-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bostone
addikt
Nem érdemes régi jóárasított eszközöket keresni még Apple modellek esetében sem.
Többször felmerült a kérdés, hogy a régi, de még működő iPad, amely kifejezetten jó állapotnak örvend, milyen módon válhat levélnehezékből használható eszközzé.
Talán, mint ahogy itt említették olvasásra, más eszköz alkalmasabb volna. -
Az én véleményem egyértelműen egy iPad 9gen ezekre a felhasználásokra, akár használtan is.
Nagyon sok évig támogatott lesz még, pont ezen okból előny, ha viszonylag friss gépet veszel.
Air 1-2-ben semmiképp se gondolkodj, a Pro modellekkel meg sohasem voltam tisztában, nekem azoknak nem elég egyértelmű, hogy pontosan melyik modellre kell gondolni, amikor pl pro 9.7 vagy pro 10.5-öt ír valaki.Általában ha jól veszem ki, akkor nagyon régi gépnél is beenged az App Store, csak sok app-nak lesz olyan iOS követelménye, amit már az adott gép nem kap meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- LG LCD és LED TV-k
- LEGO klub
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Yettel topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RAM topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 27GX704A-B - 27" OLED evo / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- 27% - NIPOGI Mini PC! AMD Ryzen 7 5700U / 16 GB DDR4 / 512 GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF brand számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD UHD630 250W WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest