- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
insight
aktív tag
Engem annyira meggyőzött a fehér, hogy most visszautasítottam egy ajánlatot, amiben feketét kaptam volna... jó biznisz lett volna pénzügyileg, de egyáltalán nem akarok feketét.
Miért?
iPhone 5-ösöm fekete, mindig tiszta maszat, gyűjti az ujjlenyomatokat. Ha megáll rajta a por, az is látszik.
Mindez a fehér iPadnél nem probléma - esetleg addig látod a koszt rajta amíg be nem kapcsolod a kijelzőt. A kereten nem látszik a maszat, a hátulján is sokkal kevésbé.
Hogy betegebb vizekre evezzek: a legtöbb Android tablet fekete - ezért is vegyél fehéret :-) Plusz a nők is jobban imádják, mert fehér (feleségem meg van érte őrülve). Sok helyen olvashatod, hogy az igazi Apple fanatikusok csakis fehér terméket vesznek, ezért is kénytelen az Apple fehér készülékeket gyártani. A fehér és ezüst Apple készülékeknek több évtizedes hagyománya van.
Hozzáteszem, az iPhone 5 is jobban néz ki fehérben, de az olyan csajosnak tűnik nekem, ezért maradtam a feketénél. Nem bántam meg, mert tetszik, hogy kikapcsolt kijelzővel full fekete az egész, de az ujjlenyomatok eléggé bosszantóak. A keret kopásáról nem is beszélve.
Ja, és én nem használok tokokat se telefonhoz, se iPadhez. Vigyázok rájuk inkább, és gyönyörködök a szép designban. Ha tokot használsz, szinte tökmindegy, milyen színűt veszel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Zolii21: 2HB Informatika - Ernő vélemények
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gumi és felni topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Facebook és Messenger
- Mercedes topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Honor Pad X9a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 11" M1 - 3. gen - 256 GB - Space Gray - Cellular - HIBÁTLAN - Logitech Billentyűzet
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- iPad Pro M4 Space Black 256 GB Wi-Fi + Cellular garanciás, tokkal, pencillel
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest