Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
- Felturbózott energiaszelettel érkezik a OnePlus 16
- Google Pixel topik
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zaskar
senior tag
Igen, igazad van, ami a kijelzőt illeti. De számomra ez a különbség nem olyan számottevő, hogy még egyszer kiadnék a Pro-ért +200 ezret (kb. ennyivel került többe). Megnéztem most mindkettőn néhány fotót, és jóformán alig látok különbséget. A vékonyság az viszont tényleg minőségibb érzetet kelt.
Smc: nem szól rosszul az Air sem, viszont a Pro hangja valóban teltebb, jobb mélyekkel. Az Air hangja élesebb, magasabb tónusú, de teljesen elfogadható. A Pro-ban Type-C 4 van, az Air-ben 3.1. Külső SSD-ről számomra elhanyagolható a kettő közti sebességkülönbség, gyorsan átmegy minden ide-oda. A Face ID természetesen praktikusabb a Pro-ban, hiszen már telefonon is azt használok régóta, de könnyen megszokható a Touch ID is.
Insyde5: iPaden a beépített szerkesztőt csak gyors javításokra használom. A fotókat egyébként PC.n szerkesztem (ha szükséges) és már kész állapotban külső SSD-ről másolom rá az iPad-re. Még valami: a fotókat a Files-ban tárolom és rendszerezem mappákban, nekem ez jobban bejön, mint a gyári Fotók app (persze a fotóim megvannak az asztali gépen is, meg egy külső tárolón is a biztonság kedvéért). Az iPad-eken leginkább nézegetni szoktuk őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4, Acer Vertion /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia / Bp., MPL, Fox
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs