Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jano_023
őstag
válasz
Ragnar95 #16612 üzenetére
Azért írtam hogy logikus lenne. De persze csak ez saját vélemény.
Nekem amúgy az air 2-vel annyi gondom van hogy nehezen érem át. Úgy értem, hogy a gépelés nem a legjobb rajta, ha nem lenne olyan széles akkor jobb lenne. Ezért gondolkozom a mini vásárlásán.Amúgy istyle-ban most 20 havi 0% thm-re vásárolható minden. Ezzel kapcsolatban is lenne kérdésem. Ki hol vette a tabját? Köszi
-
Jano_023
őstag
-
Jano_023
őstag
válasz
univerzita #16595 üzenetére
Nem a mini 4ben 2gb van.
Lehet hogy meg kell várni az 5öt és akkor venni olcsón négyet. ☺️ -
Jano_023
őstag
válasz
univerzita #16593 üzenetére
Szóval az esemény júniusban lesz? Akkor azt megvárom.
Más: mire lehet számítani a ipad mini 4 hardvere meddig lesz még elég alap dolgokhoz? Meddig fog frissítéstket kapni? -
Jano_023
őstag
válasz
univerzita #16591 üzenetére
Köszi, ezt nem olvastam még. Akkor ha idén mutatják be, ha bejön amit jósol akkor november?
-
Jano_023
őstag
Sziasztok. Jelenleg egy ipad air 2 tulajdonosa vagyok, vagyis részben. Párom lóg rajta folyamatosan és gondoltam veszek magamnak egy másikat. A kérdésem azokhoz szól akik ipad mini 4 használnak. A hardvere mennyire elavult? Ipad air 2 höz képest modjuk, ha valakinek lenne mind a kettő és tudna egy véleményt mondani az lenne a legjobb. Köszönöm.
Kicsit más, olvastam hogy boncolgatva lett hogy lesz e mini 5, szokott erről a szèriárol bármi is kiszivárogni? Vagy egyszerűen csak megjelenik? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- Honor 200 Pro - mobilportré
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Max
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S6 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Gararanciával!
- Ipad Pro 11 2024 Wifi+Cellular
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S9, S10 (PLUSZ, ULTRA, FE) - GYÁRTÓI garanciával