Hirdetés
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkdesign
senior tag
válasz
V.Stryker
üzenetére
Ezt ezer éve Magyarósi Csaba is mutatta úgy emlékszem, ezek szerint azóta sem sikerült megoldani az Ápölnek

Más téma:
Figyelem a topikot, volt erre már pár hsz, Hogy valamiért egyrészt nem akar elfordulni néha néha az ipad 2017 kezelőfelülete. Ha " újra" vissza és elforgatom nnan már jó, vagy ha el/vissza lépek a docktól/vezérlőcenterből, akkor is. Javaslat volt, hogy ami nem ios 11re frissíttt app, azt töröljük. Most ezt megcsináltam de azóta is csinálja sajna... Egyébként nekem az csak egy adblocker volt, amit régen frissítettek. Azt most lecseréltem egy másikra. Van esetleg valakinek ötlete még, hogy ezt hogy lehet kiküszöbölni? Első Almás termékem, kicsit zokon veszem, hogy végigfrissítgetve 10.akármiről azonnal 11.0-ra majd onnan a legfrissebbig sem javult meg a dolog.. Vagy van valami diagnosztikai program ilyesmikre?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Eladó Samsung A12 4/64GB / 12 hó jótállás / ÚJ KIJELZŐ
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest