Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- MWC 2026: Farsangra Galaxy Ultrának öltözött a gyerek
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
galaxys80
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Én kötözködök?
Kicsit olyan vagy mikor szembe megy fel valaki az autópályára és azt mondja, hogy minden hülye rossz irányba halad. -
válasz
vadászcsiga
üzenetére
minden tiszteletem a tiéd, de nem teljesen értem amit csinálsz:
1) megkérdezed hogy jó e a frissítés
2) mondjuk hogy jó
3) egyből mondod hogy márpedig akármennyire jó úgysem frissíteszmi a f.?! minek jöttél egyáltalán ide? minek kell ez a keresztes hadjáratod hogy te kezdj el győzködni minket a TE igazadról? senki nem mondta neked saját magától hogy frissítened kell, ezt a labdát te dobtad fel a kérdéseddel...
amúgy az hogy a romhalmaz 11en maradtál az külön megér egy viccet. 12.0-t kipróbáltad (tehát a legelső kiadást!) vagy esetleg egy bétát, és az alapján leírtad az egész 12-t. A valaha volt legjobb iOS-t....
hát bazze... ez olyan mintha a csúcsát bedugnád egy pillanatra, és ennyiből megállapítanád hogy ez nem is olyan jó és neked ez nem is kell 
konkrétan én aki a frissítések mániákus követője vagyok elgondolkoztam rajta hogy 12.4.1-en hagyom minden eszközömet, mert innen már csak lejjebb vezet az út. És tényleg oda.
7Pluson elveszítettem az üzemidőm 20-30%-át. Watch S4-en is ugyanennyit vagy még többet. iPad Pro-mon bugok sorozata. mindezt úgy hogy a 12 már kiadáskor is full jó volt, de én már beta3-4tól mindet raktam fel azonnal mert teljesen stabil volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P2000 5GB
- 179 - 180 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! Asus EX-B365M i5 9600K 16GB DDR4 500GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T3 Plus 600W
- PXN V9 Gen 2 Kormány+Pedál+Váltó BONTATLAN!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 12GB DeepCool CC560 CoolerMaster 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
hát bazze... ez olyan mintha a csúcsát bedugnád egy pillanatra, és ennyiből megállapítanád hogy ez nem is olyan jó és neked ez nem is kell