Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen külső akkumulátort mobileszközökhöz?
- Picit késett, de befutott a Vivo V70 FE is
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebgutkopf
őstag
válasz
lugosi
üzenetére
Igen sejtettem, hogy icloud miatt működik.
Még az előző ipad-emben volt külön hívószámos adat sim, amikor még nem volt multi mint lehetőség, annak a hívószámát se tudtam (nem is érdekelt) meg se adtam senkinek így esélytelen volt, hogy sms-st kaptam volna rá.Valószínű, hogy ez az alap tudásbeli különbség, hogy normál telefonhívást nem lehet ipad-ről indítani kimondottan egy szándékos differenciálás az iphone és ipad között. Ha ettől a különbségtől eltekintünk és az ipone-ok árát nézzük, akkor azokhoz képest szerintem már egyáltalán nem drága egy ipad pro, sőt ha az erejüket, akksi időt, a kijelző méretet nézzük egy ipad pro sokkal jobb ár érték aránnyal rendelkezik mint egy iphone pro akármi. A legjobb iphone valójában az ipad (a simára is igaz).
Úgyis mindenki a nagyobb kijelzőre vágyik, amiben egy tablet verhetetlen. Lassan a telefonnak értelme se lesz, amikor már 7" kijelzőjű telefonoknál tartuk, amik már közel se mobilok hordozhatóság szempontjából.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14T / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest