- Honor 200 Pro - mobilportré
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- Galaxy a7 2018 rom kerlnelek
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
insight
aktív tag
Engem annyira meggyőzött a fehér, hogy most visszautasítottam egy ajánlatot, amiben feketét kaptam volna... jó biznisz lett volna pénzügyileg, de egyáltalán nem akarok feketét.
Miért?
iPhone 5-ösöm fekete, mindig tiszta maszat, gyűjti az ujjlenyomatokat. Ha megáll rajta a por, az is látszik.
Mindez a fehér iPadnél nem probléma - esetleg addig látod a koszt rajta amíg be nem kapcsolod a kijelzőt. A kereten nem látszik a maszat, a hátulján is sokkal kevésbé.
Hogy betegebb vizekre evezzek: a legtöbb Android tablet fekete - ezért is vegyél fehéret :-) Plusz a nők is jobban imádják, mert fehér (feleségem meg van érte őrülve). Sok helyen olvashatod, hogy az igazi Apple fanatikusok csakis fehér terméket vesznek, ezért is kénytelen az Apple fehér készülékeket gyártani. A fehér és ezüst Apple készülékeknek több évtizedes hagyománya van.
Hozzáteszem, az iPhone 5 is jobban néz ki fehérben, de az olyan csajosnak tűnik nekem, ezért maradtam a feketénél. Nem bántam meg, mert tetszik, hogy kikapcsolt kijelzővel full fekete az egész, de az ujjlenyomatok eléggé bosszantóak. A keret kopásáról nem is beszélve.
Ja, és én nem használok tokokat se telefonhoz, se iPadhez. Vigyázok rájuk inkább, és gyönyörködök a szép designban. Ha tokot használsz, szinte tökmindegy, milyen színűt veszel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Arc Raiders
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Renault, Dacia topik
- Gyúrósok ide!
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Tenisz topic
- Mustaros: Torrent jó dolog, de már nem használom.
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo Tab M8 (4th Gen) 2024 Tablet (ZAD00046GR)
- Garanciás Apple iPad Air (2025)gen7 11" M3 Wi-Fi + Cellular (E-SIM)128GB + UAG tok,13 CIKLUS,100% ak
- Apple iPad 10, Blue, 64Gb, Wifi, karcmentes,új állapotú, 10.9'' Retina+Pencil
- Apple iPad 11, Silver, új , makulátlan,128Gb, Wifi, 100% akku, tokkal + Pencil
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- 245 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest