Hirdetés
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
insight
aktív tag
Engem annyira meggyőzött a fehér, hogy most visszautasítottam egy ajánlatot, amiben feketét kaptam volna... jó biznisz lett volna pénzügyileg, de egyáltalán nem akarok feketét.
Miért?
iPhone 5-ösöm fekete, mindig tiszta maszat, gyűjti az ujjlenyomatokat. Ha megáll rajta a por, az is látszik.
Mindez a fehér iPadnél nem probléma - esetleg addig látod a koszt rajta amíg be nem kapcsolod a kijelzőt. A kereten nem látszik a maszat, a hátulján is sokkal kevésbé.
Hogy betegebb vizekre evezzek: a legtöbb Android tablet fekete - ezért is vegyél fehéret :-) Plusz a nők is jobban imádják, mert fehér (feleségem meg van érte őrülve). Sok helyen olvashatod, hogy az igazi Apple fanatikusok csakis fehér terméket vesznek, ezért is kénytelen az Apple fehér készülékeket gyártani. A fehér és ezüst Apple készülékeknek több évtizedes hagyománya van.
Hozzáteszem, az iPhone 5 is jobban néz ki fehérben, de az olyan csajosnak tűnik nekem, ezért maradtam a feketénél. Nem bántam meg, mert tetszik, hogy kikapcsolt kijelzővel full fekete az egész, de az ujjlenyomatok eléggé bosszantóak. A keret kopásáról nem is beszélve.
Ja, és én nem használok tokokat se telefonhoz, se iPadhez. Vigyázok rájuk inkább, és gyönyörködök a szép designban. Ha tokot használsz, szinte tökmindegy, milyen színűt veszel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Disney+
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Összeadná Elon az Eget és a Földet
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Ipad mini 4 - 64 GB + Tok + Fólia
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Pad 6 erős 8/256GB mint az új nagyon gyors!
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB 8GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- AKCIÓ! 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- Új Asus 15 TUF FHD 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs