- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Több fény kell, hogy a OnePlus 15T vonzóbb legyen
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- MWC 2026: Részt vesz a Vivo, megmutatják az X300 Ultrát
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mazsiii92
üzenetére
Velem is ez történt múltkor az Árkádban lévő Istyle-ban pedig ott vettem a billentyűzetet... De az ott az emeleten lévő maszek szervíz rendes volt és adott egy tippet hogy majd mindegyik Istyle ilyen, kivéve a Váci utcai (Ferenciek tere magasságában lévő). Kipróbáltam és ők ki is cserélték. Egyébként mint jogász azt mondom hogy jogilag nem reménytelen, csak totál nem hatékony. Ki fog ilyen tételért hónapokat/éveket szívni. Inkább megkeresem a pénzt nyugiban és őket messze elkerülöm (bár ha a váci utca nem jön be, egy határozott írásbeli tértivevényes felszólítással még bepróbálkoztam volna). Bár én a szokásos ilyen meg ilyen jogom mellé beírtam volna kiemelten a fogyasztóvédelmhez fordulok és nyilvánosságra hozzom kitételt is

Az alapprobléma szempontjából az ipadem azóta jó, ami sajnos nem teljesen jó hír szerintem. Anyósoméknál abban a szobában használtam ahol új földelést csináltak. És az ipadon ez a 4 csík “rezgés” alapban volt, nem is töltés közben... Szerintem ez nem olyan kóser, de ez már itt off, csak úgy érdekességként.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Apple Ipad Pro 11 M2 2022 Space Gray 128gb Wifi+Cellular 1 év garancia
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad 9th 256GB Cellular Független /1 hónap gar./Akku 81%/p4773
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
- LG 32MR50C-B Monitor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B250M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 700W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest