- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
válasz
sixpak
üzenetére
Szia! Szóval A Pencil azt ugyanazt tudja minden esetben. A masodik gen az ugye annyival jobb hogy mágnesesen rácuppan a gép oldalára, és így tölt. (Van talán más is nagyobb pontosság vagy ilyesmi, amit földi halandó észre nem vesz)
Rajzoláshoz pedig szinte mindegyik jó, valamint úgy általában hardveresen nem lehet mellé nyúlni.A 10-es bár jobban néz ki, mégis 1 gen Pencil kell hozzá. És egy elég ocsmány kábelen keresztül tölt.Nekem itthon 2 darab iPad7-es van használatban szontén Pencillel a gyerekeknek alkalmi rajzolgatásra meg mindenesnek. Tökéletesen teszi a dolgát.
Én a helyedben egy 8-as, 9-es iPadet vennék, Pencillel, aztán ha kinövi vagy komolyabbra fordul akkor lehet upgradelni Pro-ra. Esetleg használt jó állapotú Air4. Nekem ez van, nagyon bitang vas. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo T14 Gen3 Ryzen5 6650U -Refurbished, Garancia!
- Microsoft Surface Laptop 4 i7 / 16GB / Prémium ultrabook Jó áron! Érintőkijelző
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest