Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
czanga
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Bocsánat a késlekedésért, munkám miatt csak most van időm megosztani a tapasztalataim.
Szóval adott egy iPad 2 32gb 3G, iOS 8.2.1 -el rajta.
Teljesen clean install volt, zéró bakup használat. Manuálisan feltettem úgy maximum 10db alkalmazást, kikapcsoltam a spotlight kereséseket, a háttérkép mozgását, és egy csomó notifikációt.
Nos nyílván még is röcög picit, de véleményem szerint határon belül van. Azért egy bugreport ment az Apple felé, hátha hajlandóságot mutatnak valamely szinten az optimalizációra. Remény hal meg...A lassulás főleg az alkalmazások megnyitásának idejében jön ki észrevehetően. A többi animáció rendben van szerintem.
Én azt mondom, hogy mezei iPad User-nek, mint amilyen én is vagyok megfelelő lehet. A felbontás méretét nem kifogásolom, inkább a fizikális méreteivel adódnak gondjaim néha úgy érzem.
Egyszóval nagy, de inkább a súlya zavaró sajnos. Kézben tartva némely esetben zavaró tud lenni.
Nagyon sok munkám volt ezzel a készülékkel. Aksit is cseréltem benne, így elmondhatom, hogy az aksi ideje kíváló szerencsére.
iOS 6.0 volt elötte rajta, és részben bánom a restore-t, mert lassabb lett az eszköz, viszont másfelől szükséges lépés volt tartani a "lépést".
-
czanga
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Tervben volt, szoval mindenkeppen!!!

Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egyszóval nagy, de inkább a súlya zavaró sajnos. Kézben tartva némely esetben zavaró tud lenni.