Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalanchoe
senior tag
Szerintetek az iPad 2019 128 GB vagy iPad Air 64 GB-t éri meg jobban? Érdemes a plusz tárhelyet feláldozni a némivel jobb teljesítményért, kijelzőért?
-
kalanchoe
senior tag
Szerintetek írásra, gépelésre melyik iPad billentyűzet a legjobb? Valamint, ha egy billentyűzet nem magyar kiosztású, egyes gombokat még lehet alkalmazni ékezetesként?
-
kalanchoe
senior tag
Újfajta cellular verziós iPadek pontosan hogy működnek? Valakinek van konkrét tapasztalata velük? Mert ha jól látom, a Mini5, 7th gen már csak eSIMet kezel.
-
kalanchoe
senior tag
Köszi mindkettőtöknek, valahogy én is erre gondoltam, nem lenne értelme újabb verziónak.
Gondolom Minit sem fogják nagy valószínűséggel upgradelni.
A kettő között meg még mindig dilemmázok, mert néha jobb lenne a kisebb méret, néha meg hiányozna a nagyobb felület. (main gépként használnám.) Szerencsére van még időm dönteni, de szeretnék minél hamarabb valami "utódot" találni a laptopnak, ami könnyebben hordozható, és ugyanúgy el tudom rajta végezni a fontos taskokat.
-
kalanchoe
senior tag
Szerintetek most lesz új regular (8.gen) iPad, vagy ebben az évben kihagyják?
-
kalanchoe
senior tag
Szerintetek az éven fognak kidobni utódot az iPad 7-nek? Lehet megérné rá várni, szerencsére nem olyan sürgős a vásárlás.
-
kalanchoe
senior tag
Köszi a választ!
Nekem heti max. 1-szer lenne rá szükségem a jelenlegi álláspont szerint.
Ha jól tudom, TV-re/külső kijelzőre kötve HDMI-Lightning adapterrel teljesen jól lehet használni szövegszerkesztésre, bemutatók készítésére, videóvágásra. Akinek van esetleg tapasztalata, milyen kijelzőre kötve használni egy iPad-et? Semmiben sem másabb, mintha egy MacBookot/PC-t kötnék rá? (Kivéve a 4:3 arány) -
kalanchoe
senior tag
Sziasztok!
Előreláthatólag nyáron szükségem lesz egy új laptopra vagy tabletre, és már most elkezdtem nézelődni az eszközök után, és az iPadek között is, egyre szimpatikusabb kis készülékek, és egyre több hasznos funkciót kapnak. (pl. kurzor) Gondoltam megkérdezem a ti véleményeiteket is: ezen felhasználás mellé megéri egy iPad? Ha igen, melyik?
Leginkább böngészésre, dokumentumok írására, bemutatók készítésére, jegyzetelésre, sorozatnézésre, videovágásra, fotószerkesztésre használnám, néha játszanék is rajta, tehát elég vegyes felhasználásra kellene. Nyilván utóbbiak (videóvágás/fotószerk.) alkalmi szinten, nem várok el sokat.
Árban max. 150 ft-ig gondoltam, mert még kiegészítőkre is lenne szükségem, mint pl. a pencil, adapterek, billentyűzet. Újonnan szeretném lehetőleg, viszonylag hosszú távra, 2-4 év.
Eddig az iPad 2019-et és Minit (5) néztem leginkább WiFi only változatban. Nekem küllemre a Mini a legszimpatikusabb hordozhatósága miatt, de attól félek, hogy a mérete miatt használhatatlan nagyon alap dolgokon kívül, max csak kijelzőre kötve. Az iPad 2019 meg hardveresen gyengébb a Minihez képest, szóval le kell mondanom vagy a nagy kijelzőről vagy a jobb teljesítményről. Az Air-el meg a problémám az, hogy jóval felette van az árkeretemnek, jobb helyeken 190k, és az még csak a 64 gigás verzió. Várható esetleg némi árcsökkenés az Airnél, vagy maximum akkor ha jön új széria? Megéri inkább a kisebb kijelzőset választani (nagy munkáknál monitorra kötve dolgoznék), vagy a jobb teljesítményről mondjak le?
A segítségeteket előre is köszönöm, és nézzetek el, ha egy kicsit rosszul/nehezen érthetően fogalmaztam, ( ilyenkor már nem megy úgy a gondolkodás...
) -
kalanchoe
senior tag
Sziasztok! Várható, hogy lesz iPad 2019 modell?
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LEGO klub
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Projektor topic
- Star Trek
- További aktív témák...
- iPad 11 128GB Wifi Kék Karcmentes/2027.10.02.Gar./Akku 100%/p4662
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, makulátlan vadonatúj állapotban, 2 év garanciával
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)