Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Gear S3 - második kör
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Gmail alapból nálam is iPad, de a fontos, hivatalos leveleket azért inkább Outlookban írom.
Scanner nálam is a tab: a Scanner Pro-t töltöttem le amikor ingyenes volt, abszolút bevált!
Létezik mobilbanking UniCreditnél is, csak be kellene mennem a bankfiókba, mert szerződést kell módosítani hozzá. Puffin jó lehet, de a bankolást nem szívesen csinálnám felhőalapú Flash-sel, persze biztos felesleges aggódni, de akkor inkább a mobilbanking.@ szgergely: asszem' több fórumtárs is használja Office365-tel. Nekem ez pont 100 €-val több, mint amennyit rászánnék
És ez évente 100€ amennyire tudom... Az ingyenes iWorks-öt sem használom, nekem Wordhöz, Excelhez kell a billentyűzet + tapipad. Meg igazából szabad hely sincs nagyon a 16 GB-os iPademen, mindenkinek javaslom, hogy vegyen min. 32 GB-osat. Ez az első iPad amit újonnan vettem és akkor egy 16-ost találtam bombaáron, a 32-es min. 30%-kal drágább lett volna - szintén újonnan. Használtan más a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- iPad Air M1 64GB WiFi - kék 1 év garancia
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
És ez évente 100€ amennyire tudom... Az ingyenes iWorks-öt sem használom, nekem Wordhöz, Excelhez kell a billentyűzet + tapipad. Meg igazából szabad hely sincs nagyon a 16 GB-os iPademen, mindenkinek javaslom, hogy vegyen min. 32 GB-osat. Ez az első iPad amit újonnan vettem és akkor egy 16-ost találtam bombaáron, a 32-es min. 30%-kal drágább lett volna - szintén újonnan. Használtan más a helyzet.