Hirdetés
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
silmatauki
őstag
Amúgy látom, egy koppintás-30pin-HDMI adaptert linkeltél az eBay-ről.
Sajna, ahogy alább írtam, a video adapterek azok, amiket garantáltan nem szabad megvenni, ha koppintások (egyetlen kivétel a kompozit 30-pin kábel, ha JB'elsz). Ezért írták oda nagybetűvel, hogy iOS8-cal nem kompatibilis az adapter. Ha gyári lenne, kompatibilis lenne (ahogy írtam, épp az imént próbáltam 8.1.2 alatt a két gyárimat). Semmi szín alatt ne rendelj semmi ilyen kábelt / adaptert az eBay-ről, mert megszívod – alig olcsóbban kapsz egy nem működő vackot. (Egyetlen kivétel, ahogy írtam, a kompozit 30-pin kábel-koppintás, amit mindenképp érdemes preferálni a gyárihoz képest – ha jailbreakelsz és használod a Resupported-et, tizedáron lesz outputod).
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 12,9" 4.gen Wifi+Cellular 128GB A2232 Space Grey + Pen + Magic Keyboard (HU)
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- IPAD AIR 4 (2020) Wifi+Cellular 256GB, világos zöld, garanciával, üzletből
- Logitech Combo Touch iPad Pro M1-M2 11"
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i7-10810U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest