- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Google Pixel topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parson
addikt
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Én 8-ast használok, szüleimnek 9-eseket vettem. Tökéletesek mind, a 9-est javaslom, könnyebb lesz elpasszolni is késöbb.
-
zaskar
senior tag
válasz
Stauffenberg
üzenetére
A magam részéről az új 9-est választanám, ha az valóban elérhető számodra a leírt feltételekkel. Én 2017 óta már csak új iPad-et vettem, és kissé bajban lennék, ha most használtat kéne vásárolnom. Ott van mindjárt az akku állapota, amit tudjuk, hogy iPhone esetén néhány éve már megnézhetünk a menüben. iPad esetén nehezebb a helyzet, az eladók zömének fogalma sincs arról, ezt hogy lehet lekérdezni. Vigyünk akkor magunkkal laptopot, rajta 3utools-al-? Vagy higgyünk a szimpatikus eladónak, aki állítja, hogy havonta egyszer töltötte, mert alig használta? ("Az iPad elemzése" módszert itt inkább nem erőltetném). Szerintem ez fontos szempont, mert egy eredeti iPad akku már akkora összeg, amit nem szivesen ad ki az ember egy régi készülékre. Az utángyártott akku meg....inkább hagyjuk.
-
bostone
addikt
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Szerintem a 7 és a 8 is magas áron kínálja magát használtan.
Magamnak biztosan nem vennék.
Rokonoknak sem. -
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Az első két bekezdéshez talán majd másvalaki ír tapasztalati alapú hozzáfűznivalót is, nekem iPad 8-nál régebbi géphez sosem volt dolgom, viszont amit írsz az utóbbi bekezdésben, azzal a feltétellel mindenképp egy új, 9-es generációt választanék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Melyik tápegységet vegyem?
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung kuponkunyeráló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 9.7 (A1674) 32GB Wi-Fi + Cellular - Asztroszürke (Jelszavas)
- Apple iPad 5. generáció (A1822) 128GB, asztroszürke
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
- 10 db Apple Ipad 6 - 32Gb - A1893 (Nagyobb tétel rendelhető - 22.000Ft / db ártól )
- iPad 10th 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4774
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i5 12400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060Ti 16GB Zalman Z1 PLUS Corsair 650W
- iking.hu Apple iPhone 14 128GB Midnight használt 100% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest