Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Április bolondja? Csak egy lebegő mobiltálca
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sebgutkopf
üzenetére
Koszi az infokat, tudom, hogy az A10 messze van az A12X-tol, de amennyibe faj az utobbi, annyit nem tudok tabletre kiadni jelenleg.
Ha lenne a PRO-bol csak-wifis verzio keves hattertarral ertekelhetoen olcsobban, akkor raszannam magam.Eredetileg laptop-ot akartam, de a 12-13" koruli laposok dragak, es vastagok (pl. thinkpad), ami otthonra nem kenyelmes. Innen jott az Android tablet, de a legerosebb tab a Galaxy Tab S4 SD835-tel messze nem annyival gyorsabb az A10-nel, mint amennyivel dragabb.
Alatt csak a Galaxy Tab S3 van SD820-szal, ami kb. hasonlo aron jatekokban gyorsabb, de masban lassabb az A10-nel - tudtommal. Szoval ez sem eppen logikus dontes.
Esetleg a kinai tabok lehetnek meg jobb ar/ertek aranyuak; pl. fele aron csak kicsit lassabb, de itt meg a szoftveres resz kerdeses.Szoval eddig itt tartok. Ami a folyamatos kerdes a tabletekkel kapcsolatban, hogy sok weboldalnak szuksege van az eger hover funkciojara. Ezzel sokat szivok Androidos tableten.
Meg valami: Haptic feedback van valamelyik iPad-en? Errol eddig nem talaltam infot.
-
Cuccok
tag
válasz
sebgutkopf
üzenetére
"A többi a korábban leírtak szerint működik (kivéve chromecast)."
A chromecast a megfelelő programokkal pontosan ugyanúgy működik mint androidon, vagy bármi mással.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Apple iPhone 15 Black 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Everycom Cubelite Ultra projektor
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- 27% - ÚJ Corsair VENGEANCE RGB 48GB (2x24GB) DDR5 6000MHz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest