- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple Watch
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zaskar
senior tag
válasz
fery02
üzenetére
Nekem két 256-os Pro is van itthon (2020 és 2022) és nálam is csak a Fájok használata esetén szokott lenni hasonló "fagyás", mindkettőnél. Rengeteg fotót tárolok a Fájlokban, rengeteg mappában, és ha egy ideig nem használom az alkalmazást, majd újra belépek (de úgy, hogy a háttérben nyitva volt) gyakran előfordul, hogy hosszú ideig gondolkodik, míg reagál valamire. Pl. vissza akarok lépni egy szintet a mappákban, akkor arra várni kell akár 10-20-30 másodpercet is, míg "utoléri magat" azaz történik valami. Utána már nincs gond, működik rendesen. Nem tudom, ez a Fájlok sara-e, vagy a tároló lassul be, esetleg egy másik fájlkezelő app használatával kiküszōbōlhető lenne-e, de elég bosszantó. Viszont pl. külső SSD-ről nekem oda-vissza is gond nélkül és gyorsan másol nagyméretű állományokat is a Fájlokba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (16 ciklus) Apple garancia
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG be quiet! 500W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest