha nagyon akarsz rajt zenét hallgatni ~10-ből megvan egy jobb fajta bt hangszóró.
6. Mennyire stabil az iOS? Legstabilabb rendszer szerintem. Volt androidom is, de amióta eladtam csak az iOS telefonban is meg tabletben is. Számomra nincs bosszantó hiba.
7. Most ebayes tokot használok, de van smart case utánzat is, annak szar a mágnese de nem is 28.000 volt hanem 2.600 vagy mennyi. De sok ember olyant kap aminek működik a mágnese. Fólia most valami olcsó van rajt de amint találok jó minőségűt ami az ésszerűség határain belül van (<3000ft) akkor cserélem.
Remélem segítettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- Milyen routert?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- BestBuy ruhás topik
- Sorozatok
- Kuponkunyeráló
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 64GB 95% (3 hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest